Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba güzellerin takımı nasılsınız?
gidiyormu kilocuklar ? kendimi unutturmayayım dedim :) bekleyin az kaldı bende geliyorum takıma bugün doktora gidip sezaryan için gün alacağız sanırım haftaya oğluma kavuşmuş olurum
öpüyorum hepinizi

biraz önce öğle yemeği yedim. Uzun bir zamandır görüşemediğim ama çok da sevdiğim bir arkadaşımla bir cafeye gittik. Gerçi salata yedim ve de sossuz istedim ve kendim balzamik sirke, bir çorba kaşığı yağ ve de biraz da limon suyu koydum. Buraya kadarı fena diil gibi ama salatanın yanında da küçük top ekmeklerden yedim. bir de masaya zeytinyagı getirmişlerdi, ekmekleri de ona batırdım durdum.
biraz canım sıkıldı tabii kendimi tutamamış olmama (

Piacım 1 tabak ton yarım tabak ton dediği ne ölçüde canım konserve tonlarmı acaba yoksa ciddi ciddi tabak ölçüsümü kafamçokkarıştı

ben kücük boy konservelerin tamamini yiyorum..daha once yaptigimda da busekilde yapmistim..1 dilim tost ekmegiyle tam yeterli geliyor
ama malesef öglen disaridaydim ve onun yerine firinda patates ve karnibahar yemek zorunda kaldim

aman dikkat et arkadasim.. bebeginde vardi diymi? yazdiklarini uygulaman konusunda dikkat et diyorum yoksa panik, evham anlaminda degil
yazdiklarina dikkat ettigin takdirde allahin izniyle hicc birseyin olmaz

bugun mönüm
sabah 1greyfurt, 1 dilim tost ekmegi fistik ezmesi ile..
ögle bir porsiyon firinda patates&karnibahar
aksam bir tabak yesil fasulye (ocakta pisiyor)

sabah buyuk bir bardak yesil cayimi ictim birazdan da 1 saat spor yapicam

canzicim bnde hiç ama hiç çay sevmem pazar günleri 2 fincan içerim o kadar ama kahve benim dünyamalkisalkisalkis
arada eşim ister onu bile istemem kendime ya kahve ya meyve çayı yaparım eşimde alıştı artık garibim:lepi:
aman aman handecim sakın aşı yaptırma çok ufak bebeğin evde koru kalabalığa girme ay kıyamam işin çok zor ama etkiliyorumda seni fakat benim çocuğumda ufak olsa yinede risk grubuna karşılık yaptırmazdım ...

bu gün varya akşam üzeri bir rus sitesinde el işlerine bakıyordum sonra baktım grip konusu bizim meşhur ve girip foruma baktım neler yazmışlar diye aynen şu cümleleri kullanmışlar " " ağır geçiren 2 kişi var telaşa gerek yok"
" bizim hükümetimiz telaşlanmamız gerekseydi açıklama yapardı"
"birinin elinde kalan aşıyı satmak için"
"krizi geçirtebilmek için, bakarsanız bazı ülkeler çok telaşlı ve alışveriş yapıyorlar kriz böyle geçecek"

aynen bizim konumuza benzettim aynı sabah aktardığım düşüncelerim ve haklıymışım gibilerinde düşündümsositososito

oy benim tatlişkom maşallah sana bitmiş bile sıkıntılı dönem ve bebeişimiz gelecekmiş allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin oğlunu..

papatyacım salata ve ekmek iyide ekmeği yağa batırmana kafamçokkarıştı ne diyim :çok üzgünüm: hata yapmışsın ve 2 gün az yemeni böyle kaybetmişsin:uhm:

anladım piacım düzenli yapta bakalım sonuç ne olacaka.s.

cedricin bebeği yok kilolardan kurtulunca alacak işallah:teytey:

Piam akşam yazmayı unuttum evcil bölümünede gitmeye üşendim buradan yazayımyasakkelime koku bırakanlar erkek kedilerdi aklında olsun.. yerimseniben

ay canim ya ballida anne oluyor kisa zamanda. saglik ve sihhatle al oglunu kucagina canim. ay icim bir hos oldu.. gözlerim yasardi.. daha kisa bir zaman önce gelip buraya yazmistin hamileyim esimle mutlu saskin birbirimize bakip herseye gülüyoruz ne diyecegimizi bilmiyoruz demistin.. ne hosuma gitmisti.. mutlulugunu ne güzel dile getirmistin. cok tatli bir anne olacksin ballim.. yakinda gelip oglunun resminide koyacaksin gururla bize göstereceksin insallah.. allah yardimcin olsun ballim..:Saruboceq:

bugün gazetemi geç okudum okuyanınız oldumu bilmem sabahta ana sayfada başka gazetelerde varmı bilemedim.. galatasaray elbruz için kenetlendi diye, bu benim bi tanıdığım, kaldırımda kırmızı ışıkta beklerken bir minübüs eziyor katlediyor gencecik delikanlıyı allah kimseye yaşatmasın allahım yazdıysa bozsun, galatasaray lisesi mezunu ardından galatasaray üniversitesinde öğrenci, yetiştir büyüt kendini bilmez bir gerizekalı alıp gitsin içim nasıl kötü anlatamam.. sizide üzmek istemezdim ama yazmadan duramadım..

ablacım kol boyunun yarısına gelince bir bir olmak üzere bir kaç kez arttıralım diyorum ben omuza geldiğinde 4 - 5 tane artmış olsun.. yakayada şöyle bir bakınca 30-35 tane fazlalaştırmak gerekiyor ....

bayrama dek yetişirmi acaba :)) kızıma sürpriz olurdu çok beğendi çünkü .. tek iş yapsam belki yetişirde hahahaa bende iş bin tane.. off offf...

