- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.601
ay darısı benim başıma fotoğraflarına baktım maşşallah nasıl bir azimdir o azimden bende istiyorummmaman yüzümüz güzel veya değil içimiz güzel olsun gelir gelmez bana bu kadar cevap verip ilgilendiğin için yüzünü görmedim ama içinin güzel olduğu belli sağol...
ay darısı benim başıma fotoğraflarına baktım maşşallah nasıl bir azimdir o azimden bende istiyorummmMersi efem!
Kaptanım resmini gordun yaw!
Sevdiğinden guzel gelmisimdir sana..
Beni izlersen gerçek (!!) yuzumu gorebilirsin albümümde.
ay daha yegen yok ortada olursa baslatırsın
tabi tatlım tavuk suyuna da olur onemli olan corba olması, 3 le doymazsan 4 icsquatın bos gunlerini sporsuz gecebilirsin ya da sadece yuruyus
ben yiyipte kilo verenlerden oldum ya unuttun mubakalım canım daha var mı yok mu belli degil
hosgeldin canım :)
tamamda zaten o kiloyu vermek bence buyuk bir başarı hayran oldum sanakuzucum senin yüzün gayet güzel niye kendini öle çirkin görüyosun sen bakiimm...
şimdi göz altların çökmüş ama o rejim bittiğinde kilo korumaya geçtiğinde nasıl değişecek bak.. sen uzun süredir kilo veriyosun ondan..
benim kuzenim 120 kilodan 55 kiloya indi .kilo verirken nasıl göz altları çöktü falan üstelik yüzünden çok kilo verdi baya çötü ama kilo korumaya bi geçti vücut bi alıştı .. oo şuan yüzü süper oldu .cildi resmen bebek cildi gibi .. gözlerinin ışığı bilee değişti .. senin şuan yaptığın rejim yüzünden bence kendini beğenmiyosun.. şu kilo vermen bitsin o zaman görücem seni..
gayet güzelsin son sözüm bu ..
Ay sarılıp opesim geldi seni bacım..kuzucum senin yüzün gayet güzel niye kendini öle çirkin görüyosun sen bakiimm...
şimdi göz altların çökmüş ama o rejim bittiğinde kilo korumaya geçtiğinde nasıl değişecek bak.. sen uzun süredir kilo veriyosun ondan..
benim kuzenim 120 kilodan 55 kiloya indi .kilo verirken nasıl göz altları çöktü falan üstelik yüzünden çok kilo verdi baya çötü ama kilo korumaya bi geçti vücut bi alıştı .. oo şuan yüzü süper oldu .cildi resmen bebek cildi gibi .. gözlerinin ışığı bilee değişti .. senin şuan yaptığın rejim yüzünden bence kendini beğenmiyosun.. şu kilo vermen bitsin o zaman görücem seni..
gayet güzelsin son sözüm bu ..
hadi bakalım inşallah takımada alınırımda daha çok azimlenirim
Çorba işi güzel ya.patates te koycaz dimi mercimeğe havuçta ooo ne güzel rejimmiş yaparm ben bunu.... ben kivi kefir detoksu yapmış insanım....
ayy bacım seninle konuşunca benimde moralim geldi sonuçta çok buyuk bir başarı darısı bana..Ay sarılıp opesim geldi seni bacım..
Çorba işi güzel ya.
Bendemi yapsam?
kiloyu ben vermedim ben izlemekle tıkınmakla geçirdim yıllarımı :)) vücudum 96 yı gördü ama ben rejime 92,5 la başladım şuan 89 civarıyım..tamamda zaten o kiloyu vermek bence buyuk bir başarı hayran oldum sana
niye herkes kendince çok güzel bence herkesin bi özelliği var herkes kendine has ....
Kiskanma kız senide öperim.noluyo yeaaaaa.....
Sen buraya takıl motive düşmez emin ol.ayy bacım seninle konuşunca benimde moralim geldi sonuçta çok buyuk bir başarı darısı bana..
Yeşil mercimek çorbası işte azıcık sıcak suyla sulandir.yapalım ama benim yarına yeşil mercimeğim var yemek olarak o bitmeli 2 gün de zor biteer o.... hainkollontai baştan söyleyeydi topikçenek yapardık....
öpücük hakedecek bişey yapmadım canım ..bu senin başarın ,bununla gurur duy. güzelsin, fitsin..çevrenede bu enerjiyi yay kıskananlar çatlasın ayooollAy sarılıp opesim geldi seni bacım..
Dimi kız?öpücük hakedecek bişey yapmadım canım ..bu senin başarın ,bununla gurur duy. güzelsin, fitsin..çevrenede bu enerjiyi yay kıskananlar çatlasın ayoooll
Yeşil mercimek çorbası işte azıcık sıcak suyla sulandir.
Yemek çorba olur.
ayyy yok takıma almasanızda sapık gibi yazar dururum artık ben burda panelin sapığı olarak :) tarihe geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?