- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.261
allah korusun sakatlar bile o videolar insanı en güzel leslie videoları tam benlik bide zumba videoları var onlarda fena değilValla ya bi kaçkere deneyeyim dedim ilk 5 dk yapabildim.Oda zaten kol hareketlerii
Evet yaaagrubumuza kökten nazar değdi hee.. aman dikkat et kuzucum oralarda dr falan gitmekte problemdir ..sen zorlama en iyisi o kadar ..
sarma yaparsam yerim amaa... (Ben sarılabilecek yapraklarıyla sarma yaptım.Artan küçük ve sert kısımlarınıda çorbama koydum.Sende öyle yapabilirsin.
nerdesinki sen şekerim...Evet yaaa
Her bölümden 1 dr tek var diyorlar. Hiç gitmedim ama
ben en fazla 3 miil yapmıştım.Tam bi ilke imza atacaktım kii olmadı işteben daha leslie 1 mil yapıyorum :)
Zumbayı bilmiyorum bi araştırayımm.allah korusun sakatlar bile o videolar insanı en güzel leslie videoları tam benlik bide zumba videoları var onlarda fena değil
Ben dün yaptım ama yemedimm.sarma yaparsam yerim amaa... (sarma sarınca temsili ben )
link atıyım mıZumbayı bilmiyorum bi araştırayımm.
demekki şuanda çok hoşsunki adam seni farketmişömrü hayatımda 4 yıl zayıf oldum .. işin traji komik tarafı eşimle aynı ünv deniz .. ama o beni o zamanlar farketmemiş bile üstelik bütün arkadaşlarımız ortak her sabah yan yana kahvaltı yaptık adamla günaydın dışında selam vermedi.. üstüme çay döktü özür dilemedi.. yüzüme beden dersinde smaç bastı burnumu kanattı ama adam beni hatırlamıyor.. ne zaman kilo aldım yıllar sonra arkadaş gurubuyla bir araya geldik adamın benden hoşlanacağı tuttu.. çok tahlihsizim çokk
Hakkarinerdesinki sen şekerim...
helaallll sana o zaman :)Ben dün yaptım ama yemedimm.
nerelisin peki ?Hakkari
ömrü hayatımda 4 yıl zayıf oldum .. işin traji komik tarafı eşimle aynı ünv deniz .. ama o beni o zamanlar farketmemiş bile üstelik bütün arkadaşlarımız ortak her sabah yan yana kahvaltı yaptık adamla günaydın dışında selam vermedi.. üstüme çay döktü özür dilemedi.. yüzüme beden dersinde smaç bastı burnumu kanattı ama adam beni hatırlamıyor.. ne zaman kilo aldım yıllar sonra arkadaş gurubuyla bir araya geldik adamın benden hoşlanacağı tuttu.. çok tahlihsizim çokk
Olurrr.link atıyım mı
Malatyanerelisin peki ?
ben çok baktım en iyi zumba bu
sanmıyorum beyfendi o zamanlar okulun popüler çocucuğuydu havalıydı.. sonra iş hayatı ,askerlik falan tabi adamın burnunu bir sürttürüyor :)))))demekki şuanda çok hoşsunki adam seni farketmiş
uzakmışsın sen bende balıkesir türkiyenin birer ucu deseneMalatya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?