- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.321
Evet ya bu her insanın karışma huyuna zaten sinir olurum. Ben kv tarında zayıf olarak nitelendiriliyorum. Bu halimle zorla yediriyorlar. Birde hamile olsam Ooomantıklı ama hamileyken burnunu sokan çok olur öle yeme bunu ye falan diyee .. herkesin bir fikri var malesef çevremizde.. benim annem 34 beden hamile kalıp 38 beden doğuma giden bir kadın ben yiyemedim,çok aş erdim.. son ay azıcık karnım şişti meğer iç karnım büyükmüş dana kadar doğdunuz derdi.. dualarım o yönde :))))))))))))))
Teşekkür ederim..afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
aynen benim kayınvalide tarafımda öleler saolsunlar.hepsi yedirmeyi seven insanlar. kv de üstüme titrer normalde tek oğlu var düşünemiyorum o anı hayal edemiyorum ..Evet ya bu her insanın karışma huyuna zaten sinir olurum. Ben kv tarında zayıf olarak nitelendiriliyorum. Bu halimle zorla yediriyorlar. Birde hamile olsam Ooo
Heralde memlekete hiç gitmem...
Benimde iç karnım çok küçük.. Su içsem şişer
Yaa öylemi??aynen benim kayınvalide tarafımda öleler saolsunlar.hepsi yedirmeyi seven insanlar. kv de üstüme titrer normalde tek oğlu var düşünemiyorum o anı hayal edemiyorum ..
o iç karnın genişliği rahim çapınla alakalı canım çocuğun yayılacağı kadar geniş olunca dışarı pek şişlik vermez doğurunca anlıycaz yani :))
aynen öyle doktorum erkek olmasaydı sorcaktım erkek olunca çekindim nasıl öğrenebiliriz diycektim rahim genişliğini..Yaa öylemi??
:) olsun kiz mizmizlansamda ac yatinca yataktan kalkmak icin sabirsizlaniyodum tartida nee olcak diye simdi korkuyom valla:) ama tum akrabalari gezdim herkes eski haline donmussun dedi cok mutlu oldum azcik daha vermem lazim dedim yok valla eski halin boyleydi dediler artik ne kadar cok kilolu goruyorlarsaydi zayifladigim icin tek tek gezdim herkesi yoksa hic gitmiyordum:)
Tamm hayırlısıyla dönünde başlayalım...
Bak bakalım özlediğin kadar varmıymışşş
ebrusonmez kiz benimde ic karnim genisti 7 aylik bebegim vardi sanki hamile degil gibiydim esimin zorlamalariyla hamir isi cikolata falan fazla kacirdim ki canim hic istemezdi sonra bi siskinlik oldu bende yada nazar degdi cunku herkes aaa hic belli degil derdi sisince davul gibi oldum elim ayagim yuzum berbatti
evet ya bende merak ettimm.aynen öyle doktorum erkek olmasaydı sorcaktım erkek olunca çekindim nasıl öğrenebiliriz diycektim rahim genişliğini..
Seni gidi seniii:) olsun kiz mizmizlansamda ac yatinca yataktan kalkmak icin sabirsizlaniyodum tartida nee olcak diye simdi korkuyom valla:) ama tum akrabalari gezdim herkes eski haline donmussun dedi cok mutlu oldum azcik daha vermem lazim dedim yok valla eski halin boyleydi dediler artik ne kadar cok kilolu goruyorlarsaydi zayifladigim icin tek tek gezdim herkesi yoksa hic gitmiyordum:)
Kız nazar değmiştirr. Kıyamam rakibeme :)))ebrusonmez kiz benimde ic karnim genisti 7 aylik bebegim vardi sanki hamile degil gibiydim esimin zorlamalariyla hamir isi cikolata falan fazla kacirdim ki canim hic istemezdi sonra bi siskinlik oldu bende yada nazar degdi cunku herkes aaa hic belli degil derdi sisince davul gibi oldum elim ayagim yuzum berbatti
Ayy umarım hiç almam..öyle oluyomuş canım iç karnı geniş olanlar da son ay kilo aldırırmış ..
Ben o kadar toleranslı olamicammm..ben 10 kiloyu gözden çıkarabilirim yeterki 55 i göriyim :)
görüşürüz canım bende çıkıyorum .. azıcık tv izliyim sonra uyuycam zatenNeyse ben kaçtımmm.Hepinizi öpüyorum. Yarın görüşmek üzere
Görüşürüzz...görüşürüz canım bende çıkıyorum .. azıcık tv izliyim sonra uyuycam zaten
herkese iyi geceler ...
ycfa umarım biran önce dönersin canım kendine dikkatet..
Aynen oyle ben 7.aya kadar 6 kilo falan almistim doktor cok iyo diyodu sonra artti tabi ki kilom yine buna sukur simdi onlarinda cogu gitti rahatim azi kaldi isteöyle oluyomuş canım iç karnı geniş olanlar da son ay kilo aldırırmış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?