Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo asyam hoşgelmiişşş... çok özledim seni güzellik,yine gel...sık sık gel:)

ayy çok egzantrik, tüylerim diken diken olduuu

gerçi gitmişsindir ama sinemadan zevk almaya bak mısırı unut, yanında eti form götür diycektimopuyorumnanaktan

vayy be taşa bak sennn, bende bulurum inşallah yaaa

canım çok sıkkın ya şu grip olayına fena taktım eşimin boğazları acıyomuş, ıhlamur ve meyve suyu sıktım içti, işyerinden bi arkadaşının karısını ve kızınıda hastaneye kaldırmışlar

merhaba hanımlar nasılsınız...
valla ben bütün gün evdeyim..ama boş durmamaya çalııyorum..
ya dikiş dikiyorum,ya da takı yapıyorum..çılgınlar gibi takı yaptım şu son günlerde..
eksik renkte kolye küpe bileklik ne varsa tamamlama peşindeyim az kaldı zaten..
kursa gitmedim beğendiğim bi modelden yapıyorum..bazen kafama göre takılıyorum..
boncukları aldığım adam çok beğeniyor yaptıklarımı..bende bi iş becermişim gibi seviniyorum
ehliyet kursuna yazıldım.bir türlü almak nasip olmamıştı..
oda çıksın aradan
bugün sabah ağır bi kahvaltı ettim..öğlen meyve yedim bu yüzden
akşamda balık ve salata..ara öğünlerim mandalina
kilomda 62.3..veremedim yaa ooofff

ne dersiniz çok mu yemişim?? tam da yarın sabah tartılmaca öncesi?? gerçi hala da açım aslında ama bence benimkisi psikolojik sanki (
papatyacım sana bazen bir şeyler yazan oluyor mesela ben bugün yazdım ama sen cevap vermeyi belki gerek görmüyorsun belki cevap bulamıyorsun yani bilemedim fakat bu durumlarda okunmadığını düşünüyorum bazen ve bir daha ki sefere yazmıyorum.. sen de sana yazılsın veya yazılmasın alıntı yaparak bazı kişilerle iletişime geçersen yani onlin olmayı bekleme geldiğinde yaz sengözlerimebaksanab o zaman sanada yazılanlar artacaktır emin ol..

ablam bende hiç yapmadım böyle yakamafoldumben bakalım artıksositososito
ah ya hangisini bırakayım işlerimin derya baykalın atölyesi gibi :roflol: evim var hiç birinden vazgeçemem bakalım uyumam yaparım yine inşallahkaydirigubbakcemile

yaa banada ögretin örmeyyiiiiiiiii lütfennnnnnnn

papatya canim sanki azicik cok olmus.. birde sormussun tatli tatlikaydirigubbakcemile3
piacım ne bilip bilmediğini yaz sen yardımcı olmaya çalışalım canım büyük bir zevkle öğretirizkaydirigubbakcemile5
sen sinemaya gitmedin miyasakkelime

çikolatım güle güle kullan canım iyi olmuş bulduğun.. özelliklerinin bazılarını biliyordum bakımınıda biliyorum az çok ama kimsede yok diye yazmadım, bazı taşlar gece toprağa bıraktığında temizleniyor bu sudaymış bunu bilmiyordumyerimseniben
benim taşım simsiyah oldu söylediğin iyi oldu canım benim temizliyeyim bakalım bu gece...mehtapa karşı koymam gerekirse balkona çıkarmam gerek busoğukta yarılır taşıma kıyamam:roflol:
valla çikolatım sevgi bağını güçlendiriyor mu henz farketmedim kocamda farketmedi :roflol: bekleyen derviş misali sabır :roflol: tıss 20 yılı bitirdik artık neyi güçlendirelim ki:icecream: allah senin bağlarını kuvvetlendirsin inşallah sımsıkı
ben altında gümüşte takamıyorum herşey alerji yapar bana takamam hiç bir şey takı malzemelerinden kalan iplerle kullanıyorum...

ama chokocum öglen zeytinyagina bandirmis bandirmis yemis ekmekleriiiiiii
öyle dediiiii
onun yalancisiyim vallakaydirigubbakcemile3
he vallaha öyle yapmış kafamçokkarıştı

ya$aaaasiin girebildim 5 . takimdayim
gerci giremeseydimde farketmezdi az once yeniden uye olmak için isim bile bulmu$tum
ay canım benim hoşgeldin nihayet.. aklım çıktı gelemeyeceksin diye ama zor ulaştım kazen beye sağolsun bijom söylemese zor farkederdik..
canım eklerizde silerizde sen iste yeter kivereliniortak

2. üyelik ne olursa olsun almayın yasak çünkü 2 üyeliğinizde silinir bu durumdayasakkelime

ooo asyam hoşgelmiişşş... çok özledim seni güzellik,yine gel...sık sık gel:)
nası gelecek banlanmış garibim zor açtırdık banını:roflol:
dikiş diktiğini biliyordum ama takıyı duymamıştım nasıl takılar yapıyorsun ... foto ekleme imkanın varsa konu açalım sana:hulya:
ben takı ve diğer hobi branşları üzerine kurs veriyordum istediğin an yardıcı olabilirim...alkisalkisalkis
ne tür malzemeler kullanıyorsun :smiley-cool:

gunaydın herkese bugun bıraz ıyıyım erkenden kalkdım kahvaltı yapıp dıyet duzenıne gırdım.sadece su ıcemıycem cunku dısarıdayım bugun psıkologla randevum var ama odevımı yapmadım ya sımdı azıcık yazdım bıseyler ama uff.kallısetm chocolate almıs aytası bıde ben deneyım bugun almayı kadıkoye gıdebılırsem tabı.psıkolog cadde de oraya kadar gıtmısken bakabılırım ıyı olursam.boyle ısde

günaydın cedricim diyecektim ki sayfayı aşağıya çekince herkesin burada olduğunu gördüm :)) hoşgeldiniz günaydınlar hepinize...

bijocum ... öperim seni..
cedricim iyi olmana dışarı çıkabilece kadar iyi olmana sevindim canım artık etkisini hisetmiyorum dersin umarım en kısa zamanda şu gripin..

