Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşam yemeği yerine anlatabildim mi?
Anladım canım ben de onu dedim aksam yemegi yerine yiyebilirsin diye. Dukan diyetinde sabah/aksam yediriyorlar yulaf ezmesini :)) Aslında ben de almak istiyorum yulaf ezmesi, en azından evde yemek olmadıgında falan yiyeyim diye. Sen normal marketten mi aldın canım?

şahsen sabah veya öğlen yerim akşam yemem lifalif....

canım inşallah tez zamanda iyileşirsin .. bu iltihap olayıyla ameliyat falan nasıl olur bilemedim ama umarım hemen iyileşirsin
insallah canım sagol :)

Sorma yaa cok fena cıktılar. Motivasyon arıyorum diye geldim buraya maşallah bu gazla ben 50'ye bile düşerim
kız bakma bunlara hergun boyle yapmıyolar sporu, bugun gaza gelmisler de spor yapmıslar

evet migrostan

kız bakma bunlara hergun boyle yapmıyolar sporu, bugun gaza gelmisler de spor yapmıslar
Beni de baya gaza getirdiler valla

Bende bende
Ama acelesi yok bi 55 olayım da
Sonra bikaç ay tadını çıkarayımda sonra
Aa ben mayıs diye hedef koydum kendime, o zamana kadar 58 de olacagım cocuk da yapacagım Cocuk da yaparım kariyer de gibi oldu ama neyse

ezogelin çorbası limonlu bide karnıbahar pişiriyorum canım :)
artık pilav ,makarna eve girmiyo yarın bi salata yaparım yanına tamam işte :))
bende yarın mercimek çorbası yapım brokoli var dolapta haşlıyım yanına tabi benim çocuklar ne isterse o oluyor ekstradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…