- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.621
ya$aaaasiin girebildim 5 . takimdayim
gerci giremeseydimde farketmezdi az once yeniden uye olmak için isim bile bulmu$tum kendime yeniden uye olup bilin bakalim ben kimim diycektim sizekaydirigubbakcemile3
yeni ismim $uydu bakin printemps buydu neyse hallolmu$ artik sagolun kallisim bijom ve kimler hallettiyse i$te herkese iyi geceler canlarim gurban olduklariim hepinizi koca koca opup cikiyorum e$im yeni bir program yapacakmi$ rica ettim bir bakip cikicam girebiliyormuyum diye $imdi ba$imda bekliyo hadi cikiyom ben gelirim gene steye giremeyince soz verdigim resim i$ide kaldi neyse artik giriyorumya onada sira gelsin e$im ben kime yolllanacaksa yollayivereyim diyor kallisim sonra siler heralde bakalim hele bir yollayalimda silmesini siler kallisim hadi opup ciktim kizlar
kallisim ben de aldım kolyeden bugün...tamamen tesadüf geldi ama güvenilir... bakırköyde, bir alışveriş merkezinde minik bir dükkan,sırf şifalı taşlar üzerine... hatta taşın adını unutmuştum,kadına dedim iştahı kesiyormuş,kadın "aytaşı ! " dedi hemen. bir müşterisi gelip teşekkür bile etmiş,asla kesilmez dediğim iştahım kesildi demiş. şuan evde değilim,eve varınca,gümüş zincirimle takacağım.kadın dedi ki,gümüş ya da altın zincirle takarsanız taşın iletkenliği artıyor dedi... bazı bilgiler verdi. ayda 1 kere 1 saat içme suyunun içine atın taşınızı,temizlensin dedi..geceleri yatarken çıkarın ,dinlensin dedi..ve çok ilginç,taşınızı geceleri mehtaba karşı bir yere koyun dedi... taşların da dili ve istekleri varmış. bakalım neler olacak :1rolleyes:
offf gece sinemaya gidicez... biseyler yemeden durmam icin biaseyler yapmam lazim
chips konusunda biraz rahatim gecen aldigimda bayat cikmisti.. onu hayal ediyorum ve canim istemiyor.. ama popcorn ..100 gr galiba 350 civarinda kalori var misakannehir
ne kadar cokmus ya normalde en buyuk boydan alirim ve yerim banamisin demeden
sanki film izlemeye degil yemege gidiyorum offffakannehir
bu arada aytaşının bir özelliğini daha söyleyeyim mi sengözlerimebaksanab
evliliklerde sevgi bağını güçlendirmesi :)) :1rolleyes:
yaaa kızlar bir taşla iki kuş...gerçi ihtiyacınız yoktur belki ama..kallisim farkettin mi böyle birşey ?
bir özellik daha,aklımda kalan... böbrekleri çalıştırması..
papatyacım sana bazen bir şeyler yazan oluyor mesela ben bugün yazdım ama sen cevap vermeyi belki gerek görmüyorsun belki cevap bulamıyorsun yani bilemedim fakat bu durumlarda okunmadığını düşünüyorum bazen ve bir daha ki sefere yazmıyorum.. sen de sana yazılsın veya yazılmasın alıntı yaparak bazı kişilerle iletişime geçersen yani onlin olmayı bekleme geldiğinde yaz sengözlerimebaksanab o zaman sanada yazılanlar artacaktır emin ol..ne dersiniz çok mu yemişim?? tam da yarın sabah tartılmaca öncesi?? gerçi hala da açım aslında ama bence benimkisi psikolojik sanki(
ablam bende hiç yapmadım böyle yakamafoldumben bakalım artıksositosositotamam kallisim. kendinden artirmali yaka cok hos duracak bana sorarsan ilk defa yapiyorum.
yetistirirsin bayrama kallisim be cabuk ilerliyor. birtek sacörgüsü oyaliyor oda 4 tanecik. diger islerini kenarda biraksan mutlaka yetistirirsin. bende durmadan örüyorum simdilik bakalim. hadin ben ciktim iyi geceler hepinizi öptüma.s.
piacım ne bilip bilmediğini yaz sen yardımcı olmaya çalışalım canım büyük bir zevkle öğretirizkaydirigubbakcemile5yaa banada ögretin örmeyyiiiiiiiii lütfennnnnnnn
papatya canim sanki azicik cok olmus.. birde sormussun tatli tatlikaydirigubbakcemile3
çikolatım güle güle kullan canım iyi olmuş bulduğun.. özelliklerinin bazılarını biliyordum bakımınıda biliyorum az çok ama kimsede yok diye yazmadım, bazı taşlar gece toprağa bıraktığında temizleniyor bu sudaymış bunu bilmiyordumyerimsenibenkallisim ben de aldım kolyeden bugün...tamamen tesadüf geldi ama güvenilir... bakırköyde, bir alışveriş merkezinde minik bir dükkan,sırf şifalı taşlar üzerine... hatta taşın adını unutmuştum,kadına dedim iştahı kesiyormuş,kadın "aytaşı ! " dedi hemen. bir müşterisi gelip teşekkür bile etmiş,asla kesilmez dediğim iştahım kesildi demiş. şuan evde değilim,eve varınca,gümüş zincirimle takacağım.kadın dedi ki,gümüş ya da altın zincirle takarsanız taşın iletkenliği artıyor dedi... bazı bilgiler verdi. ayda 1 kere 1 saat içme suyunun içine atın taşınızı,temizlensin dedi..geceleri yatarken çıkarın ,dinlensin dedi..ve çok ilginç,taşınızı geceleri mehtaba karşı bir yere koyun dedi... taşların da dili ve istekleri varmış. bakalım neler olacak :1rolleyes:
he vallaha öyle yapmış kafamçokkarıştıama chokocum öglen zeytinyagina bandirmis bandirmis yemis ekmekleriiiiiii
öyle dediiiii
onun yalancisiyim vallakaydirigubbakcemile3
ay canım benim hoşgeldin nihayet.. aklım çıktı gelemeyeceksin diye ama zor ulaştım kazen beye sağolsun bijom söylemese zor farkederdik..ya$aaaasiin girebildim 5 . takimdayim
gerci giremeseydimde farketmezdi az once yeniden uye olmak için isim bile bulmu$tum
nası gelecek banlanmış garibim zor açtırdık banını:roflol:ooo asyam hoşgelmiişşş... çok özledim seni güzellik,yine gel...sık sık gel:)
merhaba hanımlar nasılsınız...
