Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben menünü beğenmedim....... simit bitter ekmek birini tercih edeydin ses etmezdim ama 3ü aynı gün bence fazla....
yaaaa...
betül cüm ben 80 in altına düşene kadar pek onların ayrımını yapmiyim diyorum..yani az az hepsinden yiyeyim..79 kilo olunca sıkı bir spor ve katı bir diyet uygulayayım diyorum..çünkü vücudumu tanıyorum..ben bunlar olmadan bir yaşam süremem..
daha sonra tekrar kilo alırım..hayatımın vazgeçilmezleri bunlar..inan günde 5 kaşık nutelladan 3 parça bitterlere geldim..birden hepsini bırakmayayım..
sana bişey dicem şok olacaksın..
ben kaşık kaşık toz şeker yiyen biriydim..çaya 2 tatlı kaşığı şeker atıyorken şimdi sıfır şekerli içiyorum 8 gündür ama..
8 gün önce buraya geldim ve beliki de sağlımğımı kurtadım

Merhaba kızlar,

Ben bir süredir, olumlamalar, dualar gibi ruhumu rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani şu evrene pozitif duygular yolla vs. işlere sardım fakat temizleniyor mudur nedir anlamadım başıma gelmeyen kalmadı :)
Mahalleden bir genci, uzaktan da akrabamız aynı zamanda çocuğu vurdular dün değil önceki gece gazetelere falan da çıktı. Dün cenaze evindeydim fakat adli tıptan hemen çıkamadığı için bugün öğle namazına kaldırılacak. Herkes ne kadar kolay insan öldürüyor artık bu memlekette, çok üzücü. Kafan attı çek silahı. Neyse sabah sabah moralinizi bozdum.

toplight kaptancım alkolik olcak kadar içmiyorum merak etmeyin :) en çok iki kadeh, sarhoş olmuyorum yani. Antidepresan yerine azıcık alkol, kafa dağıtmaya yani.
Kilomu yazmıycam, Cuma günü bildiririm. Eğer ayrıldığım kilomdaysam takıma girerim, yoksa bir hafta dışardan menü bildirimine başlarım. Bu Cumadan itibaren menü bildirimlerine başlıycam yani cezaları bekliyorum sayın şirin kaptan yardımcım kollontai

Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkes kendine göre zorluklar yaşıyor, ben de kendimi bildim bileli çok rahat zamanlar geçirmedim. Dönemsel olarak canımı sıkacak, beni yaralayan şeyler yaşadım fakat hepsi bana bir şeyler öğretti ve beni bana taşıyor eminim. Bilinçli olarak hiç isyan etmemeye çalışıyorum, olabildiğince olumlu bir insanım. Allah büyüktür vardır bunlarda da bir hayır.

Ayyy çenem düştü, seviliyorsunuz, öptümmmmmm

ooooo toprağım gelmiş.... başın sağ olsun... evet insanlar psikopat olmaya başladı... evden çıkmamak lazım

öyle pürüzsüz olmaz hayat azcık hırpalanacaz tabi bunun için burdayız .. fıtratımızda hırpalanmak var sende çok kapılma acılara toparlan çabuk.... bekliyoruz bak.....

Akşama kadar çorba ye akşam şekerpare olmadı rakibem

Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin.

Eee hani diyetisyen her öğüne ekmek vermişti hani?
haklısın rakibem
ahahhaa devam etsen sende yapardın bende gayet normalim yani
kondusyon kardiyo ne kız bana hiç demedin bunları löp diye attın beni jillian gacısının otağına....
kondusyonu leslie bacıyla kardiyoyu da jj ile yaptın ya çatlak

haklısın rakibem

ahahhaa devam etsen sende yapardın bende gayet normalim yani
kondusyonu leslie bacıyla kardiyoyu da jj ile yaptın ya çatlak

normalmiş bu normalse biz takımcanak uzaylıyız...oluum çok kıskandım şu an eve gidip jillian yapasım var.... bi enerji geldi bana yapabilirim enerjisi geldiii....

haaa leslie kondüsyon muydu :)))

canım onemli olan sonunda ayaga kalkman iyi hissetmen bazen insan kuyunun en dibinde hissediyo kendini, ama bi bakmıssın yine aydınlıktasın, dort gozle bekliyorum seni, basınız sagolsun, kendine dikkat et...

normalmiş bu normalse biz takımcanak uzaylıyız...oluum çok kıskandım şu an eve gidip jillian yapasım var.... bi enerji geldi bana yapabilirim enerjisi geldiii....

haaa leslie kondüsyon muydu :)))
yaaaap simdiye kadar duzenli yapsaydın level 2 ye gecmistin ya da level 1i eline su siselerini alıp agırlıkla yapıyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…