- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.821
Anladım canım ben de onu dedim aksam yemegi yerine yiyebilirsin diye. Dukan diyetinde sabah/aksam yediriyorlar yulaf ezmesini :)) Aslında ben de almak istiyorum yulaf ezmesi, en azından evde yemek olmadıgında falan yiyeyim diye. Sen normal marketten mi aldın canım?akşam yemeği yerine anlatabildim mi?
şimdi kızlar kim varsa cevap versin lütfen ben öğlen yemekten sonra akşam yemek yemek istemiyorum akşamları yoğurt ile yulaf ezmesi yemek istiyorum ama yulaf ezmesi protein ve vitaminden zengin karbonhidratta var eti lifalif yemekten daha mı hafif olur yoksa hatamı yaparım bilen cevap versin bide markayı verdim bi bakın içindekilere hata yapmım sonra
insallah canım sagol :)canım inşallah tez zamanda iyileşirsin .. bu iltihap olayıyla ameliyat falan nasıl olur bilemedim ama umarım hemen iyileşirsin
kız bakma bunlara hergun boyle yapmıyolar sporu, bugun gaza gelmisler de spor yapmıslarSorma yaa cok fena cıktılar. Motivasyon arıyorum diye geldim buraya maşallah bu gazla ben 50'ye bile düşerim
evet migrostanAnladım canım ben de onu dedim aksam yemegi yerine yiyebilirsin diye. Dukan diyetinde sabah/aksam yediriyorlar yulaf ezmesini :)) Aslında ben de almak istiyorum yulaf ezmesi, en azından evde yemek olmadıgında falan yiyeyim diye. Sen normal marketten mi aldın canım?
görmedim şekerim özür dilerimnilsub cezanı niye yapmadın canım?
Bende bendeSen de mi hamilelik düsünüyosuuun?
neden ben akşam hafif bi seçenek olur diye düşünmüştümşahsen sabah veya öğlen yerim akşam yemem lifalif....
evet ara öğün yok karatayda :)karataycıya ara öğü sorulmaz :)
ne pişiriyosun bakalım :)ay geldim sofra hazır :)
yarının yemeğinide pişiriyorum bir yandan :))))
geçmiş olsun bu arada peki vucut üretiyor demişsin ne olucak böyle sürekli ilaç mı kullanıcaksın cezamı söyle yapım çocukları uyuttum rahat rahat yaparım:)nilsub cezanı niye yapmadın canım?
ezogelin çorbası limonlu bide karnıbahar pişiriyorum canım :)ne pişiriyosun bakalım :)
Beni de baya gaza getirdiler vallakız bakma bunlara hergun boyle yapmıyolar sporu, bugun gaza gelmisler de spor yapmıslar
Aa ben mayıs diye hedef koydum kendime, o zamana kadar 58 de olacagım cocuk da yapacagımBende bende
Ama acelesi yok bi 55 olayım da
Sonra bikaç ay tadını çıkarayımda sonra
Oooh afiyet olsun, mis gibi yemekler tam diyetlik :)ezogelin çorbası limonlu bide karnıbahar pişiriyorum canım :)
artık pilav ,makarna eve girmiyo yarın bi salata yaparım yanına tamam işte :))
Ben de ben dekösem izliyorum bitince gelicem
bende yarın mercimek çorbası yapım brokoli var dolapta haşlıyım yanına tabi benim çocuklar ne isterse o oluyor ekstradanezogelin çorbası limonlu bide karnıbahar pişiriyorum canım :)
artık pilav ,makarna eve girmiyo yarın bi salata yaparım yanına tamam işte :))
saol canım :))Oooh afiyet olsun, mis gibi yemekler tam diyetlik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?