- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.021
Korksun tabii...
Korkmuş tabi yavrum ya..
Ama soğukkanlı davrandı.. Çok kötüydü betüş herşeyi duyuyorum görüyorum tepki veremiyorum..
Valla felç indi sandım
iyi yaptın burda geçen hafta kuran kursu açıldı kadınlar için burası küçük biryer yapıcak çok şey yok yazıldım hiç bilmiyordum ders çalışıyorum bende:)
Geçmiş olsun muskacım.Merhaba arkadaşlar..
Dün menümü yazdıktan sonra fenalaştım..
oğlum babasını aramış acile kaldırdılar 2-3 saat oldu eve geleli
Bütün gece oradaydım.. Nasıl olacak bilmiyorum..
Vücudumun bu kadar kilo verdikten sonra sağlıklı kalıp kalmadığına baktılar şu ana kadar çıkan tahlillerde bi sorun çıkmadı ama asıl yarın çıkacak olan tahlillere göre davranacaklar..
Dr dan hem fırça yedim hem tebrik aldım Adamda şaşırdı benimle ne yapacağını :))
Neyse haberdar edeceğim sizide tabi..
Şimdi geçmişe bi bakayım..
Yarın öğleden sonra asıl önemli sonçlar..peki ne olmuş tansiyon falandır inşallah başka şey çıkmasında... kız çorba sana yaramadı bildiğin gibi yap sen kahvaltını falan et....
Allah korusun hayatımm. Dikkat et ne olur.Korksun tabii...
Korkmuş tabi yavrum ya..
Ama soğukkanlı davrandı.. Çok kötüydü betüş herşeyi duyuyorum görüyorum tepki veremiyorum..
Valla felç indi sandım
Sağol canım dr ne derse onu yapacağım..Geçmiş olsun muskacım.
Çok üzüldüm.Tansiyonun mu düşmüş. Bişeyciğin yoktur umarım. Biraz aramı versen acepp
Yarın öğleden sonra asıl önemli sonçlar..
Bakalımtansiyon şeker düşük zatende onlar neden düşmüş onu bulmaya çalışacaklar galiba..
Anca fırça atıyolar açıklama yapsalar ya onun yerine.
Çok mu vermişsin ??Dr da öyle dedi ama fırçalamayıda ihmal etmedi
Maşallah canm ne güzelliyi yaptın burda geçen hafta kuran kursu açıldı kadınlar için burası küçük biryer yapıcak çok şey yok yazıldım hiç bilmiyordum ders çalışıyorum bende:)
Yarın öğleden sonra asıl önemli sonçlar..
Bakalımtansiyon şeker düşük zatende onlar neden düşmüş onu bulmaya çalışacaklar galiba..
Anca fırça atıyolar açıklama yapsalar ya onun yerine.
Haberleşme olmasın diye neti ve bazen telefon hatlarını kesiyorlar.Netidemi kesiyorlar vay bunu bilmiyordum.
Evet yaa sen ekmekli kahvaltılarını bırakmapeki ne olmuş tansiyon falandır inşallah başka şey çıkmasında... kız çorba sana yaramadı bildiğin gibi yap sen kahvaltını falan et....
Çok hızlı vermeme kızdı sanırsam..Çok mu vermişsin ??
Dr ne dedi..
12 ve 13 yaşlarısenin çocuklar kaç yaşındaydı ?
Kurs falan yokmu betüşümm.Tek başına biraz zor olur.ayyy ne güzeel... keşke burda da olsa... sözde müslüman ülkeyiz çevremdeki kimse kuran okumayı bilmiyor.... üzülüyorum valla... bende kendi çabalarımla başlıyorum her sene bi sonunu getiremedim.....
Heee doğru ya..Haberleşme olmasın diye neti ve bazen telefon hatlarını kesiyorlar.
Ama bende sıkılıyorum.Bi internetim var oda olmayınca bunalıyorum. Zaten dışarıda gezecek yürüyecek biyer yok. Cafe falan zaten yok.Evde de tek olunca :)))Heee doğru ya..
Kurs falan yokmu betüşümm.Tek başına biraz zor olur.
Hımm inşallah öğrenirsin..kurs varda vakitleri uymuyor.... hem yakında değil....
Güle güle canım..Neyse ben kaçayım. Kartımı bilgisayara takdığım için arayanlar ulaşamaz. sonra görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?