valla ben bütün gün evdeyim..ama boş durmamaya çalııyorum..
ya dikiş dikiyorum,ya da takı yapıyorum..çılgınlar gibi takı yaptım şu son günlerde..
eksik renkte kolye küpe bileklik ne varsa tamamlama peşindeyim az kaldı zaten..
gunaydım canım.ah ıns yatmayı hıc sevmıyorum ama kalkmaya bıle halım yokdu.ama cok sukur sımdı daha ıyıyımgünaydın cedricim diyecektim ki sayfayı aşağıya çekince herkesin burada olduğunu gördüm :)) hoşgeldiniz günaydınlar hepinize...
bijocum ... öperim seni..
cedricim iyi olmana dışarı çıkabilece kadar iyi olmana sevindim canım artık etkisini hisetmiyorum dersin umarım en kısa zamanda şu gripin..
hayrolsun handeor.bıseyı ruyanda gorecek kadar cok ıstersen basarırsın.unv sınavına gırecegım zaman soylemısdı bırısı bunu bana .bende genelde zayıf halımı gorurum ruyamda kabullenemıyorum heralde dıye dusunuyorum bu halımı.cok guzel vermısın canım masaallah dıyeyımGünaydın Hanımlar
Rüyamda arkadaşımın biri hiç vermiş gibi durmuyosun diyodu, aslında vermişim biraz kendimi çok zayıf hissediyorum ama bakıyorum şimdiki halimden çok şişmanım şalvar gibi bir pantolon var ayağımda, olsun diyorum düşüncesi bile beni mutlu ediyo öle uyandım.
Hemen tartıldım, 81,5 kilo olmuşummm, hemen cetvelimi değiştireyim.opuyorumnanaktan
Diyete devam herkese selam :içelim:
gunaydın reyhan ablam ıyıyım bugun bıraz daha.alacagım ıns bugun .umarım ıstahımı keser gercı benımkını keserse herkesınkını keserakannehirgünaydinnnnnn. cok sisli puslu islak ay yyy iste ic sikan bir hava var. bugün 18 derece olacak demislerdi oysa belki sonra düzelir. ama ben keyifliyim. bugün cuma isim rahat
yani is degilde oyun gibi üpc karsisinda..... bazen oyunlar oynuyorum. sizinle konusuyorum. iste birseyler ögreniyoruz. bu okul isi hic bitmese... zaten doyamamistim okula.. o doyumsuzluk hep kaldi bende. herseyi temeline kadar ögrenmek her konuda konusup tartisabilecek durumda olmak istedim hep.
cikolatam ne kadar güzel bilgiler vermis. aytasi hakkinda.. biliyormusun seker? ben hicbirini bilmiyordum. tesekkür ederim bülbülüm..:teselli:
cedricim günaydin caniminici.. iyimisin biraz ? sende al bir aytasi gurup olarak bir deniyelim insallah tutmayi ögreniriz bogazimizi. günün güzel olsun canima.s.
herkese selam opuyorumnanaktan
şu aytaşından buralarda bulmam imkansız yoksa ben de alırdım valla.. dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptım ve midem cezalandırırcasına alev alev yanıyor bugünü artık çorbayla geçiştiricem sanırım ama kallisim dediği gibi boşa gitti 2-3 günlük mide gurultularım mafoldumben
kallisim sen de mi oynuyorsun şu tarla oyunundan komşu isteği geldi senden az önce kaydirigubbakcemile3 valla günlerdir bezelye ayçiçeği bilmum sebze çiçek meyve ustası oldum -tatlicadiarzu- ek biç bi de saatli ama zevkli oynaması kafa dagıtmak isteyenlere duyurulur kaydirigubbakcemile5
foto mak pili bitmiş o yüzden koyamadım yelegin fotosunu çıkınca alıcam inş çekip koyucam annem begenmedi ama tasarladıgı gibi olmamış öyle diyo :hulya:
ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım lmaz: çok sıkıldım..
foto mak pili bitmiş o yüzden koyamadım yelegin fotosunu çıkınca alıcam inş çekip koyucam annem begenmedi ama tasarladıgı gibi olmamış öyle diyo :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?