- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.901
yok benim hastalığım bu arada atak yapıyor kötü bi hastalık ama pozitifim bi hafta acısını çekiyom ama sonuçta geçiyo allah dermansız dert vermesin:) nazarlık halim yok şimdilik cnm hele 58 olayım o zaman düşünürümayy valla maşallah oo zona değil de nazar olmasın :)
Selam kızlar.. Dışarıdayım bugün eşim izinli .. Sabah spor yaptık beraber sonra kahvaltimi yaptım şahsen 1 simit yedim ama 3 saat durmadan yürüdük.. Umarım yakmışımdır.. Telden gidiyorum şuan yazmakta zorlaniyorum parmaklarda tontiş olunca
Neyse buralardayim yani yazamasamda aksama kadar takipteyim sizi.. Aksam eve gelince ayrıntılı yazarım menümü ..
Canımtopraks Allah sabır versin çok üzücü bir durum..
Bu hafta 1 kilo garanti vericem ben onun üstüne kacyuz gram daha vericem onu bilmiyorum ..rakipçim simit yeme yoksa seni geçerim :)
sagol muskamHadi gozun aydın kız!
Tebrikler arkadaşım.
insallah canım :) valla cok sinirliydim bu ay niye bilmiyorum, antidepresanları degistircem, sinirden de gecikmis olabilirÇok sevindim canm.Allah hayırlı bi zamn da nasip etsin.
Kullandığın ilaçlardan olabilir mi??
Bu hafta 1 kilo garanti vericem ben onun üstüne kacyuz gram daha vericem onu bilmiyorum ..
ayyy ben bitiremedim bileee kadin 30 tane yapiyo ben 5 tane yapip onu izliyorum vaaay bee diyee :)))dene denee :))))
ben karataycıyım ara öğüne karşıyım... ama sen hani dr unun verdiği listeye uycaktın sen başka menülere takılmıcaksın.... ne yaptığım önemli değil istikrar önemli bence... 6 öğünlü diyetlede kilo verdim ben ama sonra istikrarsız olduğumdan mütevellit verdiklerimi geri aldım.... iş sende bitiyo yani.....
yaa bak çok pis kıskanıyorum git okut hocalara kendini.... ayyy dur hadi maşalllah ta diyim de benden bilme :)
resmen kahkaha attım :)))) jillian zaiyatı :)))) ohh be normalmişim... bukollontai level 3 e geçmiş ben daha biri bi kerecik ite kaka bitirebildim diye kendimi kötü hissediyordum ohhh be normalmişim :))))
oyyy beni benden aldin 12 cm miiiiii oyyy oyyy ben de istiyorummmyok canım beslenmemi hep kendim ayarladım genelde pro agırlıklı besleniyorum :) bacaklarım 12 cm inceldi onu soyleyim bari :)
ahahah canim yaaa hirs yaptimm kendime dedim ki 1 gun boyunca hic yuruyemesem bile 20 dakika yuruyecegim sonra vurdum kendimi yollara eve vardigimda tam 28 dakikaydi coook dürüst bir insanımm :))Tatlım akşam bulgur yerine bir kase çorba iç..
Bide yürüyüşüne çok güldüm kız 28 dk ne 30 yapaydın ya :)
Oyyy tototsumu acırmış...
Kıyamaaaam.. :)
hangi hareket diyecektim ki resmini gördüm bu nereleri inceltiyor betüşümbu gün ara var squat yok ama yarın 100 squat wuuuu...... squattan daha çok üçgen hareketi yoruyor nasıl terliyorum var yaaa alnımdan fışkırıyo terler :))
deryacım kendini 80 e çok şartlamışsın 80 altına inmeden spor yapmayacağımyaaaa...
betül cüm ben 80 in altına düşene kadar pek onların ayrımını yapmiyim diyorum..yani az az hepsinden yiyeyim..79 kilo olunca sıkı bir spor ve katı bir diyet uygulayayım diyorum..çünkü vücudumu tanıyorum..ben bunlar olmadan bir yaşam süremem..
daha sonra tekrar kilo alırım..hayatımın vazgeçilmezleri bunlar..inan günde 5 kaşık nutelladan 3 parça bitterlere geldim..birden hepsini bırakmayayım..
sana bişey dicem şok olacaksın..
ben kaşık kaşık toz şeker yiyen biriydim..çaya 2 tatlı kaşığı şeker atıyorken şimdi sıfır şekerli içiyorum 8 gündür ama..
8 gün önce buraya geldim ve beliki de sağlımğımı kurtadım
Geçmiş olsun canım.merhaba kızlar dün giremedim cezamıda almışım zaten:) bugün sabah karışım çayım ve hafif kahvaltıyla başladım güne ceza yürüyüşle yaptım 2 km yürüdüm yeterlidir umarım ..yeşil çayımı içicem şimdi. zona atak yaptı ağrısı çok olduğundan fazla giremiyorum ilaç aldım oda uyutuyo..
Yaaa yuzecem diyo yaaasporu ihmal etmiyorum buraya yaz geldi 2 güne yüzmeyede başlarım
ahahah canim yaaa hirs yaptimm kendime dedim ki 1 gun boyunca hic yuruyemesem bile 20 dakika yuruyecegim sonra vurdum kendimi yollara eve vardigimda tam 28 dakikaydi coook dürüst bir insanımm :))
canim yurda gidince yapsam o dediğinizden simdi annemin evinde yemiyim mi bulgur pilav noluuuur[/QUOTE
]
Hahhaayt iyiymis durust kız
Sen bilirsin ye bakalım.
selam kızlar sabah açtım geçmişi okuyup geleyim diye ama anca gelebildim işlerden fırsat bulup
hangi hareket diyecektim ki resmini gördüm bu nereleri inceltiyor betüşüm
deryacım kendini 80 e çok şartlamışsın 80 altına inmeden spor yapmayacağım
80 altına inmeden tatlıyı kesmeyeceğim diye bu şekilde yaparsan pek kilo verebileceğini zannetmiyorum eğer bu yola baş koyduysan bir süre bütün kaçamaklardan uzak kalacaksın benden sana abla tavsiyesi
asla kızmıyorum..lütfen yazın yorumlarınız çok önemli..daha dikkat edicem..kaptan da yazmış çünkü..bitter yee ben bitter yeme demem ben de yiyiyorum :)) ben simiti çok buldum.... simit susamlı.... artı beyaz undan vücuttan çok zor atılıyor ve buna rağmen ertesi gün tartı da eksi görüyorsan helal olsun...... vücuttan zor atılan geç atılan her şey bize artı olarak dönüyor rakam olarak bile artı görmek motivasyon bozuyor ondan şey ettim... ama bak tam tahıllı simitler var onlardan ye... ama normal simit yeme derim ben... bi de eleştirilere açık ol bak ben 2 parça bitter yiyiyom beş kişi çullanıyo üstüme :)))) cezalar yağıyor felam kızma yani bize :) en son spor yaptım diye ceza aldım :))))kollontai
bir de sana bir şey söyliyeyim mi bende öyle diyordum ama sonra dedim yemicem ne olucak bakalım 30 gün tatlı unlu bir şey yemedim inan karar verince aramıyor insan.... ama mesele karar verebilmekte tabi.... benim de tekrar şeker orucuna girmem lazım... bitter canavarı oldum....
Amin canım sayenizdeÇok sevindeim canm Allah daim etsin.
Menüm
7,30
1 Kase tarhana/1 dl çavdar
10,30 1 mandalina
14,30
1 kase çorba/1kase yoğurt
16,30
1 portakal
19,30 ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor 1,5 saat yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?