- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.441
Ben her gün hatta her saat başı tartılıyorum.Cok iyi tebrikler
50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!
Ohh afiyet olsun :))
Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri donecekler
Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.
Kiz her saat tartilinir miBen her gün hatta her saat başı tartılıyorum.
Bugun şu 5 te 5 diyetinin ilk gününü yapıcam.Cok iyi tebrikler
50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!
Ohh afiyet olsun :))
Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri donecekler
Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.
Aynısıda ben canm..ebrusonmez benim baldirlar cok fena ya, yuruyemiyorum bileee
Her zamn bozuk olduğu için bi farkı olmuyorr.Kiz her saat tartilinir miaksamlari bol bol arti goruyosundur tok karnına, moralin bozulmuyor mu? :)
Ayyy nereye gitsem 5'te 5 beni buluyorBugun şu 5 te 5 diyetinin ilk gününü yapıcam.
Gün boyu sadece haşlanmış patates yiyiliyor. Sabah 2 tane ufak patates yedim. Öğlen ve akşamda böyle olursa iyi :)))
Aaaa oyle olmaz ama :))Her zamn bozuk olduğu için bi farkı olmuyorr.
Versinler bana, hak ettim ben
Sen de fena ciktin haaa, ipli atlarsak sayar mısınız peki?
Ya ben misafir agirlamaktan giremedim ki.. cok iyi canim valla, tebrik ederim... Ben cok fena seyler yaptim bugün, o yuzden hic bulasamiyorum sana
2'nizin de menusu cok guzel tebrikler
Ben cozuttum cozutacagim kadar zaten
Ohh valla super... seninle yarisamiyorum bile bugun
Bence gayet iyi canim tebrikler
ama neden( kilo icin mi yazmistim canım 63 diye
Bende öyle karşıydım ama mecbur bu hafta da sabit olmak istemiyorum. Eşim demekki idealin bu diyorr..OfffAyyy nereye gitsem 5'te 5 beni buluyor
Ben oyle şok diyetlere karsiyim ya sonrasında hemen geri aliyormussun gibi geliyor
Hanimlar kesin cezami, boynum kıldan ince valla. Ben akşam irademe hakim olamadım, oyle bir cozuttum kiBana 5000 atlama anca keser ama cok gec oldu, cok yoruldum artik yarin yapacagim spor... 50 ipsiz 50 ipli atlamam var sadece..
Ayyy nereye gitsem 5'te 5 beni buluyor
Ben oyle şok diyetlere karsiyim ya sonrasında hemen geri aliyormussun gibi geliyor
Benimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.
Dun ip aldim artik atlamalarimi ipli yapacagim. Bu sabahkini baldir agrisindan yapamadim da gun icinde spor icin ısınıp ipli atlayayim diyorumiplisi daha makbulmüş :)
Onu bazen ben de dusunuyorum. 62'den inmek sadece hastalik zamanina nasip oldu :/Bende öyle karşıydım ama mecbur bu hafta da sabit olmak istemiyorum. Eşim demekki idealin bu diyorr..Offf
Affetmeyin, vurun kirbaci, vurun kirbaci diyorumaffet beni peder diyosun :))
Ama kızlar bu sabah tartıldım 80tam eşim bile hayrat etti çok mutluyum:)Benimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.
Telden girdim kızlar benim bacaklarımın ustu çok ağrıyo totomda bişey yok normalde burda herkes totom ağrıyo diyor bendemi var bi sorun:)
Geçsin diye ne yapacam. Sen bilirsin bu acıyla yaşayamıyorum...Hayatımı kısıtlıyor resmenacı yok raki....
Bencede ipsiz yaptım ilk gün dun iple atladım iple farklı oluyo ip takılmasın diye bir kere daha yukarı zıplıyosun ve heryerim ağrıyoiplisi daha makbulmüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?