- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.241
Afiyet olsun canm..menüm
sabah 5,30 2 bardak ılık su 3 tane kayısı
kahvaltı bir kırılmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3 yeşil 1 siyah zeytin
ara yarım elma
öğlen haşlanmış tavuk göğsü (3 parmak kadar) 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf ezmesi
akşam 1 dilim tam buğ. ek. 1 tabak etli nohut yoğurt
30 dakika yürüyüş
2 litre su
şimdide yeşil çay
Biz boğazız yaaonlar her yere yürüyorlarmış halbuki ekmek kek ve tatlı hamurlu gıdaları çok meşhur genetik galiba türk kadınlarında var hafif balık etlilik :)
Yok yaa iyi bencebugun biraz fazlamı kaçırdım ne ...
eh pilav ile ekmek fazla oldu benimde sabah dışında ekmeği bırakmam lasımAfiyet olsun canm..
Güzel menüü
inşallah göz açıp kapayıncaya kadar inersinbenim kadar uzak olamaz :) bakalım ne zaman inicem 80 e
benimde öyle yapmam lazımben sabah dışında başka öğünümde ekmek yemiyorum yoğurtla yemeği yiyorum alıştırdım kendimi.. bugün hiç yemedim mesela sabah 2 yumurta yedim diye..
yılllarr yıllar önce diyetisyene gitmiştim 2 ay kadar .. o zaman 1 kase çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo dediği gün aramıza mesafe koydum ekmekle.. çorba içmek varken kuru kuru ekmek pek yavan gözükmüştü gözümeeh pilav ile ekmek fazla oldu benimde sabah dışında ekmeği bırakmam lasım
yapıyosan iyi ben videosunu izledim geri kapadım çok ağır jillian videolarınoldu ki ? jillian yapıyodum deme
öyle bi yıllar yıllar demişsinki okuyan milattan önce sanıcakyılllarr yıllar önce diyetisyene gitmiştim 2 ay kadar .. o zaman 1 kase çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo dediği gün aramıza mesafe koydum ekmekle.. çorba içmek varken kuru kuru ekmek pek yavan gözükmüştü gözüme
seninde aklında bulunsun canım :)
gözlerimle yaptım hareketleri bittiyapıyosan iyi ben videosunu izledim geri kapadım çok ağır jillian videoları
yok onu bilene soracaksın ben yapmadım .. sebze çorbası yaptımda lahanalısını denemedim hiç.. ben biber mercimek kabak maydaoz soğan pırasa koyup pişirip blendırdan çekiyorum ama lahanalısını denemedim ..
evet yazdı bende yapıcam yarın lahanayı sarma sarmak için almıştım ama yalan oldu çorba olucak kendisi yarın:)btlbetul tarif yazmıştı.
Yok kız neredeeeenoldu ki ? jillian yapıyodum deme
öle ama 76 la gitmiştim ünv sınavına hazırlandığım zamanlar 70 le ayrıldım paket programdı diyetisyende ondan ayrıldım sonra kendim 58 e kadar indim ama ne yazıkki o güzel yıllar 4 senecik sürdü sonra iş hayatı hooppp gelsin killolar.. koruyamadım 1 senede 25 kilo aldım.. hızlı veren bir bünyem var ama aynı hızlada geri alabiliyorum maaleseföyle bi yıllar yıllar demişsinki okuyan milattan önce sanıcak
sende benim gibi ebru şallıyı izliyorum yapmış kadar oluyorum yorgunluğu üstüme çöküyogözlerimle yaptım hareketleri bitti
yoldaşlarımı bekletmiyim dedim :)Kız
niye hızlı yedin yaa sindire sindire yeseydinn.
grubumuza kökten nazar değdi hee.. aman dikkat et kuzucum oralarda dr falan gitmekte problemdir ..sen zorlama en iyisi o kadar ..Yok kız neredeeee
Leslie 4 miil yapıyordum. Bacağım kasılmaya başladı. Zorlamak istemedim.Korktum. Daha önce böyle olamıştı.
Valla ya bi kaçkere deneyeyim dedim ilk 5 dk yapabildim.Oda zaten kol hareketleriiyapıyosan iyi ben videosunu izledim geri kapadım çok ağır jillian videoları
ben daha leslie 1 mil yapıyorum :)Yok kız neredeeee
Leslie 4 miil yapıyordum. Bacağım kasılmaya başladı. Zorlamak istemedim.Korktum. Daha önce böyle olamıştı.
Ben sarılabilecek yapraklarıyla sarma yaptım.Artan küçük ve sert kısımlarınıda çorbama koydum.Sende öyle yapabilirsin.evet yazdı bende yapıcam yarın lahanayı sarma sarmak için almıştım ama yalan oldu çorba olucak kendisi yarın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?