Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah ki 50 ipsiz ip spordan sayılmayacak.... ona göre... kimse bunu sporum bu diye yazmasın kollontai azcık kolla kız beni :))
betusum yanındayım tabikisi :) 50 ipi ben spordan saymam zaten, sadece bolgesel hareketleri bile spoedan saymıyorum en az 15 dk yuruyus ya da o kadar terletecek kardio olması lazım

Bu hafta ucacaksın desene
Solla bizi kollontai
Bu hafta spor yarıştıralım mı??
Artık zorla değil severek spor yapıyorum.
benimle spor yarıstırmak istediginden emin misin tatlım????
aaaa takıma ad buldum inek obası :)))) kollontai oba başı biz de çekirgeleriyiz :))))
ahahahhaa cok sevdim bunu

kollontai d_mndc

menüm
sabah
1 hş yumurta
3 parça çeçil peynir
60 gr cezerye

öğlen
2 bardak ayran
1 mandalina

akşam
1 kase lahana çorbası

2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 2in1

az sonra 1 soda ve kahve içicem

spor
5 mil lesli videosu buldum nihayet ama sanırım videolarından karma alıntı yapmışlar nasıl hızlı nasıl hızlı bu leslie benim leslim olamaz... video 1 saat 30 dakka ......... 1 saatine zordayandım... koşuyon zıplıyon lastikle kol çalışıyon falan jilliana bağlamış bizim hatun

1 saat leslie -- artık kolceğizlerim kalkmamaya başladı bıraktım 30 dk daha dayanamadım
105 - squat
105 - üçgen

şu an oda etrafımda dönüyoor dönüyoorrr..........

keçileriiiiim soda getirin ananıza evlatlarım... keçilerden de fayda yok ben gidip soda mı aliim iyisi mi....

leslie 5 mil link isteyene özelden yazayım .... burdan yazıp banlanmıyayım şimdi çok sıkılıyom sonra :))

Canım tebrik ederim hedefe çok az kalmış
Tanidinmi beni
Bende 7. Gruba yeni dahil oldum 70 lere dayaninca

tanıdııııım :)) teşekkür ederim buraya da uğra bak burdakiler zayıflattı beni.... tam bitterlerin tatlı dünyasına dalıp gidiyordum ki , çekip aldılar beni :))

Afiyet olsun. Menüde spor da çook iyi
100 squatı nasıl yaptın yaa

very good maaan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…