- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.381
Cumaya kadar şişkinliğinde reglnde biter inşallah..ya kaptanım valla bilmiyorum ki yarın kac cıkıcam ona gore biraz daha fazla vermeyi denerim :) bugun regl oldum bir iki gun sis gezerimyarın 60 gorurum diye tırsıyorum ben regl oldum mu 1 kilo oynuyo
tamam canım öle zaten yiğenlerim sabah gelicek halacım kıymalı yumurta istiyoruz dediler.. ehh bıdıklar yerken bende 1 kaşık tırtıklarım artıkEvet tabikiii
Ama kıyman mümkünse az yağlı veya yağsız olsun.
senle kapıscam yarınAmanınnnnn
Kimle kapışıyonuzz Ben tanıyomuyum.
biter bitmesine de eksiye cok inebilir miyim bilmiyorumCumaya kadar şişkinliğinde reglnde biter inşallah..
Ben jıllıan falan yapamıyorum. Onun yerini nasıl dolduracağım.bugun ki menum
sabah
2 dlm tb ekmegi 40 gr
30 gr labne
ara
2 kivi
ara
200 gr sutle 75 gr nesquik gevrek
aksam
120 gr kofte
150 gr yogurt
ara
muz 120 gr
toplam kalori 1029
su 2 lt
spor regl nedeniyle yok
Ooo sen yüzde 4 yapmış adamsın. Eksi mutlaka görürsün bencesenle kapıscam yarın
biter bitmesine de eksiye cok inebilir miyim bilmiyorum
onu bana artizlik yapmadan once dusunecegidinBen jıllıan falan yapamıyorum. Onun yerini nasıl dolduracağım.
agzından bal damlıyooorOoo sen yüzde 4 yapmış adamsın. Eksi mutlaka görürsün bence
bugun ki menum
sabah
2 dlm tb ekmegi 40 gr
30 gr labne
ara
2 kivi
ara
200 gr sutle 75 gr nesquik gevrek
aksam
120 gr kofte
150 gr yogurt
ara
muz 120 gr
toplam kalori 1029
su 2 lt
spor regl nedeniyle yok
Korkunun ecele faydası yokkk...senle kapıscam yarın
Benim yokmuşşşşş
Ama benim ağırlıklarım yokki...onu bana artizlik yapmadan once dusunecegidin)) yarın basla jilliana level 1 den kac zamandır spor yapıyosun onu da yaparsın
dur altkattakiler uyanıkken daha ben yapıyım cezamı hemen
sagol tatlım, yok ben reglin bitmesini beklemem ya, bugun ilk gun diye yapmadım baksana bissuru cezam biriktitatlım menün süper sporuda sen halledersin regl bittiğinde ..
eveeet iste buuuuKorkunun ecele faydası yokkk...
Gell bakalım hazırımm...
tatlım agırlıksız yap zaten, ilk defa yapıcan agırlıksız 30 dk bitirebilirsen cok iyi zaten agırlıklara 2 ay sonra falan ancak gecersinAma benim ağırlıklarım yokki...
Su şişesi mi alayım elime olur mu??
sagol tatlım, yok ben reglin bitmesini beklemem ya, bugun ilk gun diye yapmadım baksana bissuru cezam biriktitatlım menün süper sporuda sen halledersin regl bittiğinde ..
eveeet iste buuuuKorkunun ecele faydası yokkk...
Gell bakalım hazırımm...
tatlım agırlıksız yap zaten, ilk defa yapıcan agırlıksız 30 dk bitirebilirsen cok iyi zaten agırlıklara 2 ay sonra falan ancak gecersinAma benim ağırlıklarım yokki...
Su şişesi mi alayım elime olur mu??
iyi geceler tatlım..hanımlar ben kacar yarın gorusuruz artıkın
ama neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?