Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy gerçekten öyle :))) diderim mersine zaten hep derim hiç yemek meyve falan yemeyip sadece pasta kekle yaşayabilirim tabi o zaman da diyet topiklerinde gezmketen kurtulamam.
kokular güzelmiş :)) meze ve salatalar da okey. Sohbetinize zaten eminim 3 kızı olan bir ev zaten cıvıl cıvıldır :))

ilk kez yemek tarifi ekledim hemde hamsili pilav bakalım fotolarımı beğenecekmisiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10041143

bu benim içinmiy dikallistem, tamamdır eşime konuyu açtım geliyoruz. Harika görüynüyor, denesem becerirmiyim acaba.

Allahım ne muntazam diziliş o beni ye diyo resmen, çocukların çok şanslılar Kaliste
canım benim çocuklarım şanslı olduklarını her an dile getiriyorlar ama bende hep söylerim burada bile dile getiririm allah herkese benimkiler gibi huyu suyu yerinde çocuk nasip etsin, çocuklarımın arkadaşları hep beni anlatıyorlarmış- bunun bir annesi var ki :roflol: filan diye valla içimden geldiği gibi davrandım hep çocuklarıma ve arkadaşlarına bu yüzdende hep samimi içten dürüst karşılık buldum.. yerimseniben..

merhaba hanımlar nasılsınız...
handecim ya komşuluk burdada pek yok..yan komşum var çok iyi bir bayan ama çalışıyor fazla görüşemiyoruz onunlada..onun dışında 24 daireluk apartmanda kimse gelipte kapımı çalıp hoşgeldin demedi yaa...bazen çok üzülüyorum ama neyseki eşimin iş arkadaşları ve aileleriyle gelir gelmez tanıştık..onlarla gelip gidiyoruz birbirimize..öğleden sonra oturmaları yada sabah kahvaltıları..bazen haftasonları eşli görüşüyoruz yoksa yalnızlıktan insan kafayı yer...
nasihat edenlerede takma banada neler diyorlar he diyip geçiyorum ama kendi bildiğimi yapıyorum..söylediklerinin aslında yanlış olduğunu anlatmaya çalışarak arayı soğuttuğumu farkettim şimdi ses etmiyorum deli olsamda..

selam hanimlar

yazilari okudum da, bende birseyler söylemek istiyorum
hani herkes derya cok seyler yasadim öyle böyle söyle....
ben onu palavradan atanlardan degilim:) harbi harbi yasadim yani..aci nedir, dert nedir , keder nedir iyi bilirim
onlar nasil bertaraf edilir yasiyarak ogrendim
suan 31 yasindayim kendimi cok iyi hissediyorum..hayatta bas edemiycegim hic birsey yok olduguna inaniyorum.. bunun verdigi güven, bu haz anlatilmaz

cocuk lar ve kayinvalidelerakannehir kayinvalide iiyyy ne demekse
nazar degicek diye söylemeye korkarim hep
ama harika cocuklarim var.. hasta olmadan 2-3- kis atlatiriz.. gelisimleri iyi..gayet saglikli bu herhallerinden belli olur
okullarinda cok basarilidirlar...basarilari defalarca birsekilde(medya yarisma vs)gundeme gelmis cocuklar.. cocuklarim konusunda cok hassas ve ozenli bir anneyim
simdi bunlari neden yazdim
ben böyle bir anneyken.. simdi bu benim iddiam olur ama cocuklarda bu gorunmezse yalanci yada kendi kendini aldatmis bir insan olurum .. ben bu durumdayken kayinvalidemden cektigim onu nasil idare etmeye calistigimi size anlatamam .. bana söyliycek bir sey bulamiyor bir eksik bir kusur.... öyle luzumsuz seyler icin beni mesgul ediyor uzuyorki(konu genelde cocuklar oluyodu)..bunu basariyordu .. beni üzüyordu beynimi kalbimi mesgul ediyodu hep

