- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.741
Başardın işte ama anca 500 cıkar. Cok yorgunum ben bugun. 1600 nereee, 500 nereGaza getirmeyi başardım yaniii
Biraz fazla oldu..neden çok mu spor yaptın?
Teşekkür ederim bitanemmmEvet cok spor yaptı ondan yorgun. Ben cevap vereyim onun yerine
heeyyy hopppp .. noluyozz ..içindeki aslana dur de .. valla 67yede değil ya 68 e çıkarsan ne olur sonraohooo ben açım nasıl iş bu yaaa aslan gibi kükrüyo midem... grooaarrrrrr.................yarın olmaz şimdi aman şimdi şimdiii şimdiiiiiiiiiiiiiiii :))
ben bu saatten sonra hiçbişey içmiyorum benim yerimede iç olurmu?
vayyy vaaaay önünde eğiliyorumBiraz fazla oldu..
3 miil leslie
10dk zumba
1600 ip atlama
Ertuğrulu mu izliyorsunn. Er meydanı falannrakibim sağlam geliyosun bakalım yarın dını dınıııınnnn böyük gün errr meydanında bakalım kim kazanacaaak :)
Biraz fazla oldu..
3 miil leslie
10dk zumba
1600 ip atlama
Utanmadan söylüyo bi de tekraaar tekraarBiraz fazla oldu..
3 miil leslie
10dk zumba
1600 ip atlama
tatlım ben etiketledim genelde rakibem etiketlediği için bende tam bilmiyorum ama menü bildirimi zaten zorunlu bende ondan rakibemden taktik çaldım :)Hanımlar menüleri yazarken kaptan yardımcılarını mı etiketliyoruuz? Öyle bir gelenek mi var bu takımda? Birkac kisi yapınca sorayım dedim :)
Ertuğrulu mu izliyorsunn. Er meydanı falann
Yedi kafayııtutmayın beni gidip keyiff kahvesi yapçem anam şu an böyyle bütün enerjim çekilip alınmış içimden gibi kolum kanadım böyle akıyo yerlere......... yer çekimi artmış olabilir mi...... yoksa yer beni yutmaya mı çalışıyo.... hüüüp diye içine mi çekiyo beni... ben keçilerimi topliyimde gidip kahve yapiim bari... kaldırın beni keçilerim :))
Evet menü paylasılıyor da etiketleme olayını şey ettiydim :)tatlım ben etiketledim genelde rakibem etiketlediği için bende tam bilmiyorum ama menü bildirimi zaten zorunlu bende ondan rakibemden taktik çaldım :)
Yap yap sen hak ettin bugünYedi kafayıı
Bendemi yapsam iyi gelirrr...
hangi dizileri izliyosun?no tv ben tvye karşıyım :)
salı ve pazar hariç....o günler dizim var....
Ya ördekimmm banada yapsanaYa ne güldüm
Ben içtim keyif kahvemi hadi iç bakalım sen de :))
bak mutfağa gidiyosun sakın tıkınma bişeyler aynen geri bas.. keçilerinede söle bu saatte fazla sağa sola kaçışmasınlar otursunlar oturdukları yerdeaçım ben içiim ben....
yürüyün keçilerim bize kimseden hayır yok..... gidip kahvemizi yapalım... yoksa çatala keçi takçam :)
Sakin sakinnnohooo ben açım nasıl iş bu yaaa aslan gibi kükrüyo midem... grooaarrrrrr.................yarın olmaz şimdi aman şimdi şimdiii şimdiiiiiiiiiiiiiiii :))
Yapayım hemmeen canımYa ördekimmm banada yapsana
Canım çekti ama hiç yapasım yookkk...
Teşekkür ederimmmŞaka yapıyorum ya, hoşuma gitti senle laflaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?