Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerim cezamı buldum 150 demiş ne yapmam lazım ilk cezamda...
valla ben ip atlıyorum bazıları farklı bişeylerde yapıyodu sanırım..
ip atlıycaksan ve ipin yoksa elinde ip varmış gibi yapıp zıplayabilirsin bir yandanda kollarını çevirirsin ipi döndürüyormuş gibi :)

kızlar iyi akşamlar takımda yeni arkadaslar coğunlukta yarın lütfen kilolarınızı 12 ye kadar bildirin gecmişi ancak okudum çıtıpıtı arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş
bu arada cuma bildirimi önemli kızlar o yüzden yarın 12 ye kadar özellikle yeniler bildirim yapsın ki takım ruhuna ulaşsın iyice aklınıza takılan bişey olursa şimdilik kaptanınız olarak beni etiketleyerek veya özel mesajla haberdar edip sorabilirsiniz
ycfa canım sen evinde olmadığın için seni bildirim yapmadı olarak yazalım haftaya evine gidince kilonu listeye ekleriz yarın güzel bir gün diliyorum

ilginize teşekkür ederiz sizin içinde güzel bir gün olsun.

geçmiş olsun bu arada peki vucut üretiyor demişsin ne olucak böyle sürekli ilaç mı kullanıcaksın cezamı söyle yapım çocukları uyuttum rahat rahat yaparım:)
yok canım onumuzdeki ay icinde ameliyat olmayı dusunuyorum, lutfen gecmisi surekli oku ve cezanı bi yere not et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…