Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bitanem lutfen cok dikkat et kendine tahlil sonuclarını mutlaka bildir cok meraklandım
kollontai kız bugün hiç yoktun iyimisin?
Bide ben bugün menü yazmıcam spor yok yemek hep birer lokma atıştırma idare et beni bugün tatlım.
tatlım sen dusunme menuleri falan seni her turlu idare ederiz ye ic iyiles lutfen !!!

kızlar iki gundur hastane isleriyle ugrasıyorum yarın esimin ananesi kucuk bi operasyon gecirecek onun yanında olucam tum gun hastanede olucam bosluk oldukca yazarım, ben de yarın son bi ultrason cektircem, dr kesin ameliyat dedi, ultrasonda bi sıkıntı cıkmazsa ameliyatı netlestiricez, bu arada hhala regl olamadım kafayı yiyecem resmen, 58.9 sabitim ayrıca muhtemelen yarında pek bisey yiyemem, cuma 100 gr da olsa eksi cıkarım sanırım :)

Son düzenleme:
CAnım senin safra kesesi miydi???

muskacım benimde rakibim olacak mı ?
Olur tatlım
Sevgili rakibem kollontai hemen belirler...

Canım dönücem yakında inşallah
Ana cennetlik olduk ya la!
Özledik kız vefasız gel gayrı..

Sağol canım amin..
şşş yalnız sana bir haberim var muska77 benimde idolüm

Yediniz muska77 mi yedinizzz???
O takımımızın ideolü
Sabah sabah havalara girdim yaw

O yorgunluk ve acıkmayla ekmek yemediğin için alkışlıyorum
bilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir program
Ben inanmıyorum
Kendini bile kandırıyor bence..

Gayet güzel ama tavuktan korkma pilav yiyeceğine doyasıya tavuk ye. Tavuk kilo verdirir.
yarın bende çorba günü yapım bari beyaz lahanam var nasıl yaptın mı hiç
Hayır sen diyetine devam et çok erken daha metabolizmanı bozarsın sonra..
sarma yaparsam yerim amaa... ( sarma sarınca temsili ben )
Sarma yap ama bulgurla az yağlı yap.
2-3 tane yersin birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…