Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben zaten her sabah 5,30 da uyanıyorum 20 dakika kadar yürüyorum birde akşam üstü 16,00 da 20 dk kadar biraz daha fazla olabilir
Canım hergün sporunu menüne yazki rakibem ceza yazabilsin dimi ama?
Ohh ne güzel..
Benim yaşamak istediğim hayat o
Çekil kenara bakiiiiim

bu arada 1000 ipli 500 ipsiz ip atlıyorum bugun :)

Tatlım akşam bulgur yerine bir kase çorba iç..
Bide yürüyüşüne çok güldüm kız 28 dk ne 30 yapaydın ya :)

Oyyy tototsumu acırmış...
Kıyamaaaam.. :)

Bugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...

gercekten oyle mi 3. leveldeymissin baya incelme olmustur

dene denee :))))

peki diyet ve spor yaparken ara öğüne ne diyorsunuz canan karatay ara öğüne karşı

ben karataycıyım ara öğüne karşıyım... ama sen hani dr unun verdiği listeye uycaktın sen başka menülere takılmıcaksın.... ne yaptığım önemli değil istikrar önemli bence... 6 öğünlü diyetlede kilo verdim ben ama sonra istikrarsız olduğumdan mütevellit verdiklerimi geri aldım.... iş sende bitiyo yani.....

hanımlar agırlıkla jillian 3 yaptım az evvel, resmen bi efsane, tamamen ic bacak kol ve gogus calıstırıyo, karnıda aralara koymus yine, ama cok keyif aldım artık level 2 yapmam

yaa bak çok pis kıskanıyorum git okut hocalara kendini.... ayyy dur hadi maşalllah ta diyim de benden bilme :)

bu ne Öyle yaaa calleneticsin gözünü seviyimm cok zorr (

masallah 42den 36 yaa nasil basardin bunu

resmen kahkaha attım :)))) jillian zaiyatı :)))) ohh be normalmişim... bu kollontai level 3 e geçmiş ben daha biri bi kerecik ite kaka bitirebildim diye kendimi kötü hissediyordum ohhh be normalmişim :))))

kondusyon kardiyo ne kız bana hiç demedin bunları löp diye attın beni jillian gacısının otağına....

Oyyy kaslar çok yorulmuş demek.. Ara günü var dimi squatta?

Hadi gözün aydın..
Yedinmi çorbanı..

ayy bi çorba yapamadım gı akşam... ilkinde spor yaparken dibini tutturdum ikinci de uyuya kaldım dedim evi yakmadan vazgeçeyim bu sevdadan :)

yeşil mercimek salatası yaptım bende... aşırı haşlanmış yeşil mercimeklerimlen....yarın katılırım sana....

Oyyy kaslar çok yorulmuş demek.. Ara günü var dimi squatta?

Hadi gözün aydın..
Yedinmi çorbanı..

bu gün ara var squat yok ama yarın 100 squat wuuuu...... squattan daha çok üçgen hareketi yoruyor nasıl terliyorum var yaaa alnımdan fışkırıyo terler :))

:) Tamam canım..
Yarın halledersin..

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah yarım simit domates salatalık biber yumurta peynir 5 zeytin
arada elma..
öğle:yarım simit söğüş salata yran
arada 3 ceviz 2 parça bitter
akşam 1 dilim tam tahıllı ekmek 4 kaşık tavuk yemeği ayran..
gece bişey yemedim başka..
2,5 lt su..

Guzel olmuş canım.

ben menünü beğenmedim....... simit bitter ekmek birini tercih edeydin ses etmezdim ama 3ü aynı gün bence fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…