- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.621
Ben okulda gecen dönem yoga derslerine katılıyordum, bünye yaptıkca alısıyor, haklısınKaç gündür geçiştiriyordum sporu bugun başlayayım dedimm..
Korkma sendebi haftaya alışırsınn...
iyi akşamlar canım :)Ben cikmaliyim kızlar yarın gorusuruz baaaay.
Allah bağışlasın ne zaman doğdu canım? :)
Üzerime alındım hosbuldum :))
Kızlar bu arada size eşimden de bahsedeyim. 192 boy 200 kilo ile tüp mide ameliyatı oldu 2 ayda 35 kilo verdi.
Yaza kadar bayağı zayıflayacak
Ona yetişmem lazım :))
Benimde dün bacağıma kramp girmişti ama bugun bişey olmadı tam gaz devammm.Yap yap gaza getirelim birbirimizi
Aradıgım bu iste, ama hızlı başlattın valla. Kaç gündür oturmaktan dolayı bünye spora tepki gösterdi bi an
Hadi hemen duşa madem, öyle kalırsan hasta olursun Allah korusun :)Benimde dün bacağıma kramp girmişti ama bugun bişey olmadı tam gaz devammm.
Ama ben hapşurmaya başladım.Duş alıp üzeerimi değişeyimm.
Sorma yaa cok fena cıktılar. Motivasyon arıyorum diye geldim buraya maşallah bu gazla ben 50'ye bile düşerim
düşersin tabii.. önemli olan bol hareket.. ben 1 milden 2 mile transfer olucam haftaya onuda 1 hafta yada duruma göre 2 hafta yapıp öle öle arttırcam squatta yapıyom azıcık bide ip atlıyorum.. o zumbanın videosunu gördüm izlerken bile yetişemiyorum bu totoyla hiç yakalayamam diye hareketleri bıraktım :)Sorma yaa cok fena cıktılar. Motivasyon arıyorum diye geldim buraya maşallah bu gazla ben 50'ye bile düşerim
Hadi hemen duşa madem, öyle kalırsan hasta olursun Allah korusun :)
rakipleri aradan çıkarıyoruz dimi o 1 haftada onlar yatarken mi biz hızlancazbunlar zaten koca kkışı hasta geçirdiler.... sonra bir hafta yatar bu :)
Napim kız baksana 600 ip atlıyorum diye beni gaza getiriyoryuhhh sen 1,72 boyla 50 ye düşersen ben 1i58 boyla 36 ya düşmem gerek :)))
Valla ben de hic bugune kadar 3 mil yapmamıstım. 1 mil, 2 mil falan yapıyordum hep. Simdi bi anda 3 mil yapınca ki dedigim gibi birkac haftadır spor falan hak getire, bunye kaldırmadıdüşersin tabii.. önemli olan bol hareket.. ben 1 milden 2 mile transfer olucam haftaya onuda 1 hafta yada duruma göre 2 hafta yapıp öle öle arttırcam squatta yapıyom azıcık bide ip atlıyorum.. o zumbanın videosunu gördüm izlerken bile yetişemiyorum bu totoyla hiç yakalayamam diye hareketleri bıraktım :)
enem ben o boy msjını tam idrak edemedim herhaldeyuhhh sen 1,72 boyla 50 ye düşersen ben 1i58 boyla 36 ya düşmem gerek :)))
bunlar zaten koca kkışı hasta geçirdiler.... sonra bir hafta yatar bu :)
Aaa bak taktigi iyi verdiniz, hasta edelim biz onları gecelimrakipleri aradan çıkarıyoruz dimi o 1 haftada onlar yatarken mi biz hızlancaz
Abartmak icin dedim zaten canım ben 50'ye düsmek falan istemiyorum zaten. Üniversite yıllarında bi kere 54'ü gördüm de çırpı gibi geziyodum ortalarda. Sonradan fotograflara bakınca "ay ne cirkinmisim" dedimenem ben o boy msjını tam idrak edemedim herhaldemorordek cidden o boya 50 olursan ne olursun yavrucum :)) 55 falan de bari
:)) şaka bi yana onlar gurubumuzun gülleri onlarsız buraların tadı tuzu yok .. mezun edip göndericez biz onları ..kimsecikler hasta olmasın . 2 haftadır burdayım ben de dahil olmak üzere hasta olan olana .. nazar değiyo gurubumuza yeni gelenler sizde koruyun kendinizi :))Aaa bak taktigi iyi verdiniz, hasta edelim biz onları gecelimFenasınız haa
Şaka bi yana tabi, kimse hasta olmasın.. Ben gecen hafta başında hastaydım yatak döşek yattım baya bi, sağlam üşütmüşüm. O yüzden bu kış hastalık hakkımı doldurdum bence:)) şaka bi yana onlar gurubumuzun gülleri onlarsız buraların tadı tuzu yok .. mezun edip göndericez biz onları ..kimsecikler hasta olmasın . 2 haftadır burdayım ben de dahil olmak üzere hasta olan olana .. nazar değiyo gurubumuza yeni gelenler sizde koruyun kendinizi :))
görüşürüz canım afiyet olsun :)Hanımlar ben müsaadenizle akşam yemegine geciyorum, sonra yine gelirim :) Öptüm sizleri şimdilik
Hadii yaa
Umarım birdaha eşinde sende kilo almazsınızz.
owww büyük olay o iyileşti mi... geçmiş olsun... nasıl 200 kg oldu o çocukluktan beri mi...
cidden tebrik ederim bende küçüklüğümde rahatsızlığımdan dolayı 6 tane kortizonlu iğne yemek zorunda kaldım o iğnelerin yan etkisi malesef kilo oluyo.. Rabbim bundan sonra sağlık problemi vermesin çok güzel zayıflamış..İnşallah canım
Çok şükür şimdilik iyi , çok çok az yiyor.
Astım varmış doğuştan 9 yaşına kadar kortizonlu ilaçlar verilmiş. Tabi iştahla birlikte 200 kilo olmuş ama görenler 150 falan gösterdiğini söylüyorlardı.
Buda 2 aylık değişimi
Eki Görüntüle 1776945
cidden tebrik ederim bende küçüklüğümde rahatsızlığımdan dolayı 6 tane kortizonlu iğne yemek zorunda kaldım o iğnelerin yan etkisi malesef kilo oluyo.. Rabbim bundan sonra sağlık problemi vermesin çok güzel zayıflamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?