- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.581
Maydonozda öyle ama tadı pek hoş olmuyor.Askim aktaran ısırgan otu al her akşam çayını iç iltihap attırıyor vücuttan.
AmiinnBir bardak suya bir tutam ısırgan kaynayınca bir tutam kiraz sapı atsin
Şifa olsun.
Ben tek başıma yapamıyorum Ama biriyle rakip olunca hevesim geliyorrr.uçuşa geçmişsin :)
Isırgan+kiraz sapı daha etkili canım tadida iyi.Maydonozda öyle ama tadı pek hoş olmuyor.
Bi biz kaldık iki çenesi dusuk.ebrusonmez i de spora kaptırdık giden gelmiyor...
ebrusonmez i de spora kaptırdık giden gelmiyor...
Bi biz kaldık iki çenesi dusuk.
amin canım, bakalım p.tesi gidicem dr a ne diyecekAllah kolaylık versin vardır doktorun bir bildiği... o zaman daha da erteleme...
tatlım benim vucut surekli uretiyomus tek cozum safranın alınmasıAskim aktaran ısırgan otu al her akşam çayını iç iltihap attırıyor vücuttan.
aynen neden acaba
NEdense grupça o tür insanları sevmeyizzz
canım inşallah tez zamanda iyileşirsin .. bu iltihap olayıyla ameliyat falan nasıl olur bilemedim ama umarım hemen iyileşirsinamin canım, bakalım p.tesi gidicem dr a ne diyecek
tatlım benim vucut surekli uretiyomus tek cozum safranın alınmasıbirde o otlar mideme dokunur diye tırsıyorum, maydanoz yasak mesela
bende geldim çenem düşük olarakBi biz kaldık iki çenesi dusuk.
ee ne diyelim gözlerin aydın o zaman ....:)Merhaba kızlar,
İyi haberlerle geldim çok şükür.
Dün bana kızan dr bugün tebrik etti bu kadar kiloyu böyle sağlıklı verdiğim için.
Çok sağlıklıymışım karaciğer enzimlerimden hormonlara kadar herşey çok iyiymiş.
Sadece kansızlığım çok ilerlemiş oda tansiyonumu düşürüp baygınlığa neden oluyormuş
Haa bide B12 çok düşükmüş.
Kansızlık için hap kullanıyordum zaten bir tane daha ekledi dozaj yükseldi
Birde B12 için hap verdi
Ben biraz daha kilo vermek istiyorum devam edebilirmiyim diye sordum.
Aynen devam et harikasın dedi..
Ben bir bakayım ben yokken ne dedikodular yaptınız.
bende şimdi geldimherkese merhaba geç kaldım bugun kızlar neler var neler yok yeni arkadaşlarda gelmiş hoş gelmişler :)
Hımm anladım canım.amin canım, bakalım p.tesi gidicem dr a ne diyecek
tatlım benim vucut surekli uretiyomus tek cozum safranın alınmasıbirde o otlar mideme dokunur diye tırsıyorum, maydanoz yasak mesela
bende geldim çenem düşük olarak
muskacım sen nasıl oldun sonuçlar nasıl çıktı ??
Sağol tatlım kızın nasıl oldu?ee ne diyelim gözlerin aydın o zaman ....:)
üşütmüş çok fena öksürüyo uyutmuyor gıcık bi öksürük çok şükür önemli bişey değilbende şimdi geldimmuska77 nın haberini okuyamadan senden öğrendim onada ayrıca sevindim
senin yavrucak nasıl oldu ?
eee biraz haksızlık olmuş iki dişli rakip daha ilk günden beni perişan edicekler deseneHımm anladım canım.
geçmişi okuyalım lütfen
İyiymisim canım.
Sağol tatlım kızın nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?