Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.
oyle morordek arkadasımıza artizlik yapıp ısınmadan ip atlarsan agrır tabi her yanın, daha iki gun gecmez o tatlım ben diyim sana
ebrusonmez benim baldirlar cok fena ya, yuruyemiyorum bileee
ahahaha bi spor gazisi de burda
Herhalde tam yapamadım ondan sguatı doğru beceremedim galiba popoma değil de bacaklarımı verdim kuvveti herhalde
yok tatlım bacakların agrır zaten squatta btlbetul uzun suredir leslie yaptıgı icin bacakları guclu o yuzden totosu agrıyo
Hafif bi ağrı kesici içsemmi kızlar çok ağrım var:) sen içiyomusun böyle durumlarda
yok canım ise yaramaz kas agrısı o

günaydın arkadaşlar..
bugün bile çalışıyorum..
okulda kurs var
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim..
herkesin bir rakibi var mı..hadi daha çok hırs yapmak için falan..bire bir eşleme yapıldı mı
evet canım ama senin katılımın yetersiz surekli kacamak yapıyorsun ve spor yapmıyorsun, kilon fazla olmasına ragmen ciddi bir caban yok o yuzden sana rakibe eslesmesi yapmadım

ycfa tatlım yol yorgunluğunu atabildin mi?
Bak bu hafta benimle ilgilenmelisinn. Yoksa yine kilo veremem
Biraz basim agriyo canim duzensiz bi hafta gecirdim her dakka biseyler yemeye alisti bunyem galiba simdi aciktim ama aldiklarimi vermem lazim bu hafta kork benden:) hadi kapisalim yine seninle

Bu arada kızlar bilmeyenler için hatırlatayımm. kollontai haftasonu kaçamaklarına 2 kat daha fazla ceza veriyor.
Ayy bana bi seyler oluyor bu grupla da kilo veremezsem hic veremem ben...

ahahaha bi spor gazisi de burda
Hep ebrusonmez yuzunden

kızlar benim regl agrım pek fena yaa, heralde gecikti ondan boyle benim spor yaptıgım icin pek sancım olmaz normalde, biraz hafiflerse bugun de yapıcam spor :)
Hafif tempoyla Yuruyus yap bence canim, hem agrina da iyi gelir.

Hadi yaa 2 günmü???
Yaa yaa bana artistlik yaparken iyiydi

kollontai bu ağrıların geçmesini mi beklemek gerek yoksa sporla daha çok mu üstüne gitmeliyim.
Bence sen yat 1 hafta, seni anca o paklar

Aaa ne münasebett
Niye yatacakmışımm.. Sen beni yen diye mi????
Olmaz öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…