- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.521
ahahah taman ziplayalim :)))zıpla zıpla itiraz yok holtt :)
Yok canim ozel durum:) siskinlik var yani anlayacaginaferim sanaaaa !!! baska durum dedigin saglık sorunu falan mı canım ?
yok canım ben yuruyusumu yaparım yine
spor yapabilecek durumdaysan yapmak en iyisi ama tabi yuruyus falan zorlamıycak sekilde
aynen yuruyus yapmayı planlıyodum bende canım
canım seni p.tesi ceza listesine alıcam
Bakicez canim hic belli olmaz valla:)aaa bak bak hemen de eziyor beni yaa :))
İntikamımı sen al dicem de biz 3'umuz rakiptik di mi yaBen sonuncu muyum neyim acaba
siskinlik cabuk iner sıkma canınıYok canim ozel durum:) siskinlik var yani anlayacagin
Yok öylee:) he he he sen komsulara git git onlarda zayifsin desinler sende inan buna pastalardan keklerden bak tadina bnde seni bi geceyimde gor:)
Orası belli olmaz bi baktın sen ikimizi de ezdin geçtin.aaa bak bak hemen de eziyor beni yaa :))
İntikamımı sen al dicem de biz 3'umuz rakiptik di mi yaBen sonuncu muyum neyim acaba
Madem sende yürüyüş yapacaksın. Bende yapayım.spor yapabilecek durumdaysan yapmak en iyisi ama tabi yuruyus falan zorlamıycak sekilde
Ah nerde o günler...Orası belli olmaz bi baktın sen ikimizi de ezdin geçtin.
Maşallah canım.Sen bayağı alıştın bu işe :))ycfa ebrusonmez
Leslie 3 mil
150 ipli ip atlama
25 squat
20 mekik
Sabah limonlu su oncesi de 50 ipsiz ip atlama vardı.
Bugunluk benden bu kadar. Belki ipsiz ip atlama yaparım sonra ama sanmıyorum.
Bence çok yakındaaAh nerde o günler...
Maşallah canım.Sen bayağı alıştın bu işe :))
Dun gecenin acısı...Bence çok yakındaa
Yine unuttum birde öğlen 2 cevizBEn daha spor yapmadım ama menümü eklemeyapmamak için şimdiden yazayım.Akşam son haliyle bir daha eklerim.
Kahvaltı 09.30
2 haş.patates
4 zeytin
Öğle: 12.00
1 küçük haş.Patates
Akşam: 15:30
Yarım lahmacun
Yarım armut
Bu nasıl 5'te 5 diyeti hatunBEn daha spor yapmadım ama menümü eklemeyapmamak için şimdiden yazayım.Akşam son haliyle bir daha eklerim.
Kahvaltı 09.30
2 haş.patates
4 zeytin
Öğle: 12.00
1 küçük haş.Patates
Akşam: 15:30
Yarım lahmacun
Yarım armut
Ohh ohhh sen bu haftada artıda ol bak bakalım seni nasıl kovuyoruzz.Dun gecenin acısı...
Sabah da kalan böreklerden yedim cunku 1.5 dilim kadar. Yakmam lazımdı. Aksam dun yiyemedigim taze fasulyemi yiyerek saglıklı kapatacagım bu günü
Yaa beni korkutmasanaaOhh ohhh sen bu haftada artıda ol bak bakalım seni nasıl kovuyoruzz.
İyi ettin, bosver 5'te 5'i. Normal saglıklı beslenmeye bakHee yaaa
Kocacıma uydumm.
O zamn börek yemeyi bırakacan demek ki??Yaa beni korkutmasanaabu gruptan da kovulursam nerelere gidicem ben? Eski takımım da geri almaz beni bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?