- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.581
cheese kek duyunca mersine bile gitmeye razı olmuşsunkafamçokkarıştı mersine gideyim derken tersine gidersin ona göre delikafadulden
melisim aile sözkonusu olunca genelde mangal kokuları yükselir balık tavuk vs her hafta sonumuzun vazgeçilmezidir bu hafta çinekopumuz vardı yanında tabiki sohbetimizde var ben salata ve mezelerimi hiç saymıyorum bak dikkatini çekerimyerimseniben.. komşularım benim kıymetimi bilmiyorlar ben ne diyim:sinifsinif::sinifsinif:
ilk kez yemek tarifi ekledim hemde hamsili pilav bakalım fotolarımı beğenecekmisiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10041143
canım benim çocuklarım şanslı olduklarını her an dile getiriyorlar ama bende hep söylerim burada bile dile getiririm allah herkese benimkiler gibi huyu suyu yerinde çocuk nasip etsin, çocuklarımın arkadaşları hep beni anlatıyorlarmış- bunun bir annesi var ki :roflol: filan diye valla içimden geldiği gibi davrandım hep çocuklarıma ve arkadaşlarına bu yüzdende hep samimi içten dürüst karşılık buldum.. yerimseniben..Allahım ne muntazam diziliş o beni ye diyo resmen, çocukların çok şanslılar Kaliste
ayyy gerçekten öyle :))) diderim mersine zaten hep derim hiç yemek meyve falan yemeyip sadece pasta kekle yaşayabilirim tabi o zaman da diyet topiklerinde gezmketen kurtulamam.
kokular güzelmiş :)) meze ve salatalar da okey. Sohbetinize zaten eminim 3 kızı olan bir ev zaten cıvıl cıvıldır :))
melisim bizim ev bir alem bazen var ya bir gülme krizine giriyoruz anlatamam:roflol: allah sağlığımızı neşemizi bozmasın, sizede nasip etsin...a.s.
bu benim içinmiy dikallistem, tamamdır eşime konuyu açtım geliyoruz. Harika görüynüyor, denesem becerirmiyim acaba.
canzicim senin kullandığın ürün için daha çok yeni canım ya bak tüm konuları takip ediyorum ya ben bir çoğu ilk zamanlarda hiç kilo verememekten hatta iştahının açıldığındn şikayetçi ama ortalama 2 hafta sonra başlanıyor verilmeye sende biraz sabret canım mutlaka alırsın karşılığını...selamlar arkadaşlar bizim sağlık ocağı hastalarla dolup taşıyor valla bu grip vakası baya bir yayılmaya başladı geçirip çabucak atlatmak ne kadar güzel herkesler öyle olsun inşallah
bende bir iki gündür yediklerimi kaçırdım valla sabah tartıya çıkayım dedim hissettim çünkü :bbo: delikafadulden gözlerim yuvalarından çıkcaktı çok şaşırdım ama ben exodex kullanıyorum zayıflatacağına kilomu aldırdı bana acaba bakalım 1 kutu bitene kadar kullanıcam en az 2 kutu kullanılması gerekiyormuş sonuçta değişiklik olmassa devam etmem kilo kaybı olmasada en azından gözle görülür incelme oluyormuş artık bekleyip görücem
canım havalardandır bende kışa dönerken olurum böyle Şenizmerhaba kızlar,
iki gündür havalardan mıdır nedir o kadar halsizim ki. hasta değilim ama yorumlarınızı sadece okuyabiliyorum,iş yazmaya gelince çok üşeniyorum.aslında ne de güzel sohbetler edilmiş,çok yazmak istiyorum ama...
kalkıp yemeklerimi yapayım , sonra yine geleceğim ve birşeyler yazacağım kısmetse akannehir
çok sağol canım benim, beceriklilik değilde yemek yapmaktan malzemem elimin altında oldukça zevk duyarım ...yoksa sallarımyerimsenibenkalistecim süper görünüyor yaaaaa.ellerine sağlık ya sen ne becerikli hatunsun öyle...
Piacım ocukların ve ailene allah sağlık huzur versin canım gerisi boş.. tüm söylediklerine katılıyorum herşey bizim elimizde ve istememiz yeterli.. çok nadir olarak bazen olaylar karşısında ne yapsak boşa çıkar istediğimiz yolun kıvrımlarını düzeltemeyiz ki o da nadirdir...ama harika cocuklarim var.. hasta olmadan 2-3- kis atlatiriz.. gelisimleri iyi..gayet saglikli bu herhallerinden belli olur
okullarinda cok basarilidirlar...basarilari defalarca birsekilde(medya yarisma vs)gundeme gelmis cocuklar.. cocuklarim konusunda cok hassas ve ozenli bir anneyim
simdi bunlari neden yazdim
ben böyle bir anneyken.. simdi bu benim iddiam olur ama cocuklarda bu gorunmezse yalanci yada kendi kendini aldatmis bir insan olurum .
!
b
1.GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2.GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurmavirüs
3.GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
gunaydın herkese grıpden hallıceyım.kallıstem yazdıkların nasıl ıcımı rahatlattı anlatamam.doktora gıtmedım henuz ama bıraz daha kotu hıssedersem gıdıcem.hafıf hareketler yapın spor yapın dıyo bıraz yurudum gercekden ıyı geldı daha rahat nefes alıyorum.meyve suyu ıcıyorum dınlenıyorum ıstahım zaten yok kendınıze dıkkat edın arkadaslar
günaydinn. artik sizlerle sabah sohbetlerine bile katiliyorum..ne güzelmis yaa..kaydirigubbakcemile2
bende öyle düsünüyorum kallisim.. ilac endüstrisinin abartmalari diyorum bende benim bey gülüyor. hic kimseye inancin yok diyor. kesinlikle abartma. cedricim tekrar gecmis olsun canim benim.
Günyadın,
gerçi saat 11 oldu bile çoktan ama idare ediceksiniz
İstanbul'da hava gene yağmurlu hem de bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Sabah kalkınca hava sıcak gibiydi, yani sıcak dediysem öyle yaz sıcağı gibi değil tabii ama sanki yağmursuz bir gün olurmuş gibi geldiydi. Amaaa neee mümkünnnn!!! Şakır şakır yağmur...
Neyse, allahtan benim marketten dönmemi bekledi yağmaya başlamak için de ben de sırılsıklam olmaktan kurtuldum, iyi olmuş.
Çay bitmiş evde. Onu almaya gittim markete. Bir de ıhlamur aldım, bakalım bugün biraz da ıhlamur içiyim diyorum. ben çalışırken devamlı çay içiyorum da, hani ıhlamur daha sağlıklı die onu içiyim dorum ama genelde bir iki günün sonunda gene çaya dönüş yapıyorum genelde :)
Çay da dişleri sarartıyor, çok fena yaniii.....
Umarım herkesler iyidir. Gripler düzeliyolardır..
çayın hiç faydası yokk ben zaten hiçç içmesem aklıma gelmez normal çay sevmiyorum sabah kahvaltılarında 1 bardak zar zor içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?