Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Korksun tabii...

Korkmuş tabi yavrum ya..
Ama soğukkanlı davrandı.. Çok kötüydü betüş herşeyi duyuyorum görüyorum tepki veremiyorum..
Valla felç indi sandım

peki ne olmuş tansiyon falandır inşallah başka şey çıkmasında... kız çorba sana yaramadı bildiğin gibi yap sen kahvaltını falan et....

iyi yaptın burda geçen hafta kuran kursu açıldı kadınlar için burası küçük biryer yapıcak çok şey yok yazıldım hiç bilmiyordum ders çalışıyorum bende:)

ayyy ne güzeel... keşke burda da olsa... sözde müslüman ülkeyiz çevremdeki kimse kuran okumayı bilmiyor.... üzülüyorum valla... bende kendi çabalarımla başlıyorum her sene bi sonunu getiremedim.....

Geçmiş olsun muskacım.
Çok üzüldüm.Tansiyonun mu düşmüş. Bişeyciğin yoktur umarım. Biraz aramı versen acepp

peki ne olmuş tansiyon falandır inşallah başka şey çıkmasında... kız çorba sana yaramadı bildiğin gibi yap sen kahvaltını falan et....
Yarın öğleden sonra asıl önemli sonçlar..
Bakalımtansiyon şeker düşük zatende onlar neden düşmüş onu bulmaya çalışacaklar galiba..
Anca fırça atıyolar açıklama yapsalar ya onun yerine.

sen rejim yap saatlerce yürü adam sana tabi fırça atar :)))

Allah doktor eline düşürmesin kimseyi zor....

iyi yaptın burda geçen hafta kuran kursu açıldı kadınlar için burası küçük biryer yapıcak çok şey yok yazıldım hiç bilmiyordum ders çalışıyorum bende:)
Maşallah canm ne güzell
Öğrenirsin umarımm. İnsanın içini ferahlatıyor.İnsan kuran okuyunca mutlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…