Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 gramı 80 kalorimiş .... benim yediğim 60 gr dı... koruyucu içermiyor ekstra hiç bir şey içermiyor hurma badem kayısı ezmesi.... bunları bilgi olarak yazdım..... zıplıyorum azz sonra :))) pesss yani enişteyi de kendine benzetmişsin :)) bas cezayı demiş yaa :))

hımmm cok da cezalık bisey degilmis ama sen yine de zıpla lahmacun olcan daha adam yanımda dura dura menu takibi ogrencek valla :)

nilsub iyiyim tatlım iste normale dönmeye çalışıyorum.. Bugün yiğenim bende teog a ben hazırlıyorum ..birazdan eşim gidicek derse basliycaz.. Öğretmen moduna girdim ödev kontrol ediyorum.. :)))) sen nasılsın geçtimi öksürüğü kızçenin ?

Biraz daha iyi çok şukur yeğenine başarılar canım Allah zihin açıklığı versin

Telden girdim kızlar benim bacaklarımın ustu çok ağrıyo totomda bişey yok normalde burda herkes totom ağrıyo diyor bendemi var bi sorun:)
Benimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.

Cok iyi tebrikler

Seni gidi yaramazz
Şimdi şıpla bakalım çekirge
50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!

Günaydın hepiciğinize
Kalkar kalkmaz 50 ipimi atladım. Şimdide ılık limonlu suyumu yudumluyorum.
Ohh afiyet olsun :))

Bugun spoprunla eritirsin artıkk.
Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri donecekler

Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…