- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.361
Doğru dur 7. Grup taki arkadaşlar da süper ler eminim burası da öyledir.
Ben de hedefi buyuttum burada seni tekrar tebrik ediyor um
Harikasın keşke daha önce beni de davet etse idin geç kalmazdim neyse zararın neresinden donsen karmışteşekkür edrim benim hedef 50 zaten... 65 şimdiki hedef :)
Teşekkür ederim kaptanımmoooo aferin sana da çekirge
Evet ya unutmuşum kaptanım.iyi akşamlar kızlarrrr
evet bu cuma listedesin canım hadi bakalım derece ile gir listeye tam gaz yola devam
kız zaten 58,9 dun 400 gr mı vercen hedefini yüksek tut
valla burda çekirge arkandayım diye yazacaktım ama devamını okudum gülmekten öldüm kalbimi duymuşsunuz sanki yahuuu
oooo aferin sana da çekirge
canım eski bir üyemiz pırasa çorbası için annem hep hastalanınca yapardı 1 gün içer iyileşirdik soğukalgınlığına birebir demişti ama hiç denemedim ben
muhteşem betüş o olur bi de seninle yazışırken hep çılgın betüş aklıma geliyor kız
ahaa bende mahmut hoca olmuşum :)
kız nerde 10 çiğ fındık komşuda yiyince menüye girmiyormu yazmamışın menüye
Harikasın keşke daha önce beni de davet etse idin geç kalmazdim neyse zararın neresinden donsen karmış
Ben seni davet edecektim aradım burada buldum
Vayy vayy vayyy..bak bu ablayla yapıyom... 2 kere oynatınca 100 oluyo :)) birde 5 i var orda 105 ...... reca ediciğim 100 deyip 5 tanemi yemeyelim....
Nerde duydun ki??Daha önce hiç duymamıştım.kızlar şimdi yapıyoruz ya hurmayı çizip suya atıyoruz ya hurma sayısının tek rakam olması gerekiyormuş 1-3-5-7-9 gibi çift yemiyomuşuz
Senin poponun yok olması lazım..sen kaç kilosun 51 kilosunda bizi yiyosun (bunu bu hızla yapan 5 günde erir)
Hedef 60 ti 55 e düşürmek istiyorumburda da takım dışıyım hariçten gevezelik yapıyorum sadece :))
senin hedef kaç neler yapıyorsun bakalım.....spor diyet ?
Hedef 60 ti 55 e düşürmek istiyorum
Belli bir diyet yapmıyorum
Sağlıklı bulduğum şeyleri yiyorum spor az da olsa evde birşeyler yapıyorum bir akşam farklı bir tartıda 70 i gordum attım kendimi gruba listeye bugün aldılar 64.5 kiloyum şuan sen ne kadar zamandır burdasin
Bende pazartesi lesliee başlamayı düşünüyorum bakalım çünkü biraz sikilasmam lazım yumuşacık oldu her yanim2,5 ay oldu :)) sende güzel vermişsin... ben karatay vari takılıyorum.. spor olarakta lesliee :)
Harika bi menükollontai
sabah 2 haslanmis yumurta
ara 2 avuc antep fistigi
akşam sis tavuk salata
su 1.5 litre
spor 300 basen 300 ic bacak
kollontai d_mndc
menüm
sabah
1 hş yumurta
3 parça çeçil peynir
60 gr cezerye
öğlen
2 bardak ayran
1 mandalina
akşam
1 kase lahana çorbası
2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 2in1
az sonra 1 soda ve kahve içicem
spor
5 mil lesli videosu buldum nihayet ama sanırım videolarından karma alıntı yapmışlar nasıl hızlı nasıl hızlı bu leslie benim leslim olamaz... video 1 saat 30 dakka ......... 1 saatine zordayandım... koşuyon zıplıyon lastikle kol çalışıyon falan jilliana bağlamış bizim hatun
1 saat leslie -- artık kolceğizlerim kalkmamaya başladı bıraktım 30 dk daha dayanamadım
105 - squat
105 - üçgen
şu an oda etrafımda dönüyoor dönüyoorrr..........
keçileriiiiim soda getirin ananıza evlatlarım... keçilerden de fayda yok ben gidip soda mı aliim iyisi mi....
leslie 5 mil link isteyene özelden yazayım .... burdan yazıp banlanmıyayım şimdi çok sıkılıyom sonra :))
valla bilmem restini gordum yarından itibaren kapısıyoruzYani açıkcası tok karnına düşününce biraz
bunu nasıl bi kafayla yazdım emin olamadım.
evet canım gayet eyiydiBenimkide süperdi demi????
Sanırım şımarmaya ihtiyacım var..
ya kaptanım valla bilmiyorum ki yarın kac cıkıcam ona gore biraz daha fazla vermeyi denerim :) bugun regl oldum bir iki gun sis gezerimiyi akşamlar kızlarrrr
evet bu cuma listedesin canım hadi bakalım derece ile gir listeye tam gaz yola devam
kız zaten 58,9 dun 400 gr mı vercen hedefini yüksek tut
valla burda çekirge arkandayım diye yazacaktım ama devamını okudum gülmekten öldüm kalbimi duymuşsunuz sanki yahuuu
oooo aferin sana da çekirge
canım eski bir üyemiz pırasa çorbası için annem hep hastalanınca yapardı 1 gün içer iyileşirdik soğukalgınlığına birebir demişti ama hiç denemedim ben
muhteşem betüş o olur bi de seninle yazışırken hep çılgın betüş aklıma geliyor kız
ahaa bende mahmut hoca olmuşum :)
kız nerde 10 çiğ fındık komşuda yiyince menüye girmiyormu yazmamışın menüye
tatlım normali bu hız zatenbunu bu hızla yapıyosan helal önünde eğilirim
Evet tabikiiikızlar bişey sorucam sabah kıymalı yumurta yapmayı planlıyorum yiyebilirmiyim ?
tabiki ama ekmeksiz ya da tb ekmegi 2 dlm kadarkızlar bişey sorucam sabah kıymalı yumurta yapmayı planlıyorum yiyebilirmiyim ?
Amanınnnnnvalla bilmem restini gordum yarından itibaren kapısıyoruz
Teşekkür ederimm..evet canım gayet eyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?