- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.361
Hadii yaaBen hic dikkat etmedim bunyem kilo almaya musait degil ben diyeteayene gitmistim kilo almak icin oda bana gulmustu genelde herkes zayiflamak icin gekir demisti hergun puding ye diyodu:)
bitanem lutfen cok dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar..
Dün menümü yazdıktan sonra fenalaştım..
oğlum babasını aramış acile kaldırdılar 2-3 saat oldu eve geleli
Bütün gece oradaydım.. Nasıl olacak bilmiyorum..
Vücudumun bu kadar kilo verdikten sonra sağlıklı kalıp kalmadığına baktılar şu ana kadar çıkan tahlillerde bi sorun çıkmadı ama asıl yarın çıkacak olan tahlillere göre davranacaklar..
Dr dan hem fırça yedim hem tebrik aldım Adamda şaşırdı benimle ne yapacağını :))
Neyse haberdar edeceğim sizide tabi..
Şimdi geçmişe bi bakayım..
tatlım sen dusunme menuleri falan seni her turlu idare ederiz ye ic iyiles lutfen !!!kollontai kız bugün hiç yoktun iyimisin?
Bide ben bugün menü yazmıcam spor yok yemek hep birer lokma atıştırma idare et beni bugün tatlım.
He kiz lisedeyken 45 olana kadar canim cikmisti univ tede 53 olmustum ilk defa 50 yi gormustum annem beni gorunce cok kizmisti cok kilo aldim diye ama yakisiyodu evlenincede evde tikinip yemekten 57 yle hamile kalmistimHadii yaa
O kadar zayıftın demekkk
Vayyyy beeenilsub tatlım listeye girene kadar benim rakibemsin, benimle yarıs listeye girince tekrar duzenleriz
CAnım senin safra kesesi miydi???kızlar iki gundur hastane isleriyle ugrasıyorum yarın esimin ananesi kucuk bi operasyon gecirecek onun yanında olucam tum gun hastanedeyken bosluk oldukca yazarım, ben de yarın son bi ultrason cektircem, dr kesin ameliyat dedi, ultrasonda bi sıkıntı cıkmazsa ameliyatı netlestiricez, bu arada hhala regl olamadım kafayı yiyecem resmen, 58.9 sabitim ayrıca muhtemelen yarında pek bisey yiyemem, cuma 100 gr da olsa eksi cıkarım sanırım :)
Yazmıştı menüde lahana çorbası vardı hatta
rakibe istiyorum rakibeee diye cok istemisVayyyy beee
Kızın ölüm fermanını imzaladın demekkk
Yazık kıza senle kaçısıcam diyee bu yolda can verecekk
aynen canım alınacak saframCAnım senin safra kesesi miydi???
ben kacırdım muhtemelen betus menu yazmadan gecmez cunkuYazmıştı menüde lahana çorbası vardı hatta
Bunu buldum. Tam olarak yazmamış heraldebu gün lahana çorbası günü yaptım.... yalnız çorbam efsane olmuş.... seve seve içiyorum bakalım faydasını görücem mi....
Geçmiş olsun canm..rakibe istiyorum rakibeee diye cok istemisben de dayanamadım muska77 ile beraber tığ yaparız onu
aynen canım alınacak safram
Allah kolaylık versin canm iyi gecelerkızlar ben simdilik kacar, yarın sabah cok erken hastanede olucam opuyorum hepinizi
neyse yarın mesajlarımızı gorunce donus yapar artık ona gore duzenlerim ceezasınıBunu buldum. Tam olarak yazmamış heralde
cok sagolasın tatlım :)Geçmiş olsun canm..
amin canım, iyi geceler :)Allah kolaylık versin canm iyi geceler
Olur tatlımmuskacım benimde rakibim olacak mı ?
Ana cennetlik olduk ya la!Canım dönücem yakında inşallah
Sağol canım amin..istanbul'un neresinden ? bende istanbul'da büyüdüm o bakımdan.. 5 sene oldu memlekete geri döneli ..
muska77 tatlım nasıl oldun valla baya aklım kaldı derler ya inan bugün aklım sende kaldı ara ara girip okumaya çalıştım ama şimdi okudum hepsini.. Allah birdaha göstermesin canım..
Sabah sabah havalara girdim yaw
O yorgunluk ve acıkmayla ekmek yemediğin için alkışlıyorumayy menümü yazıyım bugün iki kat ev temizledim cam, kapı, duvar ,yer , Allah ne verdiyse ondan sporum yok malesef
sabah
2 yumurta
1/2 kk ev yapımı peynir
şekersiz çay
öğlen
2 kaşık bamya
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba
arada 2 ceviz
akşam temepeleme 1 kase çorba
3 litre su içtim ..
Ben inanmıyorumbilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir program
Gayet güzel ama tavuktan korkma pilav yiyeceğine doyasıya tavuk ye. Tavuk kilo verdirir.menüm
sabah 5,30 2 bardak ılık su 3 tane kayısı
kahvaltı bir kırılmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3 yeşil 1 siyah zeytin
ara yarım elma
öğlen haşlanmış tavuk göğsü (3 parmak kadar) 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf ezmesi
akşam 1 dilim tam buğ. ek. 1 tabak etli nohut yoğurt
30 dakika yürüyüş
2 litre su
şimdide yeşil çay
Hayır sen diyetine devam et çok erken daha metabolizmanı bozarsın sonra..yarın bende çorba günü yapım bari beyaz lahanam var nasıl yaptın mı hiç
Sarma yap ama bulgurla az yağlı yap.sarma yaparsam yerim amaa... (sarma sarınca temsili ben )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?