- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.501
Ben de oyle dusundum ondan geldim :))Burada garanti verirsin...
Evet var, cok sikayetciyim sendenŞikayet mi var??
Heh şöyle yola gelYaa daha yapmıcam yaa
Eveett tabi ki seni yenmem icinAaa ne münasebett
Niye yatacakmışımm.. Sen beni yen diye mi????
Olmaz öyleee
Pasakli seni komsularin gelmese temizliycen yok yani:)Benimde öyle birde üstelik yarına komşularım gelicek.Şimdi evi süpürüp silmliyim. ÜStelik mutfak dolaplarımıda silcemm.. Aaahhh ahhh
Banada çay koy kız yorgunluğumuzu alsınn..
Benim dunku cezami ne zaman keserler acabaKolay gelsinnn.Bende temizliğim bitince hafif bişeyler yapayım.Ceza almaya hiç niyetim yokk.
Bencede oyledir ya ayakkabim olmadi dun sismis ayaklarimBende artıdayım bugun ama seninki ödemdir
O kadar çok almış olamazzsın.
Şimdik buPasakli seni komsularin gelmese temizliycen yok yani:)
O biraz sıkar sanırımmmEveett tabi ki seni yenmem icin
Pasakli seni komsularin gelmese temizliycen yok yani:)
Der valla sikayetci sirine:)Şimdik buebrusonmez 2 gun de ondan sikayet eder "temizlik yaptim her yerim agriyor" der
Bilmem kiBenim dunku cezami ne zaman keserler acababileydim de kendimi ona gore hazirlayaydim...
Onu ben yenerim bu haftada:)O biraz sıkar sanırımmm
Yani yine beni yenicenBencede oyledir ya ayakkabim olmadi dun sismis ayaklarim
Yok ya temizliğe bağışıklığım var.Şimdik buebrusonmez 2 gun de ondan sikayet eder "temizlik yaptim her yerim agriyor" der
Yenilgiyide hemen kabul ettin tatlim:)Yani yine beni yenicen
Öyle mi??
Bu hafta ben yenicem sanırım. Hiç kaçamak yapmıcam..Sonra sporumuda yapıcamm..Sana papuç bırakmak yookkOnu ben yenerim bu haftada:)
Taktik değiştim diyelimm..Yenilgiyide hemen kabul ettin tatlim:)
Gorcez bakalim bende sporumu yapcam odemim de var ohhh sen bi bardak su ic bence unut bu haftada yenmeyi:)Bu hafta ben yenicem sanırım. Hiç kaçamak yapmıcam..Sonra sporumuda yapıcamm..Sana papuç bırakmak yookk
:) he he he sen komsulara git git onlarda zayifsin desinler sende inan buna pastalardan keklerden bak tadina bnde seni bi geceyimde gor:)Taktik değiştim diyelimm..
Önce yenildim sanıcan sonra ben ciiii yapacamm.
aaa bak bak hemen de eziyor beni yaa :))O biraz sıkar sanırımmm
İntikamımı sen al dicem de biz 3'umuz rakiptik di mi yaOnu ben yenerim bu haftada:)
aferim sanaaaa !!! baska durum dedigin saglık sorunu falan mı canım ?Sende hemen goruyon haa hic affin yok 63.5 olmusum 2.3 aldim ama bide baska bi durumum var
yok canım ben yuruyusumu yaparım yineBence sen bugun spor hiç yapma
Yat dinlen canmm.. Ağrın artar falan neyine lazımm..
spor yapabilecek durumdaysan yapmak en iyisi ama tabi yuruyus falan zorlamıycak sekildekollontai bu ağrıların geçmesini mi beklemek gerek yoksa sporla daha çok mu üstüne gitmeliyim.
aynen yuruyus yapmayı planlıyodum bende canımAyy bana bi seyler oluyorbu grupla da kilo veremezsem hic veremem ben...
Hepebrusonmez yuzunden
Hafif tempoyla Yuruyus yap bence canim, hem agrina da iyi gelir.
Yaa yaa bana artistlik yaparken iyiydi
Bence sen yat 1 hafta, seni anca o paklar
canım seni p.tesi ceza listesine alıcamBenim dunku cezami ne zaman keserler acababileydim de kendimi ona gore hazirlayaydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?