- 25 Ocak 2016
- 20
- 63
- 3
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.421
geçmiş olsuuun bebişe..
menün güzel.... ekmeği napçan zaten boşver :)
Oğluşuna geçmiş olsun. Spor menü de iyi canm maşallah
iki gunluk cezan, herkesinkini tek tek hatırlamıyorum, kilo da 63 yazdın dun bildirim yapmadın onu yazdım bende
kızım sabah 2 dlm ekmekden bisi olmaz anladık karataycısınayrıca sutlu gevrek tatlı degil ki, cikolata gibi kalorisi de yok senin bitterin gibi degil yani
atla iste eneee, cezeryeye yazdım dun, onceki gun neye yazdım hatırlamıyom valla, ben cezerye ne bilmiyom dun kocişe sordum menude varsa cok kalorili ceza yaz dedi ben de yazdımgevezesin diye ceza yazmam
hımmm cok da cezalık bisey degilmis ama sen yine de zıpla lahmacun olcan daha25 gramı 80 kalorimiş .... benim yediğim 60 gr dı... koruyucu içermiyor ekstra hiç bir şey içermiyor hurma badem kayısı ezmesi.... bunları bilgi olarak yazdım..... zıplıyorum azz sonra :))) pesss yani enişteyi de kendine benzetmişsin :)) bas cezayı demiş yaa :))
Bacaklarına yuklenmissin demekki ..Telden girdim kızlar benim bacaklarımın ustu çok ağrıyo totomda bişey yok normalde burda herkes totom ağrıyo diyor bendemi var bi sorun:)
Biraz daha iyi çok şukur yeğenine başarılar canım Allah zihin açıklığı versinnilsub iyiyim tatlım iste normale dönmeye çalışıyorum.. Bugün yiğenim bende teog a ben hazırlıyorum ..birazdan eşim gidicek derse basliycaz.. Öğretmen moduna girdim ödev kontrol ediyorum.. :)))) sen nasılsın geçtimi öksürüğü kızçenin ?
Saol tatlım bakalım ilk sınav iyiydi ama ikincisi daha önemli tabi.. Neyse ben kaçtım ara verdikce girerim grşrz..Biraz daha iyi çok şukur yeğenine başarılar canım Allah zihin açıklığı versin
yok canım cezanYanlış mı yapıyorum dedim daha acemiyim bu konularda sevgil@kollontai ben cezam varmı diye baktım yok dimi ?
Afiyet olsunn..Yelizz17 canım geçmiş olsun ... Dış çıkarma evreleri keşke ateşsiz olsa ama işte
Kızlar bende sabah limonlu suyundan önce zipladim 50 kere üstüne de limonlu suyumu içtim
Eki Görüntüle 1778357
Evet şükür geldinnGunaydin kizlar buraya bakinca sessizlikten bugunun hafta sonu oldugunu anladim unutmustum valla sabah ipimi atladim limonlu suyumuda ictim sahalaradondum cok sukur tekrardan
Benimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.Telden girdim kızlar benim bacaklarımın ustu çok ağrıyo totomda bişey yok normalde burda herkes totom ağrıyo diyor bendemi var bi sorun:)
Cok iyi tebriklerGünaydın canlar
Dün akşam bebiş biraz rahatsızlandı listeyi paylaşamadım. Oğluş diş çıkarıyor ateş yaptı. Bütün geceyi ayakta geçirdik ,şimdi düştü şükür.
Ama yedikçe telefonun not kısmına tuttum buyrun..
Sabah : 1 haşlanmış yumurta , 3 zeytin , 1tk krem peynir , domates , salatalık
Ara : 3 kuru kayisi
Öğlen : 1 kase k. fasulye , yoğurt
Ara. : 1 yeşil elma
Aksam : 8 hamsi , salata
Gece : 1 fincan yeşilçay
Su : 3lt
Spor :100 ip , 30 dk yürüyüş
Ekmek hiç tüketmiyorum , şükür bu beni rahatsız da etmiyor..
Sporu da gün gün arttıracağım..
50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!Seni gidi yaramazz
Şimdi şıpla bakalım çekirge
Ohh afiyet olsun :))Günaydın hepiciğinize
Kalkar kalkmaz 50 ipimi atladım. Şimdide ılık limonlu suyumu yudumluyorum.
Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri doneceklerBugun spoprunla eritirsin artıkk.
Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.Ama tartı bugun artı gösterdi.. Sinirlrim bozuldu yaa..
Dün hiç kaçamak yapmadım. 6 da da akşamı yedim.
Aslında şu ara bağırsaklarım düzensiz çalışıyor. Ben kahvaltı yaptığım zamn wc ye giderdim. Ama 2-3 gündür düzenim bozuldu.
Afiyet olsunn...Gunaydin kizlaar ben sabah limonlu ılık suyumu ictim, 50 de ipsiz atladim. Alin bu da kaniti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?