Günaydın Hanımlar
Rüyamda arkadaşımın biri hiç vermiş gibi durmuyosun diyodu, aslında vermişim biraz kendimi çok zayıf hissediyorum ama bakıyorum şimdiki halimden çok şişmanım şalvar gibi bir pantolon var ayağımda, olsun diyorum düşüncesi bile beni mutlu ediyo öle uyandım.

Hemen tartıldım, 81,5 kilo olmuşummm, hemen cetvelimi değiştireyim.opuyorumnanaktan

Diyete devam herkese selam :içelim:

5.TAKIM **130.ETAP**

canzi3445 ( 74.8 /
chocolategirl ( 76.2 /
cedric ( 101.8 /
Pia ( 61.6 /
ohcanimadeysin ( 62.3 /
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 /
papatya73 ( 65.7 /

5.TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
günaydinnnnnn. cok sisli puslu islak ay yyy iste ic sikan bir hava var. bugün 18 derece olacak demislerdi oysa belki sonra düzelir. ama ben keyifliyim. bugün cuma isim rahat
yani is degilde oyun gibi üpc karsisinda..... bazen oyunlar oynuyorum. sizinle konusuyorum. iste birseyler ögreniyoruz. bu okul isi hic bitmese... zaten doyamamistim okula.. o doyumsuzluk hep kaldi bende. herseyi temeline kadar ögrenmek her konuda konusup tartisabilecek durumda olmak istedim hep.
cikolatam ne kadar güzel bilgiler vermis. aytasi hakkinda.. biliyormusun seker? ben hicbirini bilmiyordum. tesekkür ederim bülbülüm..:teselli:
cedricim günaydin caniminici.. iyimisin biraz ? sende al bir aytasi gurup olarak bir deniyelim insallah tutmayi ögreniriz bogazimizi. günün güzel olsun canima.s.

herkese selam opuyorumnanaktan
şu aytaşından buralarda bulmam imkansız yoksa ben de alırdım valla.. dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptım ve midem cezalandırırcasına alev alev yanıyor bugünü artık çorbayla geçiştiricem sanırım ama kallisim dediği gibi boşa gitti 2-3 günlük mide gurultularım mafoldumben

kallisim sen de mi oynuyorsun şu tarla oyunundan komşu isteği geldi senden az önce kaydirigubbakcemile3 valla günlerdir bezelye ayçiçeği bilmum sebze çiçek meyve ustası oldum -tatlicadiarzu- ek biç bi de saatli ama zevkli oynaması kafa dagıtmak isteyenlere duyurulur kaydirigubbakcemile5

foto mak pili bitmiş o yüzden koyamadım yelegin fotosunu çıkınca alıcam inş çekip koyucam annem begenmedi ama tasarladıgı gibi olmamış öyle diyo :hulya:

ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım ( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayımlmaz: çok sıkıldım..

gunaydım canım.ah ıns yatmayı hıc sevmıyorum ama kalkmaya bıle halım yokdu.ama cok sukur sımdı daha ıyıyım
hayrolsun handeor.bıseyı ruyanda gorecek kadar cok ıstersen basarırsın.unv sınavına gırecegım zaman soylemısdı bırısı bunu bana .bende genelde zayıf halımı gorurum ruyamda kabullenemıyorum heralde dıye dusunuyorum bu halımı.cok guzel vermısın canım masaallah dıyeyım
gunaydın reyhan ablam ıyıyım bugun bıraz daha.alacagım ıns bugun .umarım ıstahımı keser gercı benımkını keserse herkesınkını keserakannehir

selam bijoux annenler gıttı mı.bende yenı oynamaya basladım tarla ama cozmedım henuz .mıdene dıkkat et canım

kallıstem kıyamam gecmıs olsun canım ya .keske elımden bısey gelse.farklıdoktorlara gıtsen dıycem ama mutlaka gıtmısındır ya cook uzuldum

gecmis olsun kallisim... canim benim bir bas agrisi bile insani depresyona sokuyor hemen hayattan bezdiriyor. isyanini sikintini anlamak zor degil.cok gecmis olsun kiyamam.a.s.

foto mak pili bitmiş o yüzden koyamadım yelegin fotosunu çıkınca alıcam inş çekip koyucam annem begenmedi ama tasarladıgı gibi olmamış öyle diyo :hulya:

bijom çocuklara yalvardım akşam ufaklık açtı tarlayı hihoyyyt baktıkça özendim onlara durmadan elimden pc alıyorlar ver çileklerimi satacağım ver enginarlarımı ekeceğim dedim uleyyn bende ekicem bırakın:roflol: akşam örgümü örüyorumufaklık yanımda diyor komşu kimi istiyrsun iyorum bijoyu şunu bunu :roflol: yaa anne burda bijo yok ki diyor :roflol: ay komşu mu olduk şimdi senle:icecream:

bijom ben sana alır yollarım kolye sen iste yeter ki..
anneciğine reyhan ablayla örmeye başladığımız kazağı gösterde yapsın çok güzel ve basit çünküyerimseniben
demek tasarladığı gibi olmamış ayy yazık yaaa:teselli: olmuştur olmuştur...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…