- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.601
Piacım 1 tabak ton yarım tabak ton dediği ne ölçüde canım konserve tonlarmı acaba yoksa ciddi ciddi tabak ölçüsümü kafamçokkarıştı
gunaydın herkese grıpden hallıceyım.kallıstem yazdıkların nasıl ıcımı rahatlattı anlatamam.doktora gıtmedım henuz ama bıraz daha kotu hıssedersem gıdıcem.hafıf hareketler yapın spor yapın dıyo bıraz yurudum gercekden ıyı geldı daha rahat nefes alıyorum.meyve suyu ıcıyorum dınlenıyorum ıstahım zaten yok kendınıze dıkkat edın arkadaslar
canzicim bnde hiç ama hiç çay sevmem pazar günleri 2 fincan içerim o kadar ama kahve benim dünyamalkisalkisalkis
çay yerine ıhlamur içmek daha akıllıca bencede canımm daha sağlıklı daha besleyici çayın hiç faydası yokk ben zaten hiçç içmesem aklıma gelmez normal çay sevmiyorum sabah kahvaltılarında 1 bardak zar zor içerim
aman aman handecim sakın aşı yaptırma çok ufak bebeğin evde koru kalabalığa girme ay kıyamam işin çok zor ama etkiliyorumda seni fakat benim çocuğumda ufak olsa yinede risk grubuna karşılık yaptırmazdım ...Günaydınlarr
Kaliste yine içimi rahatlattın biraz şu grip konusunda çok korkuyorum ya risk grubu 6ay - 25 yaş diyolar ya biz 5,5 ğuz ama 6 da olsak eşim yaptırmayız aşı diyo, aşının yan etkileri çok fazla ya, amerika da bir sürü kişi ölmüş, bir arkadaşın eşi Bursa da sağlık memuru arkadaşları olmuş hepsi hasta olmuşlar, bir an önce atlatsak şu mereti memleket olarak ya
Bende bol bol meyve suyu içim diyorum artık, eşim dün gece boğazlarım kötü dedi çok korktum ya, bu ayki kontrole bile nasıl gidiceğimi düşünüyorum, geçen ay gittik az kalsın hasta oluyodum bi kırgınlık oldu hemen bende, dediğiniz gibi hastanelere gidince daha çok hasta olunuyo
oy benim tatlişkom maşallah sana bitmiş bile sıkıntılı dönem ve bebeişimiz gelecekmişmerhaba güzellerin takımı nasılsınız?
gidiyormu kilocuklar ? kendimi unutturmayayım dedim :) bekleyin az kaldı bende geliyorum takıma bugün doktora gidip sezaryan için gün alacağız sanırım haftaya oğluma kavuşmuş olurum
öpüyorum hepinizi
papatyacım salata ve ekmek iyide ekmeği yağa batırmana kafamçokkarıştı ne diyim :çok üzgünüm: hata yapmışsın ve 2 gün az yemeni böyle kaybetmişsin:uhm:biraz önce öğle yemeği yedim. Uzun bir zamandır görüşemediğim ama çok da sevdiğim bir arkadaşımla bir cafeye gittik. Gerçi salata yedim ve de sossuz istedim ve kendim balzamik sirke, bir çorba kaşığı yağ ve de biraz da limon suyu koydum. Buraya kadarı fena diil gibi ama salatanın yanında da küçük top ekmeklerden yedim. bir de masaya zeytinyagı getirmişlerdi, ekmekleri de ona batırdım durdum.
biraz canım sıkıldı tabii kendimi tutamamış olmama(
ben kücük boy konservelerin tamamini yiyorum..daha once yaptigimda da busekilde yapmistim..1 dilim tost ekmegiyle tam yeterli geliyor
ama malesef öglen disaridaydim ve onun yerine firinda patates ve karnibahar yemek zorunda kaldim
aman dikkat et arkadasim.. bebeginde vardi diymi? yazdiklarini uygulaman konusunda dikkat et diyorum yoksa panik, evham anlaminda degil
yazdiklarina dikkat ettigin takdirde allahin izniyle hicc birseyin olmaz
anladım piacım düzenli yapta bakalım sonuç ne olacaka.s.
cedricin bebeği yok kilolardan kurtulunca alacak işallah:teytey:
Piam akşam yazmayı unuttum evcil bölümünede gitmeye üşendim buradan yazayımyasakkelime koku bırakanlar erkek kedilerdi aklında olsun.. yerimseniben
reyhan ablam söylediklerine sonuna dek katılıyorum...
kolyende hayırlı olsun ablacım bende inan farketti bak sadece regl dönemine gireceğim bugün yarın ondan bir tatlı isteği oldu.. troidi ilan dengeliyormuş söylenene göre.. benim iştahımı aşırı şekilde değiştirdi krom bile kullanmadım son 10 gündür buna rağmen..
ilk bir kaç gün dikkat et vücut bu tür telkinlere direnebiliyor ters etki gösterebiliyor iştahında açılma olursa sağlıklı şeyler tüket salata ypğurt çorba vs sonra zaten düzelir yani inşallah :))
Merhabalar,
süper heyecanlıyım, yarın sabah tartılmaca var ya, hemen sabah olsun diorum ama bir yandan da tüm gün evde olmayınca evde yapılacak işleri yapmak gerekiyor maalesefff....
bu akşam anneme gittim. Ee, anne mutfağı ve yemekleri bir başka oluyor tabii ama öğle yemeğindeki yağa batırmaca hezimetinden sonra, o kadar da keyifli olamadı tabii.
6 köfte yedim. bol bol salata. bir de kabak yemeği, zeytinyağlı.
sonra da 1 mandalina, yarım elma.
ne dersiniz çok mu yemişim?? tam da yarın sabah tartılmaca öncesi?? gerçi hala da açım aslında ama bence benimkisi psikolojik sanki(
ama chokocum öglen zeytinyagina bandirmis bandirmis yemis ekmekleriiiiiii
öyle dediiiii
onun yalancisiyim vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?