buna bir cözüm bulmam gerekiyodu

cözüm yine bendeydi
artik basariyorum .. asla mesgul olmuyorum onun luzumsuz istekleri, serzenisleriyle
söyledigi zaman sadece susuyor dinliyor ve gidiyorum .. soylenilenleri orda birakiyorum .. asla evde muzakeresini yapmiyorum ne esimle ne baskasiyla
sanki tren istasyonunda durmusum kisa bir tren gurultusu mesela... olur gecer gider
bunun konusulucak hic bir degeri yoktur
aynen öyle
tek bir sey kaldi zaman zaman keske öyle olmasa derim kiyamam ... isterdim hayati guzel yasasin ,, gercek yasasin..ama onun tercihi ve mutlu..o zaman bu tek unsurda ortadan kalkiyor

sahi aci derken bu kayinvalide simarikliklarini kast etmiyorum... onunkiler sinek viziltisi sadece hayatta.. ama malum kücükte olsa mide bulandiriyormus

arkadaslar, insanlarin hayatinizdan calmasina izin vermeyin!!

biraz uzatmis ve karisik yazmissim sanirim:kedi: söyliycek söz cok aslinda uzatmadan yazmaya calisinca biraz kapali olmus gibi... ama bircogumuzun sikintisi oldugu icin anlarsiniz sizopuyorumnanaktan

diyetteydik dimi bizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yazmadigim süre icinde chokunun taktigi ile mesguldum ... sadece az yemeye calistim
yarinda 3 günlük bir diyet yapicam
oldukca rahat bir diyet..sok bir diyet olmamasina ragmen 1/2 2 kilo veriyorsun

herkes biliyordur bu diyeti ama duymaniniz varsa ekliyim diyetin menüsü söyle

1.GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2.GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurmavirüs
3.GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

canzicim senin kullandığın ürün için daha çok yeni canım ya bak tüm konuları takip ediyorum ya ben bir çoğu ilk zamanlarda hiç kilo verememekten hatta iştahının açıldığındn şikayetçi ama ortalama 2 hafta sonra başlanıyor verilmeye sende biraz sabret canım mutlaka alırsın karşılığını...

valla bu grip için ortalık kaynıyor ama insanlar bile bile lades diyor geçen hafta çocuğum hastalanınca ben kaç tane hastahane var inanın götürmedim kimbilir kapılara kadar insan kaynıyordur daha çok hasta olabilir daha ağır geçirebilir dedim ve aile hekimimize gittim, tavsiyelere uydum beslenmesinde özellikle sebze meyve suyu olunca rahat geçirdi.. ben inanmıyorum sağlıklı insanların bu hastalıktan hayatlarını kaybettiklerini, nerede beslenmesi anormal nerede gariban var yine onları vuruyor yada altında sağlık sorunu olanları... büyütüldüğü kadar değil panik yapacak çocukları hastahane kapılarına istifleyerek daha çok hasta edecek kadar değil.. işte bu sayedede bir krizi hareketlendiriliyoruz farkında olmadan, 25 liralık meyve sıkacakları olmul 75.. aktarlarda ürün kalmadı, meyve suyu satan barlar adam sabah çıkmış 700 bardak satıyorum diyor, eh bunun yanında maskesi zartı zurtu.. parasızlıktan eve kapanmış insanları döktüler işte sokağa ve olmayan paraları alıyorlar krizide böyle hafigletecekler, piyasa hareketlendirmekten başka bir şey olduğunu sanmıyorum...kuş gribi dendi sağlıklı sağlıksız hayvanları yaktılar kestiler telef ettiler sonra kilosu 3 liralık tavukları şimdi 15 liradan almamızı sağladılar.. daha ne olsun işte bizim memleketimiz...

canım havalardandır bende kışa dönerken olurum böyle Şeniz

kalistecim süper görünüyor yaaaaa.ellerine sağlık ya sen ne becerikli hatunsun öyle...
çok sağol canım benim, beceriklilik değilde yemek yapmaktan malzemem elimin altında oldukça zevk duyarım ...yoksa sallarımyerimseniben
Piacım ocukların ve ailene allah sağlık huzur versin canım gerisi boş.. tüm söylediklerine katılıyorum herşey bizim elimizde ve istememiz yeterli.. çok nadir olarak bazen olaylar karşısında ne yapsak boşa çıkar istediğimiz yolun kıvrımlarını düzeltemeyiz ki o da nadirdir...
çocukların için tebrik ederim canım bende hep gurur duydum şu güne dek allahta bozmasın..

