Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohooo ben açım nasıl iş bu yaaa aslan gibi kükrüyo midem... grooaarrrrrr.................yarın olmaz şimdi aman şimdi şimdiii şimdiiiiiiiiiiiiiiii :))
heeyyy hopppp .. noluyozz ..içindeki aslana dur de .. valla 67yede değil ya 68 e çıkarsan ne olur sonra

Hanımlar menüleri yazarken kaptan yardımcılarını mı etiketliyoruuz? Öyle bir gelenek mi var bu takımda? Birkac kisi yapınca sorayım dedim :)
tatlım ben etiketledim genelde rakibem etiketlediği için bende tam bilmiyorum ama menü bildirimi zaten zorunlu bende ondan rakibemden taktik çaldım :)

Yedi kafayıı
Bendemi yapsam iyi gelirrr...

tatlım ben etiketledim genelde rakibem etiketlediği için bende tam bilmiyorum ama menü bildirimi zaten zorunlu bende ondan rakibemden taktik çaldım :)
Evet menü paylasılıyor da etiketleme olayını şey ettiydim :)
Rakipleriniz de var anladıgım kadarıyla, neyse zamanla ogrenicem grubun ritüellerini

açım ben içiim ben....

yürüyün keçilerim bize kimseden hayır yok..... gidip kahvemizi yapalım... yoksa çatala keçi takçam :)
bak mutfağa gidiyosun sakın tıkınma bişeyler aynen geri bas.. keçilerinede söle bu saatte fazla sağa sola kaçışmasınlar otursunlar oturdukları yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…