Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Azıcık kalmış. Olur merak etme. Saldiysan biraz ufak bi sikmayla vermeye başlarsın tekrar.
Ayy hadi insallah olur :KK28:

laf salatası yapma bakiim söyle boyunu bak iner tarihine öğrenirim... fit insan... kesin boyu da 1,70 tir... kızlar birleşip mi dövelim bana mı bırakırsınız :)))
1.72 :oops: Ama dövmeyin ne olur. Ben mayıs ayında hamilelik düsünüyorum, o yuzden verebildigim kadar vereyim ki hamilelikte zaten alacagım baya :D

kızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin
Yaaa cok üzüldüüüm, ben de Ankara'dayım ama bize biraz uzak bi yerde kalıyor orası. Cok gecmis olsun :(
Igrenc bir olay zaten bu patlamalar, terör...

günaydın arkadaşlar..
dün toplantıdan toplantıya kostum..bir ara girdim ama yazamadım..
dünkü menüm..
sabah:1 bardak su 1 ceviz
1 yumurta 1 dilim ezine peynir 2 dilim ekmek söğüş,yeşillki 5 zeytin şekersiz çay
arada elma
öğle 3 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek 3 kaşık yogurt
arada 1 kaşık nutella sürülmüş ekmek
akşam 3 parça baget tavuk 2 kaşık yoğurt..ekmek yok..
2,5 lt su

kızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin

geçmiş olsun... Allah korumuş......

Ayy hadi insallah olur :KK28:

1.72 :oops: Ama dövmeyin ne olur. Ben mayıs ayında hamilelik düsünüyorum, o yuzden verebildigim kadar vereyim ki hamilelikte zaten alacagım baya :KK70:

Yaaa cok üzüldüüüm, ben de Ankara'dayım ama bize biraz uzak bi yerde kalıyor orası. Cok gecmis olsun :KK43:
Igrenc bir olay zaten bu patlamalar, terör...

ben demedim mi.... :KK11:

günaydın arkadaşlar..
dün toplantıdan toplantıya kostum..bir ara girdim ama yazamadım..
dünkü menüm..
sabah:1 bardak su 1 ceviz
1 yumurta 1 dilim ezine peynir 2 dilim ekmek söğüş,yeşillki 5 zeytin şekersiz çay
arada elma
öğle 3 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek 3 kaşık yogurt
arada 1 kaşık nutella sürülmüş ekmek
akşam 3 parça baget tavuk 2 kaşık yoğurt..ekmek yok..
2,5 lt su
Kız su nutellayi ekmeksiz at bari agzina.
Kar kardir.

betül 8 kilomu verdin..süpersin valla..kaç ayda verdin..

karataya başlayalı toplamda 9,3 kg verdim 8 kgsini bu topikte vermişim... 2,5 ayda..... önce den de 78 den 76 ya indim di...76 ile karataya başladım.... benden giden 11,3 kg iyi gitmiş bee....çok şükür....

karataya başlayalı toplamda 9,3 kg verdim 8 kgsini bu topikte vermişim... 2,5 ayda..... önce den de 78 den 76 ya indim di...76 ile karataya başladım.... benden giden 11,3 kg iyi gitmiş bee....çok şükür....
İyice lafmi?
Ha-ri-ka..

:KK45::KK45::KK45:çok hoşsun yaa..baktın nutelladan vazgeçiremiyosun,değişiklik yaptırmaya çalışıyosun..süpersin canım yaa..kaptan yardımcılığını sonuna kadar hak ediyosun
Sağol :-) napim bir dilim ekmek yememis olursun hiç değilse..

Back
X