Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy valla maşallah oo zona değil de nazar olmasın :)
yok benim hastalığım bu arada atak yapıyor kötü bi hastalık ama pozitifim bi hafta acısını çekiyom ama sonuçta geçiyo allah dermansız dert vermesin:) nazarlık halim yok şimdilik cnm hele 58 olayım o zaman düşünürüm

Selam kızlar.. Dışarıdayım bugün eşim izinli .. Sabah spor yaptık beraber sonra kahvaltimi yaptım şahsen 1 simit yedim ama 3 saat durmadan yürüdük.. Umarım yakmışımdır.. Telden gidiyorum şuan yazmakta zorlaniyorum parmaklarda tontiş olunca
Neyse buralardayim yani yazamasamda aksama kadar takipteyim sizi.. Aksam eve gelince ayrıntılı yazarım menümü ..

Canım topraks Allah sabır versin çok üzücü bir durum..

rakipçim simit yeme yoksa seni geçerim :)

ayyy ben bitiremedim bileee kadin 30 tane yapiyo ben 5 tane yapip onu izliyorum vaaay bee diyee :)))
yorumlari okuyunca cok heyecanlanmistim kalcadan cok incelmis insanlar bir deniyim dedim surekli yapamayacagim zaten haftaya okulum basliyor ortamim yok ama cok isterdim kendimi zorlayim kollontai arkadasimiz gibi level3lere geliyim...
gerci yapabilir miydim bilmiyorum alismisim calllanetics gibi durgun sporlara bunu yaparken her yerim ayri oynadı :))

Tatlım akşam bulgur yerine bir kase çorba iç..
Bide yürüyüşüne çok güldüm kız 28 dk ne 30 yapaydın ya :)

Oyyy tototsumu acırmış...
Kıyamaaaam.. :)
ahahah canim yaaa hirs yaptimm kendime dedim ki 1 gun boyunca hic yuruyemesem bile 20 dakika yuruyecegim sonra vurdum kendimi yollara eve vardigimda tam 28 dakikaydi coook dürüst bir insanımm :))

canim yurda gidince yapsam o dediğinizden simdi annemin evinde yemiyim mi bulgur pilav noluuuur

selam kızlar sabah açtım geçmişi okuyup geleyim diye ama anca gelebildim işlerden fırsat bulup

bu gün ara var squat yok ama yarın 100 squat wuuuu...... squattan daha çok üçgen hareketi yoruyor nasıl terliyorum var yaaa alnımdan fışkırıyo terler :))
hangi hareket diyecektim ki resmini gördüm bu nereleri inceltiyor betüşüm

deryacım kendini 80 e çok şartlamışsın 80 altına inmeden spor yapmayacağım
80 altına inmeden tatlıyı kesmeyeceğim diye bu şekilde yaparsan pek kilo verebileceğini zannetmiyorum eğer bu yola baş koyduysan bir süre bütün kaçamaklardan uzak kalacaksın benden sana abla tavsiyesi

Geçmiş olsun canım.
sporu ihmal etmiyorum buraya yaz geldi 2 güne yüzmeyede başlarım
Yaaa yuzecem diyo yaaa

inceltme değil de şekillendiriyor diye biliyorum toto şekillendirmek için... benim gibi totonuz düzse yapın zaten kardişan gibiyse yapmayın yani :)

asla kızmıyorum..lütfen yazın yorumlarınız çok önemli..daha dikkat edicem..kaptan da yazmış çünkü..
ben yeni başladığım için eksileri görüyorum..olay 5 kilodan sonra görmekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…