Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım başınız sağolsun. Çok uzucu gerçekten.
Bizde seni ozledik çabuk gel EMI?

kızlaaaaar bebek yok, ooooh be :) ama hala regl olmadıgım icin sisim cok fena
Hadi gozun aydın kız!
Tebrikler arkadaşım.

hayır yakındır duyarsın der gibi... senin kalbin fena :)) kaç kilo olursan ol en fazla 2 ayda bir fark yaratabiliyosun
ayyy iyi sevindim..hani menümü begenmemiştin ya,bu menüyle zor verirsin gibi algıladım
neyse ki öyle değilmiş..
67 yi görmüşşsün süper yaaa..ben de önce 70 leri bir görsem..

Çok sevindeim canm Allah daim etsin.

ayyy iyi sevindim..hani menümü begenmemiştin ya,bu menüyle zor verirsin gibi algıladım
neyse ki öyle değilmiş..
67 yi görmüşşsün süper yaaa..ben de önce 70 leri bir görsem..

yok canım öyle demedim... herkezin bünyesi farklı sonuçta....

kız ben zaten 67,2 idim hafta sonu 68 olmuşum hemde sporum falan tamken :)) o yani.... başarı değil benim ki şu an :)

canım başın sağolsun bayaa üzücü şeyler yaşamışsın hayatın içindeyiz malesef ...insanlar gerçekten kötü oldular

bitter yee ben bitter yeme demem ben de yiyiyorum :)) ben simiti çok buldum.... simit susamlı.... artı beyaz undan vücuttan çok zor atılıyor ve buna rağmen ertesi gün tartı da eksi görüyorsan helal olsun...... vücuttan zor atılan geç atılan her şey bize artı olarak dönüyor rakam olarak bile artı görmek motivasyon bozuyor ondan şey ettim... ama bak tam tahıllı simitler var onlardan ye... ama normal simit yeme derim ben... bi de eleştirilere açık ol bak ben 2 parça bitter yiyiyom beş kişi çullanıyo üstüme :)))) cezalar yağıyor felam kızma yani bize :) en son spor yaptım diye ceza aldım :)))) kollontai

bir de sana bir şey söyliyeyim mi bende öyle diyordum ama sonra dedim yemicem ne olucak bakalım 30 gün tatlı unlu bir şey yemedim inan karar verince aramıyor insan.... ama mesele karar verebilmekte tabi.... benim de tekrar şeker orucuna girmem lazım... bitter canavarı oldum....

merhaba kızlar dün giremedim cezamıda almışım zaten:) bugün sabah karışım çayım ve hafif kahvaltıyla başladım güne ceza yürüyüşle yaptım 2 km yürüdüm yeterlidir umarım ..yeşil çayımı içicem şimdi. zona atak yaptı ağrısı çok olduğundan fazla giremiyorum ilaç aldım oda uyutuyo..

çooook geçmiş olsun.... sporda iyimiş maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…