- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.841
şekerim cezamı buldum 150 demiş ne yapmam lazım ilk cezamda...ezogelin çorbası limonlu bide karnıbahar pişiriyorum canım :)
artık pilav ,makarna eve girmiyo yarın bi salata yaparım yanına tamam işte :))
valla ben ip atlıyorum bazıları farklı bişeylerde yapıyodu sanırım..şekerim cezamı buldum 150 demiş ne yapmam lazım ilk cezamda...
150 kere dimi :)valla ben ip atlıyorum bazıları farklı bişeylerde yapıyodu sanırım..
ip atlıycaksan ve ipin yoksa elinde ip varmış gibi yapıp zıplayabilirsin bir yandanda kollarını çevirirsin ipi döndürüyormuş gibi :)
eeee yapıcaz artık ipim yok dediğin gibi yapım bari150 kere dimi :)
evet canım 150 kere ama istiyosan ilk yapışınsa ve nefes darlığı falan çekersen bölebilirsineeee yapıcaz artık ipim yok dediğin gibi yapım bari
tamam sağol neden aldım cezayı acaba spor az geldi galiba..:)evet canım 150 kere ama istiyosan ilk yapışınsa ve nefes darlığı falan çekersen bölebilirsin
ben yapıp geliyorum kızlar eeee ilk cezam aksatmaya gelmeztamam sağol neden aldım cezayı acaba spor az geldi galiba..:)
ilginize teşekkür ederiz sizin içinde güzel bir gün olsun.kızlar iyi akşamlar takımda yeni arkadaslar coğunlukta yarın lütfen kilolarınızı 12 ye kadar bildirin gecmişi ancak okudum çıtıpıtı arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş
bu arada cuma bildirimi önemli kızlar o yüzden yarın 12 ye kadar özellikle yeniler bildirim yapsın ki takım ruhuna ulaşsın iyice aklınıza takılan bişey olursa şimdilik kaptanınız olarak beni etiketleyerek veya özel mesajla haberdar edip sorabilirsiniz
ycfa canım sen evinde olmadığın için seni bildirim yapmadı olarak yazalım haftaya evine gidince kilonu listeye ekleriz yarın güzel bir gün diliyorum
yok canım onumuzdeki ay icinde ameliyat olmayı dusunuyorum, lutfen gecmisi surekli oku ve cezanı bi yere not et tatlımgeçmiş olsun bu arada peki vucut üretiyor demişsin ne olucak böyle sürekli ilaç mı kullanıcaksın cezamı söyle yapım çocukları uyuttum rahat rahat yaparım:)
inşallah sağlığına kavuşursun bir an önce sağlık herşeyden önemli :)yok canım onumuzdeki ay icinde ameliyat olmayı dusunuyorum, lutfen gecmisi surekli oku ve cezanı bi yere not et tatlım
Güzel bi menü olmuşşş..
sagol canım insallah :)inşallah sağlığına kavuşursun bir an önce sağlık herşeyden önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?