Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canm..
Güzel menüü

eh pilav ile ekmek fazla oldu benimde sabah dışında ekmeği bırakmam lasım
yılllarr yıllar önce diyetisyene gitmiştim 2 ay kadar .. o zaman 1 kase çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo dediği gün aramıza mesafe koydum ekmekle.. çorba içmek varken kuru kuru ekmek pek yavan gözükmüştü gözüme
seninde aklında bulunsun canım :)

öyle bi yıllar yıllar demişsinki okuyan milattan önce sanıcak

öyle bi yıllar yıllar demişsinki okuyan milattan önce sanıcak
öle ama 76 la gitmiştim ünv sınavına hazırlandığım zamanlar 70 le ayrıldım paket programdı diyetisyende ondan ayrıldım sonra kendim 58 e kadar indim ama ne yazıkki o güzel yıllar 4 senecik sürdü sonra iş hayatı hooppp gelsin killolar.. koruyamadım 1 senede 25 kilo aldım.. hızlı veren bir bünyem var ama aynı hızlada geri alabiliyorum maalesef
gözlerimle yaptım hareketleri bitti
sende benim gibi ebru şallıyı izliyorum yapmış kadar oluyorum yorgunluğu üstüme çöküyo

Yok kız neredeeee
Leslie 4 miil yapıyordum. Bacağım kasılmaya başladı. Zorlamak istemedim.Korktum. Daha önce böyle olamıştı.
grubumuza kökten nazar değdi hee.. aman dikkat et kuzucum oralarda dr falan gitmekte problemdir ..sen zorlama en iyisi o kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…