Piacım 1 tabak ton yarım tabak ton dediği ne ölçüde canım konserve tonlarmı acaba yoksa ciddi ciddi tabak ölçüsümü kafamçokkarıştı

gunaydın herkese grıpden hallıceyım.kallıstem yazdıkların nasıl ıcımı rahatlattı anlatamam.doktora gıtmedım henuz ama bıraz daha kotu hıssedersem gıdıcem.hafıf hareketler yapın spor yapın dıyo bıraz yurudum gercekden ıyı geldı daha rahat nefes alıyorum.meyve suyu ıcıyorum dınlenıyorum ıstahım zaten yok kendınıze dıkkat edın arkadaslar

Cedricim günaydın canım aman sakın sıkıntı yapma içini ferah tut bak nasıl çabucak atlatacaksın tek sıkıntın bakacak insanının olmamasıdır senin ve yeterli derecede dinlenemeyeceksin, ev işlerini filan boşver yat istiharat et canım bak 2 günde atlatırsın...

günaydinn. artik sizlerle sabah sohbetlerine bile katiliyorum..ne güzelmis yaa..kaydirigubbakcemile2
bende öyle düsünüyorum kallisim.. ilac endüstrisinin abartmalari diyorum bende benim bey gülüyor. hic kimseye inancin yok diyor. kesinlikle abartma. cedricim tekrar gecmis olsun canim benim.

hoşgeldin ablacım günün aydın olsun.. valla bizim içinde çok iyi oluyor böyle sürpriz seninle olmak sabahlarıyerimseniben
eşin gülsün valla benimkide inanmaz o da güvenir hatta aliş hastalanınca hemen git test yaptır filan yahu 300 lira özelde tastler dendi hastahaneler yapmıyor neden bu kapıyı aralıyayım ki şu anda başka virüs yok her grip olan domuz gribi deniyor bizim kızda öyle ama atlatır dedim o telaş etti... birinin elinde aşı kaldı bize kakaladılar işte büyük şeyler dönüyor buna alıştık aklımız bile ermiyor birde dediğim gibi başka şekillerde krizi hareketlendirmek amaçları yokda 2010 da düzene girecek bitecek dendi baktılar krizin biteceği yok insanlar açlıktan ölmeye başladı, ben sokağa çıkıyorum her çıktığımda 3-5 esnafın kapattığını görüyorum ne olacak ki kendimden biliyorum gidip keyfime göre üst baş hiç bir şey almıyorum tek yaptığımız market pazar alışverişi yani boğaz yemek derdi gerisini hiç elleyemiyoruz...aşıları satacaklar maskeleri satacaklar antibakteriyal el jelleri ben alişe daha önce alırdım okulda kullanırdı hep 2 liraydı şimdi olmuş 6 lira jelden bi haber olan insanlar jelle tanıştı daha ne diyim ki

dogru diyorsun canim. benim esim heryil grip asisi olur sagligina cok dikkat eder meyve ve sebze sulari icer. güzel birsey tabi yapsin. ama heryil en az 2 kere grip olur.. ne ben ne cocuklarim grip nedir bilmeyiz. allah nazardan korusun. doktor nedir bilmeyiz. simdi en kötü zamanda minik bebegi olan kizim üsütmüs. aslinda olaganüstü bizim icin. gercekten hastalik doktor bilmeyiz rabbime bin sükür. ben akupunktura falan gidiyorum yüzde 50 is kaybi alabileyim diye. erken emekli olmak icin..
ama bütün plan projeler bu abartmalar ilac endüstrisini kalkindirmak icin. dedigin gibi bütün yan sektörlerde bundan yararlaniyor. meyve suyu sikacaklari. iste maske su bu daha kimbilir aklimiza gelmiyen neler. aman ya allah saglik versin cocuklarimiza..
haa kallisim dün aksam bende aytasi satin aldim ama daha ödemedim önümüzdeki haftaya gelir. ümit dünyasi be.. cok inanarak takacagim inanirsam faydasida olur degilmi? kolye seklinde yapmislar cok güzel bir tas

