Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O tamm
İşler hallolsunda tam gaz katıl bizee

Cumartesi yarısması ne ki? Siz 2'niz kendi aranızda mı yarısma yaptınız? Ay cok mu soru soyok
yok kız ne çok sorusu benim sorduklarımın yanında seninki ne ki
evet nilsub ile aramızla ölee lafla başlattık.. bu cumartesi başlayıp haftaya cumaya biticem bakalım kim daha çok vericek kilo diye spor içinde gazlıycaz birbirimizi..

hayır yarından sonra cumartesi başlıcaz haftaya cumaya kadar demek istedi
Yarışma içinde yarışma
Inception gibi valla

bas gaza baaassssss......
sen beni geçersin rakibem ben çürük fasulye gibi olcam yanında
tatlım sen verirsin kaçamak yapma menüne sadık kal yeter.. oo kilomu dayanır bize..

ben valla kafamda şişko halimi evirdim çevirdim hiç sevmedim.. kendisiyle de konuştum dedim bak tontonsun sevimlide duruyosun ama bu böle olmaz bebek istiyorum. gidicek bu hantallık fıstık gibi olmalıyım.. oda kabul etti artık canı her birşeyi istemiyo

Sen de mi hamilelik düsünüyosuuun?

inşallah şekerim bende sevmiyorum bu halimi ama yapıcaz başarıcaz yok kaç gündür ağzıma ne hazır gıda nede şekerli bişe koydum ama inat ettti 81 kaldı gitmiyo şimdi tartıldım 81 yine

inşallah şekerim bende sevmiyorum bu halimi ama yapıcaz başarıcaz yok kaç gündür ağzıma ne hazır gıda nede şekerli bişe koydum ama inat ettti 81 kaldı gitmiyo şimdi tartıldım 81 yine
Yahu akşam akşam niye tartılıyorsun tüm yediklerin midende Sabah tartıl aç karnına, dogru kilonu o zaman görürsün

evet canım adet düzensizliğim oldu bebekte düşünüyoduk dr a gittim adam kilo verince düzensizlik kalmaz kan değerlerin hormonların gayet düzgün dedi... bakalım kilo verince ne olcak :)
Hadi bakalım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın canım :)

akşam akşam tartılınırmı.. şişlik olur sabah wc den sonra aç karnına tartıl hafif birşey giy yada al tartıyı banyoda soyun tartıl ben öle yapıyorum valla kıyafetler bile 200-300 gram oluyo kışın nerdeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…