Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne nefse darlığı çekerdim dizlerim ağrırdı... hiç unutmam çarşıda gezdim ablama gittim nasıl ağrıyo bacaklarım neneler gibi... oturdum koltuğa ayy yok dedim uzatmam lazım 3 lü kanepeneye zor gittim :))) arada 3 adımlık yer var ama yani çok zordu....

ne nefse darlığı çekerdim dizlerim ağrırdı... hiç unutmam çarşıda gezdim ablama gittim nasıl ağrıyo bacaklarım neneler gibi... oturdum koltuğa ayy yok dedim uzatmam lazım 3 lü kanepeneye zor gittim :))) arada 3 adımlık yer var ama yani çok zordu....
Aman bu kilo ne menem bi dert arkadaş bende 15 dklık yolda iki kere dinlenirdim..

Hadi ya devamlı kontrol ettir aman ihmal etme..

ben kilo veremiyrum diye gitmiştim :)) tiroidim mi var insülin direncim mi var derken onlardan yana bir şey çıkmadı karaciğerde yağlanma çıktıydı :) 6 ay tahlil yaptılar nefret ettim hastanelerden.... ben iğnedne korkan insanım delik deşik ettiler kolceğizlerimi... adam bana pisboğazsın diyememiş :)))

Gayet güzel ama tavuktan korkma pilav yiyeceğine doyasıya tavuk ye. Tavuk kilo verdirir.

Hayır sen diyetine devam et çok erken daha metabolizmanı bozarsın sonra..

Sarma yap ama bulgurla az yağlı yap.
2-3 tane yersin birşey olmaz.
Muakacım bende bulgurla etli sardım. Ama korkudan yiyemedim bu öğlen yesem bişeycik olmaz o zamn

Hanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum. toplight toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) @kollontai ve ebrusonmez ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
Kaptan kabul ederse bende çok sevinirimm.

Hanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum. toplight toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) @kollontai ve ebrusonmez ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
Kaptan kabul ederse bende çok sevin
Tamam rakibim kim tam anlamadım eve gicinde bakıcam
Kollontai şirinemizz

kızlar hızlı bir şekilde geçmişi okudum

Bende yulaf kepeği aldım. Ama tadı çok kötüydü.. Acaba sütle içsen nasıl olur..Sen tadını sevdin mi??
kepeği sütle ıslat 15-20 dk içine yumurta kır krep gibi yap ye ben yapıyorum güzel tadı
bende bir rakip istiyorum
kollontai sana rakip olmuş
Malesef canim ya ablamin isyerinin dibimde olmus geberesiceler ortaligi karistiriyo Rabbim onlari bildigi gibi yapsin cok korktum ablami aradim sesini duyunca rahatladim hemen cikmis isten icerde kalanlar var dedi Allahim yardimcilari olsun
muhtemelen aynı işyeri yada yan binalarda çalışıyoruz ablanla canım
Hanımlar merhaba,
hoşgeldin morördek aramıza senin fazla kilon yokmuş gerçi o boya maşallah moni kaptanım da uygun derse aramızdasın
Hiii! Allah korumuş biseyin varmı?
Yapabileceğimiz herhangi birşey?
yok allahtan ama sinirlerim çok bozuk az önce olay yeri inceleme geldi kafamı toparlayamıyorum

Back
X