- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.861
Ama ona defalarca söyledim ben böyle yapabilirim tikaniyorum bırakıyorum dedi.ben 2 bitter yiyiyom beynimi kemiriyonuz....
Ama ona defalarca söyledim ben böyle yapabilirim tikaniyorum bırakıyorum dedi.
Bende pes ettim.
Yok gülüm olurmu hiç!hııımmm peki bendee dedim bunlar bana mı düşman :)))
O kadar spora sikilasmissindir.bu gün zayıfladığımı söyledi komşu amanıııın ayacıklarım yerlerden kesildi....
Böyle o!unca acikmiyon bile sevinçten dimi?kıyafetlerim de bi bollaştı şu içine kıtı kıtına olduğum pantalon içine kol girer kol :))) bu mutluluk hiç bir yiyecekle gelmiyor :)
Böyle o!unca acikmiyon bile sevinçten dimi?
yaaaa...ben menünü beğenmedim....... simit bitter ekmek birini tercih edeydin ses etmezdim ama 3ü aynı gün bence fazla....
Çok iyi anlıyorum seni insan deliye dönüyor. Birşeyler bollastikca.yok acıkıyom da yiyemiyom elim gitmiyo :)) pantalonumun paçasını tutup çekiym şöyle ne güzeeeel diyom :))) pantalona değil o boşluğa :))))
inşallah ben de duyarım..bu gün zayıfladığımı söyledi komşu amanıııın ayacıklarım yerlerden kesildi....
Merhaba kızlar,
Ben bir süredir, olumlamalar, dualar gibi ruhumu rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani şu evrene pozitif duygular yolla vs. işlere sardım fakat temizleniyor mudur nedir anlamadım başıma gelmeyen kalmadı :)
Mahalleden bir genci, uzaktan da akrabamız aynı zamanda çocuğu vurdular dün değil önceki gecegazetelere falan da çıktı. Dün cenaze evindeydim fakat adli tıptan hemen çıkamadığı için bugün öğle namazına kaldırılacak. Herkes ne kadar kolay insan öldürüyor artık bu memlekette, çok üzücü. Kafan attı çek silahı. Neyse sabah sabah moralinizi bozdum.
toplight kaptancım alkolik olcak kadar içmiyorum merak etmeyin :) en çok iki kadeh, sarhoş olmuyorum yani. Antidepresan yerine azıcık alkol, kafa dağıtmaya yani.
Kilomu yazmıycam, Cuma günü bildiririm. Eğer ayrıldığım kilomdaysam takıma girerim, yoksa bir hafta dışardan menü bildirimine başlarım. Bu Cumadan itibaren menü bildirimlerine başlıycam yani cezaları bekliyorum sayın şirin kaptan yardımcımkollontai
Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkes kendine göre zorluklar yaşıyor, ben de kendimi bildim bileli çok rahat zamanlar geçirmedim. Dönemsel olarak canımı sıkacak, beni yaralayan şeyler yaşadım fakat hepsi bana bir şeyler öğretti ve beni bana taşıyor eminim. Bilinçli olarak hiç isyan etmemeye çalışıyorum, olabildiğince olumlu bir insanım. Allah büyüktür vardır bunlarda da bir hayır.
Ayyy çenem düştü, seviliyorsunuz, öptümmmmmm
haklısın rakibemAkşama kadar çorba ye akşam şekerpare olmadı rakibem
Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin.
Eee hani diyetisyen her öğüne ekmek vermişti hani?
ahahhaa devam etsen sende yapardındene denee :))))
ben karataycıyım ara öğüne karşıyım... ama sen hani dr unun verdiği listeye uycaktın sen başka menülere takılmıcaksın.... ne yaptığım önemli değil istikrar önemli bence... 6 öğünlü diyetlede kilo verdim ben ama sonra istikrarsız olduğumdan mütevellit verdiklerimi geri aldım.... iş sende bitiyo yani.....
yaa bak çok pis kıskanıyorum git okut hocalara kendini.... ayyy dur hadi maşalllah ta diyim de benden bilme :)
resmen kahkaha attım :)))) jillian zaiyatı :)))) ohh be normalmişim... bukollontai level 3 e geçmiş ben daha biri bi kerecik ite kaka bitirebildim diye kendimi kötü hissediyordum ohhh be normalmişim :))))
kondusyonu leslie bacıyla kardiyoyu da jj ile yaptın ya çatlakkondusyon kardiyo ne kız bana hiç demedin bunları löp diye attın beni jillian gacısının otağına....
haklısın rakibem
ahahhaa devam etsen sende yapardınbende gayet normalim yani
kondusyonu leslie bacıyla kardiyoyu da jj ile yaptın ya çatlak
canım onemli olan sonunda ayaga kalkman iyi hissetmen bazen insan kuyunun en dibinde hissediyo kendini, ama bi bakmıssın yine aydınlıktasın, dort gozle bekliyorum seni, basınız sagolsun, kendine dikkat et...Merhaba kızlar,
Ben bir süredir, olumlamalar, dualar gibi ruhumu rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani şu evrene pozitif duygular yolla vs. işlere sardım fakat temizleniyor mudur nedir anlamadım başıma gelmeyen kalmadı :)
Mahalleden bir genci, uzaktan da akrabamız aynı zamanda çocuğu vurdular dün değil önceki gecegazetelere falan da çıktı. Dün cenaze evindeydim fakat adli tıptan hemen çıkamadığı için bugün öğle namazına kaldırılacak. Herkes ne kadar kolay insan öldürüyor artık bu memlekette, çok üzücü. Kafan attı çek silahı. Neyse sabah sabah moralinizi bozdum.
toplight kaptancım alkolik olcak kadar içmiyorum merak etmeyin :) en çok iki kadeh, sarhoş olmuyorum yani. Antidepresan yerine azıcık alkol, kafa dağıtmaya yani.
Kilomu yazmıycam, Cuma günü bildiririm. Eğer ayrıldığım kilomdaysam takıma girerim, yoksa bir hafta dışardan menü bildirimine başlarım. Bu Cumadan itibaren menü bildirimlerine başlıycam yani cezaları bekliyorum sayın şirin kaptan yardımcımkollontai
Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkes kendine göre zorluklar yaşıyor, ben de kendimi bildim bileli çok rahat zamanlar geçirmedim. Dönemsel olarak canımı sıkacak, beni yaralayan şeyler yaşadım fakat hepsi bana bir şeyler öğretti ve beni bana taşıyor eminim. Bilinçli olarak hiç isyan etmemeye çalışıyorum, olabildiğince olumlu bir insanım. Allah büyüktür vardır bunlarda da bir hayır.
Ayyy çenem düştü, seviliyorsunuz, öptümmmmmm
yaaaap simdiye kadar duzenli yapsaydın level 2 ye gecmistin ya da level 1i eline su siselerini alıp agırlıkla yapıyodunnormalmiş bu normalse biz takımcanak uzaylıyız...oluum çok kıskandım şu an eve gidip jillian yapasım var.... bi enerji geldi bana yapabilirim enerjisi geldiii....
haaa leslie kondüsyon muydu :)))
yaaaap simdiye kadar duzenli yapsaydın level 2 ye gecmistin ya da level 1i eline su siselerini alıp agırlıkla yapıyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?