Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya bu her insanın karışma huyuna zaten sinir olurum. Ben kv tarında zayıf olarak nitelendiriliyorum. Bu halimle zorla yediriyorlar. Birde hamile olsam Ooo
Heralde memlekete hiç gitmem...
Benimde iç karnım çok küçük.. Su içsem şişer

aynen benim kayınvalide tarafımda öleler saolsunlar.hepsi yedirmeyi seven insanlar. kv de üstüme titrer normalde tek oğlu var düşünemiyorum o anı hayal edemiyorum ..
o iç karnın genişliği rahim çapınla alakalı canım çocuğun yayılacağı kadar geniş olunca dışarı pek şişlik vermez doğurunca anlıycaz yani :))

Yaa öylemi??

Tamm hayırlısıyla dönünde başlayalım...
Bak bakalım özlediğin kadar varmıymışşş
:) olsun kiz mizmizlansamda ac yatinca yataktan kalkmak icin sabirsizlaniyodum tartida nee olcak diye simdi korkuyom valla:) ama tum akrabalari gezdim herkes eski haline donmussun dedi cok mutlu oldum azcik daha vermem lazim dedim yok valla eski halin boyleydi dediler artik ne kadar cok kilolu goruyorlarsaydi zayifladigim icin tek tek gezdim herkesi yoksa hic gitmiyordum:)

ebrusonmez kiz benimde ic karnim genisti 7 aylik bebegim vardi sanki hamile degil gibiydim esimin zorlamalariyla hamir isi cikolata falan fazla kacirdim ki canim hic istemezdi sonra bi siskinlik oldu bende yada nazar degdi cunku herkes aaa hic belli degil derdi sisince davul gibi oldum elim ayagim yuzum berbatti

öyle oluyomuş canım iç karnı geniş olanlar da son ay kilo aldırırmış ..

Seni gidi seniii
Uyanıklık yapmışsınnn...
Kilo almışmısın

Kız nazar değmiştirr. Kıyamam rakibeme :)))
Umarım benmde geniştir ama sanmıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…