reyhan ablam söylediklerine sonuna dek katılıyorum...
kolyende hayırlı olsun ablacım bende inan farketti bak sadece regl dönemine gireceğim bugün yarın ondan bir tatlı isteği oldu.. troidi ilan dengeliyormuş söylenene göre.. benim iştahımı aşırı şekilde değiştirdi krom bile kullanmadım son 10 gündür buna rağmen..
ilk bir kaç gün dikkat et vücut bu tür telkinlere direnebiliyor ters etki gösterebiliyor iştahında açılma olursa sağlıklı şeyler tüket salata ypğurt çorba vs sonra zaten düzelir yani inşallah :))

günaydınlar herkese kalliste ablacım çok haklısın valla söylediklerin çok doğru eczanelerde grip ilaçları yok satıyor aktarlar yok satıyor maske eldiven el dezenfektanı yok satıyor sebzelerin fiyatları arttı tam bir ticaret dönüyor işte olanda fakire fukaraya oluyor ne ilaç ne sebze meyve ondan sonra doöuz gribinden öldü allah bunu çıkar olarak kullananlara bir ders versin bence
ilaç içinde evet sabredmek istiyorum zaten beklicem inşallah sonuç elde edebilirim kilosunun çoğunluğu göbek bölgesinde olanlar için dha uygunmuş tam benlik bacaklarım ince üstüm kalın göbeğim var inşallah bende iş yarar

tamam kallisim.. bu aksam eve gidince ödiyeyimde vakitlice gelsin. insallah faydasi olur. istahimi azicik kapatsa ben daha bir dikkat ederim. telkin olur destek olur insallah iyi olur..kaydirigubbakcemile2
ha kallisim gerci daha cok var ama o kazagin yakasina gelinse artiracagiz degilmi?

Günyadın,

gerçi saat 11 oldu bile çoktan ama idare ediceksiniz

ıstanbul'da hava gene yağmurlu hem de bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Sabah kalkınca hava sıcak gibiydi, yani sıcak dediysem öyle yaz sıcağı gibi değil tabii ama sanki yağmursuz bir gün olurmuş gibi geldiydi. Amaaa neee mümkünnnn!!! Şakır şakır yağmur...
Neyse, allahtan benim marketten dönmemi bekledi yağmaya başlamak için de ben de sırılsıklam olmaktan kurtuldum, iyi olmuş.

Çay bitmiş evde. Onu almaya gittim markete. Bir de ıhlamur aldım, bakalım bugün biraz da ıhlamur içiyim diyorum. ben çalışırken devamlı çay içiyorum da, hani ıhlamur daha sağlıklı die onu içiyim dorum ama genelde bir iki günün sonunda gene çaya dönüş yapıyorum genelde :)
Çay da dişleri sarartıyor, çok fena yaniii.....

Umarım herkesler iyidir. Gripler düzeliyolardır..

evet hava bugün istanbulda kötü ama benim durduğum bölgede yağmur yok andolu yakasındayım acıbademde oturuyorum maltepede çalışıyorum 2 yerdede yağmur yok işte istanbul böyle bir yer yarısında yağmur var yarısında yok
çay yerine ıhlamur içmek daha akıllıca bencede canımm daha sağlıklı daha besleyici çayın hiç faydası yokk ben zaten hiçç içmesem aklıma gelmez normal çay sevmiyorum sabah kahvaltılarında 1 bardak zar zor içerim

Günaydınlarr
Kaliste yine içimi rahatlattın biraz şu grip konusunda çok korkuyorum ya risk grubu 6ay - 25 yaş diyolar ya biz 5,5 ğuz ama 6 da olsak eşim yaptırmayız aşı diyo, aşının yan etkileri çok fazla ya, amerika da bir sürü kişi ölmüş, bir arkadaşın eşi Bursa da sağlık memuru arkadaşları olmuş hepsi hasta olmuşlar, bir an önce atlatsak şu mereti memleket olarak ya

jellere de dikkat dün haberlerde vardı bir çocuğun gözüne kaçmış kör olma tehlikesi varmış Allah korusun, napcağımızı şaşırdık valla artık, bende kullanıyodum artık daha dikkatli kullanıcam

Bende bol bol meyve suyu içim diyorum artık, eşim dün gece boğazlarım kötü dedi çok korktum ya, bu ayki kontrole bile nasıl gidiceğimi düşünüyorum, geçen ay gittik az kalsın hasta oluyodum bi kırgınlık oldu hemen bende, dediğiniz gibi hastanelere gidince daha çok hasta olunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…