Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben her gün hatta her saat başı tartılıyorum.

Bugun şu 5 te 5 diyetinin ilk gününü yapıcam.
Gün boyu sadece haşlanmış patates yiyiliyor. Sabah 2 tane ufak patates yedim. Öğlen ve akşamda böyle olursa iyi :)))

Bugun şu 5 te 5 diyetinin ilk gününü yapıcam.
Gün boyu sadece haşlanmış patates yiyiliyor. Sabah 2 tane ufak patates yedim. Öğlen ve akşamda böyle olursa iyi :)))
Ayyy nereye gitsem 5'te 5 beni buluyor
Ben oyle şok diyetlere karsiyim ya sonrasında hemen geri aliyormussun gibi geliyor

iplisi daha makbulmüş :)

Hanimlar kesin cezami, boynum kıldan ince valla. Ben akşam irademe hakim olamadım, oyle bir cozuttum ki Bana 5000 atlama anca keser ama cok gec oldu, cok yoruldum artik yarin yapacagim spor... 50 ipsiz 50 ipli atlamam var sadece..

affet beni peder diyosun :))

iplisi daha makbulmüş :)
Dun ip aldim artik atlamalarimi ipli yapacagim. Bu sabahkini baldir agrisindan yapamadim da gun icinde spor icin ısınıp ipli atlayayim diyorum

Bende öyle karşıydım ama mecbur bu hafta da sabit olmak istemiyorum. Eşim demekki idealin bu diyorr..Offf
Onu bazen ben de dusunuyorum. 62'den inmek sadece hastalik zamanina nasip oldu :/

affet beni peder diyosun :))
Affetmeyin, vurun kirbaci, vurun kirbaci diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…