Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heeyyy hopppp .. noluyozz ..içindeki aslana dur de .. valla 67yede değil ya 68 e çıkarsan ne olur sonra

yok canım ben onun kükremelerine alışıkım hatta ofistekileri de alıştırdım... gurull gurulll çalışıyoruz :)) onun sözünün geçtiği devirler biteli çok oldu...

Evet menü paylasılıyor da etiketleme olayını şey ettiydim :)
Rakipleriniz de var anladıgım kadarıyla, neyse zamanla ogrenicem grubun ritüellerini
Tatlişim öncelikle kollontai kaçamak yapanlara veya spor yapmayanlara ceza veriyor. Eğer hem menü hemde sporun iyi değilse200 zıplama ( jampıg jack veya ip atlama)ceza yazıyor. Bizde yapıyoruz tabiii
Ama sen istemezsen seni takip etmez.
Rakiplerimizlede birbirimizi takip edip gazlayalım. Ve ikili olarak kapışalım diye kollontai belirledi.
İstersen sanada bulur rakip..
Gerçekten çok işe yarıyor ama ycfa bu hafta yok diye kilo veremedim meselaa

İsterim isterim, ben zaten beni gaza getirin diye buraya gectim. Cezalar da iyiymis zaten ip atlama yarısması yapıyoruz, 0'a yakınsıyorum. Ceza alsam da kabulum vallahi
İşte şu geçiş işlemlerim tamamlansın da kaptan heyeti bana da bi el atsınlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…