tsk ederim canim yaa .. unutmamis yazmissinopuyorumnanaktan

ins.. yanlis hatirlamisim :kedi: allah isteyen herkese versin ins

evet duzenli yaptigimda 2 kilo verdim bu diyetle .. hem ac kalmiyor hem veriyorsun .. ama hep disarida oldugum icin uymak zor oluyor.. bakalim 1 gunu kazasiz atlattim
oglen menusu degisti biraz ama ins fark etmez..

offf gece sinemaya gidicez... biseyler yemeden durmam icin biaseyler yapmam lazim
chips konusunda biraz rahatim gecen aldigimda bayat cikmisti.. onu hayal ediyorum ve canim istemiyor.. ama popcorn ..100 gr galiba 350 civarinda kalori var misakannehir
ne kadar cokmus ya normalde en buyuk boydan alirim ve yerim banamisin demeden
sanki film izlemeye degil yemege gidiyorum offffakannehir

arkadaslar ıyı aksamlar kallıstem bısey sormak ıstıyorum ben sana.ya bır arkadas profılıme bıseyler yazmıs ekonomı ıle ılgılı kısaca paramı nasıl degerlendıreyım dıye.aslında kararsız kaldım yardım edıp etmemek ıcın.sıtede yasakmı fon onerebılıyomuyuz onu bır sormak ıstedım

Merhabalar,

süper heyecanlıyım, yarın sabah tartılmaca var ya, hemen sabah olsun diorum ama bir yandan da tüm gün evde olmayınca evde yapılacak işleri yapmak gerekiyor maalesefff....
bu akşam anneme gittim. Ee, anne mutfağı ve yemekleri bir başka oluyor tabii ama öğle yemeğindeki yağa batırmaca hezimetinden sonra, o kadar da keyifli olamadı tabii.
6 köfte yedim. bol bol salata. bir de kabak yemeği, zeytinyağlı.
sonra da 1 mandalina, yarım elma.

ne dersiniz çok mu yemişim?? tam da yarın sabah tartılmaca öncesi?? gerçi hala da açım aslında ama bence benimkisi psikolojik sanki (

tamam kallisim. kendinden artirmali yaka cok hos duracak bana sorarsan ilk defa yapiyorum.
yetistirirsin bayrama kallisim be cabuk ilerliyor. birtek sacörgüsü oyaliyor oda 4 tanecik. diger islerini kenarda biraksan mutlaka yetistirirsin. bende durmadan örüyorum simdilik bakalim. hadin ben ciktim iyi geceler hepinizi öptüma.s.

yaa banada ögretin örmeyyiiiiiiiii lütfennnnnnnn

papatya canim sanki azicik cok olmus.. birde sormussun tatli tatlikaydirigubbakcemile3

kallisim ben de aldım kolyeden bugün...tamamen tesadüf geldi ama güvenilir... bakırköyde, bir alışveriş merkezinde minik bir dükkan,sırf şifalı taşlar üzerine... hatta taşın adını unutmuştum,kadına dedim iştahı kesiyormuş,kadın "aytaşı ! " dedi hemen. bir müşterisi gelip teşekkür bile etmiş,asla kesilmez dediğim iştahım kesildi demiş. şuan evde değilim,eve varınca,gümüş zincirimle takacağım.kadın dedi ki,gümüş ya da altın zincirle takarsanız taşın iletkenliği artıyor dedi... bazı bilgiler verdi. ayda 1 kere 1 saat içme suyunun içine atın taşınızı,temizlensin dedi..geceleri yatarken çıkarın ,dinlensin dedi..ve çok ilginç,taşınızı geceleri mehtaba karşı bir yere koyun dedi... taşların da dili ve istekleri varmış. bakalım neler olacak :1rolleyes:

maşallah sen çok iyi gidiyorsun tatlım ya,belki her zaman cevap yazamıyorum bu ara bir ağırlık var üzerimde ama,hepinizin yazdıklarını okuyorum.iradene sahip görünüyorsun,tez zamanda bu kiloları vereceksin.
yediklerin de gayet iyi bence... öpüyorum

ama chokocum öglen zeytinyagina bandirmis bandirmis yemis ekmekleriiiiiii
öyle dediiiii
onun yalancisiyim vallakaydirigubbakcemile3

bu arada aytaşının bir özelliğini daha söyleyeyim mi sengözlerimebaksanab
evliliklerde sevgi bağını güçlendirmesi :)) :1rolleyes:
yaaa kızlar bir taşla iki kuş...gerçi ihtiyacınız yoktur belki ama..kallisim farkettin mi böyle birşey ?
bir özellik daha,aklımda kalan... böbrekleri çalıştırması..

ya$aaaasiin girebildim 5 . takimdayim
gerci giremeseydimde farketmezdi az once yeniden uye olmak için isim bile bulmu$tum kendime yeniden uye olup bilin bakalim ben kimim diycektim sizekaydirigubbakcemile3
yeni ismim $uydu bakin printemps buydu neyse hallolmu$ artik sagolun kallisim bijom ve kimler hallettiyse i$te herkese iyi geceler canlarim gurban olduklariim hepinizi koca koca opup cikiyorum e$im yeni bir program yapacakmi$ rica ettim bir bakip cikicam girebiliyormuyum diye $imdi ba$imda bekliyo hadi cikiyom ben gelirim gene steye giremeyince soz verdigim resim i$ide kaldi neyse artik giriyorumya onada sira gelsin e$im ben kime yolllanacaksa yollayivereyim diyor kallisim sonra siler heralde bakalim hele bir yollayalimda silmesini siler kallisim hadi opup ciktim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…