- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.281
iyi demişsin ne yapıyoruz o zaman adamlara inat zayıflıyoruzsanmıyorum beyfendi o zamanlar okulun popüler çocucuğuydu havalıydı.. sonra iş hayatı ,askerlik falan tabi adamın burnunu bir sürttürüyor :)))))
şimdide ne zaman zayıflıycaksın sen demez mi geçende dedim 4 yıl yanımda oturdun ben zayıfken farketmedin şimdimi bana ne zaman zayıflıycaksın diyosun paralarım adam seni dedim kıkır kıkır gülüyo
Aaa evet bayağıı uzakk.uzakmışsın sen bende balıkesir türkiyenin birer ucu desene
zumbayı video kadar yaparsan 500 600 kalori gidiyomuş ama oda kolay değil nefesim kesiliyor benim belki sen yaparsınAaa evet bayağıı uzakk.
evleniyoruz diye davetye götürdük okula hocalar bile inanmadı ilkBayağı komikmiş hikayenizz.
Demek ki adam etine dolgun seviyorr. Kilo almanı beklemişş
Benimkide zayıfken bu ne hal diyip kendi elleriyle yedirriyordu.Ben ekmek hiç yemezdim. Ekmeğe alıştırdı. Şimdide zayıflamamı istiyoriyi demişsin ne yapıyoruz o zaman adamlara inat zayıflıyoruz
Hareketli yarın deneyeyimm. Güzel bişeye benziyorr.zumbayı video kadar yaparsan 500 600 kalori gidiyomuş ama oda kolay değil nefesim kesiliyor benim belki sen yaparsın
ayy ne güzel ama Ortak çevreleriniz varevleniyoruz diye davetye götürdük okula hocalar bile inanmadı ilk
ben sınıfın ineğiydim eşimse okuldan direk halı sahaya koşan adam..
vay vay merak ettim şimdi :)evleniyoruz diye davetye götürdük okula hocalar bile inanmadı ilk
ben sınıfın ineğiydim eşimse okuldan direk halı sahaya koşan adam..
o daha komikmiş senin eserinim de o zaman adamaBenimkide zayıfken bu ne hal diyip kendi elleriyle yedirriyordu.Ben ekmek hiç yemezdim. Ekmeğe alıştırdı. Şimdide zayıflamamı istiyor
okuldaki diğer arkadaşlarımızda birbiriyle evlendi .. 6 kişiydik zaten 3 çift dolanıyoruz bir araya gelince şahsen bir çiftimiz antalya da ama kopmadık hala 10 yıldır devamlı görüşüyoruz .. bu yaz antalyaya gidicez zayıf olmam lazım ağustosa kadarayy ne güzel ama Ortak çevreleriniz var
bende zayıftım evlendiğimde 52 53 arası idim sonra 2 sene geçti 61 oldum sonra kızımı doğurunca 71 3 sene sonra oğlum doğdu al sana kapı gibi 81o daha komikmiş senin eserinim de o zaman adama
hadi bakalım inşallahokuldaki diğer arkadaşlarımızda birbiriyle evlendi .. 6 kişiydik zaten 3 çift dolanıyoruz bir araya gelince şahsen bir çiftimiz antalya da ama kopmadık hala 10 yıldır devamlı görüşüyoruz .. bu yaz antalyaya gidicez zayıf olmam lazım ağustosa kadar
aynennilsub kocişlere inat zayıflıycaz
Diyorum zateno daha komikmiş senin eserinim de o zaman adama
kaç kilosun kaç kilo verdin ?Diyorum zaten
Beni sen bu hale getirdin diyorum.
Geçenlerde de sen şimdi zayıflıyorsun ya Sen zayıf olunca ya kilo al dersem ne olur dedi...
Bende çok beklersin dedim tabii
bol bol yedir oda kilo alsınkızlar ben eşime yemek hazırlıycam sonra gene gelirim ..
Ben de almamış olarak dönmeyi umut ediyorumNeler yapıyorsun ya özlettin kendini??
Arada uğra
Diyet nasıl gidiyor. Kilo verebildin mi?? Umarım vermiş olarak geri dönersinn.
66yla diyete başladım. Şimdi 61 çok bişey veremedim yaniikaç kilosun kaç kilo verdin ?
Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Adam benle aynı kiloda ama boyu uzun benden zayıf..bol bol yedir oda kilo alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?