- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.181
bilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir programAyy benimde korkulu rüyamm..
Bi akrabayla burada karşılaşmak. Gerçi başka hiçbi konuda sıkıntım yok ama diyet yaptığımı bilmelerini istemem. Yaniçok kafata takmıyor gibi görünmrk haşuma gidiyorr.
senin rakibin varmı?
hımmbiraz daha bekleyim o zaman banada çıkar bir rakip inşallahYanlış hatırlamıyorsam onunkibtlbetul
evet kilo farkınız çok benimlemi rakip olsan ne dersin ? :)btlbetul benim rakibim ama ben onun karşısına çıkmaya tırsıyorum o benden çok zayıf :))
bilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir program
Maşallah canım menün suyun ve temizlik spor sayılırr herşeyin güzel olmuşşayy menümü yazıyım bugün iki kat ev temizledim cam, kapı, duvar ,yer , Allah ne verdiyse ondan sporum yok malesef
sabah
2 yumurta
1/2 kk ev yapımı peynir
şekersiz çay
öğlen
2 kaşık bamya
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba
arada 2 ceviz
akşam temepeleme 1 kase çorba
3 litre su içtim ..
valla bana uyarevet kilo farkınız çok benimlemi rakip olsan ne dersin ? :)
bencede kapı duvar cam kolay işler mi spor sayılır benceMaşallah canım menün suyun ve temizlik spor sayılırr herşeyin güzel olmuşş
ev iki katlı ondan zorluyo.. aslında küçük ev ama işte o merdiven yokmuu ahh ahhhh..bencede kapı duvar cam kolay işler mi spor sayılır bence
Biz buradayıızz..kızlar hemen yemek yiyip geliyorum
biliyosun dimi kadını yüzü çok güzel ama çok aşırı bir kilosu var ben programı görünce zayıflatıcaklar kızı sandım ama özgüven programıymışhe yaww neyin kafasını yaşıyo o abla bende bilemedim tamam insanın kendine özgüveni olsun bu kiloyla gitmeli demiyorumda .. Sağlık için zararlı en başta ben en çok ondan vermek istiyorum.. dr bile ded kilo verince hamile kalırsın herhalde anca dedi
Kız küçükte olsa ev işi bitmiyorr.ev iki katlı ondan zorluyo.. aslında küçük ev ama işte o merdiven yokmuu ahh ahhhh..
yok yok biliyorum nette izledim ben onu onun gibi bir kaç tane daha var o kafada .. ne diyim herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın :)biliyosun dimi kadını yüzü çok güzel ama çok aşırı bir kilosu var ben programı görünce zayıflatıcaklar kızı sandım ama özgüven programıymış
Pekiiitamam geç kalmam kaybolmayın biryere
Kız küçükte olsa ev işi bitmiyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?