- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.481
oyleBenimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.
ahahaha bi spor gazisi de burdaebrusonmez benim baldirlar cok fena ya, yuruyemiyorum bileee
yok tatlım bacakların agrır zaten squattaHerhalde tam yapamadım ondan sguatı doğru beceremedim galiba popoma değil de bacaklarımı verdim kuvveti herhalde
yok canım ise yaramaz kas agrısı oHafif bi ağrı kesici içsemmi kızlar çok ağrım var:) sen içiyomusun böyle durumlarda
bence soyle !!!Hihi kesin siskinliktir soylemeyim bence:)
evet canım ama senin katılımın yetersiz surekli kacamak yapıyorsun ve spor yapmıyorsun, kilon fazla olmasına ragmen ciddi bir caban yok o yuzden sana rakibe eslesmesi yapmadımgünaydın arkadaşlar..
bugün bile çalışıyorum..
okulda kurs var
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim..
herkesin bir rakibi var mı..hadi daha çok hırs yapmak için falan..bire bir eşleme yapıldı mı
Biraz basim agriyo canim duzensiz bi hafta gecirdim her dakka biseyler yemeye alisti bunyem galiba simdi aciktim ama aldiklarimi vermem lazim bu hafta kork benden:) hadi kapisalim yine seninleycfa tatlım yol yorgunluğunu atabildin mi?
Bak bu hafta benimle ilgilenmelisinn. Yoksa yine kilo veremem
Sende hemen goruyon haa hic affin yok 63.5 olmusum 2.3 aldim ama bide baska bi durumum varbence soyle !!!
Yolculuk ödemidir canm..Hihi kesin siskinliktir soylemeyim bence:)
Hadi yaa 2 günmü???oylemorordek arkadasımıza artizlik yapıp ısınmadan ip atlarsan agrır tabi her yanın, daha iki gun gecmez o tatlım ben diyim sana
Tamm canm...Biraz basim agriyo canim duzensiz bi hafta gecirdim her dakka biseyler yemeye alisti bunyem galiba simdi aciktim ama aldiklarimi vermem lazim bu hafta kork benden:) hadi kapisalim yine seninle
Bence sen bugun spor hiç yapmakızlar benim regl agrım pek fena yaa, heralde gecikti ondan boyle benim spor yaptıgım icin pek sancım olmaz normalde, biraz hafiflerse bugun de yapıcam spor :)
Bende artıdayım bugun ama seninki ödemdirSende hemen goruyon haa hic affin yok 63.5 olmusum 2.3 aldim ama bide baska bi durumum var
Ayy bana bi seyler oluyorBu arada kızlar bilmeyenler için hatırlatayımm.kollontai haftasonu kaçamaklarına 2 kat daha fazla ceza veriyor.
Hepahahaha bi spor gazisi de burda
Hafif tempoyla Yuruyus yap bence canim, hem agrina da iyi gelir.kızlar benim regl agrım pek fena yaa, heralde gecikti ondan boyle benim spor yaptıgım icin pek sancım olmaz normalde, biraz hafiflerse bugun de yapıcam spor :)
Yaa yaa bana artistlik yaparken iyiydiHadi yaa 2 günmü???
Bence sen yat 1 hafta, seni anca o paklarkollontai bu ağrıların geçmesini mi beklemek gerek yoksa sporla daha çok mu üstüne gitmeliyim.
Daha baslayamadim Ebrusum. Esimle yuruyus yapalim diyorduk ama hava da pek soguk... evde Leslie falan yapayım artik...Ördekimm ne yapıyonn??
Spor yapabildin mi?
Burada garanti verirsin...Ayy bana bi seyler oluyorbu grupla da kilo veremezsem hic veremem ben...
Şikayet mi var??Hepebrusonmez yuzunden
Yaa daha yapmıcam yaaYaa yaa bana artistlik yaparken iyiydi
Aaa ne münasebettAyy bana bi seyler oluyorbu grupla da kilo veremezsem hic veremem ben...
Hepebrusonmez yuzunden
Hafif tempoyla Yuruyus yap bence canim, hem agrina da iyi gelir.
Yaa yaa bana artistlik yaparken iyiydi
Bence sen yat 1 hafta, seni anca o paklar
Kolay gelsinnn.Bende temizliğim bitince hafif bişeyler yapayım.Ceza almaya hiç niyetim yokk.Daha baslayamadim Ebrusum. Esimle yuruyus yapalim diyorduk ama hava da pek soguk... evde Leslie falan yapayım artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?