- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.541
Yaa haklısın aslında metebolizmam zaten dengesiz daha çok dengesi bozulmasın.İyi ettin, bosver 5'te 5'i. Normal saglıklı beslenmeye bak
Normalde yemiyodum zaten, dünkü misafirlerden kaldı birkac dilim. Bari sabahları yiyip sporla yakayım dedim fena mı ettim? Çöpe mi gitsin güzelim böreklerO zamn börek yemeyi bırakacan demek ki??
Bence de. 5'te 5 yapanlardan gördügüm 1 tur dönünce, evet, güzel kilo veriyorlar ama normal yemek düzenine dönünce de gelsin gidenlerYaa haklısın aslında metebolizmam zaten dengesiz daha çok dengesi bozulmasın.
Yani ben mecbur kalınca kuşlar yesin diye bahçeye bırakıyorum.. AmaNormalde yemiyodum zaten, dünkü misafirlerden kaldı birkac dilim. Bari sabahları yiyip sporla yakayım dedim fena mı ettim? Çöpe mi gitsin güzelim börekler
Herkes öyle diyor zaten ama ne bilim faydası olur diye şeedimBence de. 5'te 5 yapanlardan gördügüm 1 tur dönünce, evet, güzel kilo veriyorlar ama normal yemek düzenine dönünce de gelsin gidenler
GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİM.. SICAK PAPTYA ÇAYI İÇ İYİ GELİRkızlar benim regl agrım pek fena yaa, heralde gecikti ondan boyle benim spor yaptıgım icin pek sancım olmaz normalde, biraz hafiflerse bugun de yapıcam spor :)
Tamam canim inssiskinlik cabuk iner sıkma canını
Bak sana demedimmi meyveyi aksam yemeee armut sekerli bi meyve no ebru olmadi lahmacunda yarimda olsa olmamis seni gecmem garanti:)BEn daha spor yapmadım ama menümü eklemeyapmamak için şimdiden yazayım.Akşam son haliyle bir daha eklerim.
Kahvaltı 09.30
2 haş.patates
4 zeytin
Öğle: 12.00
1 küçük haş.Patates
Akşam: 15:30
Yarım lahmacun
Yarım armut
Ama üç buçuk akşam sayılmaz diye düşündümm..Bak sana demedimmi meyveyi aksam yemeee armut sekerli bi meyve no ebru olmadi lahmacunda yarimda olsa olmamis seni gecmem garanti:)
Kendi ellerimle yaptıgım börekleri kuşlara yem edemem vallaYani ben mecbur kalınca kuşlar yesin diye bahçeye bırakıyorum.. Amabtlbetul tamolarak senin gibi düşünüyor.
3:30'dan teee yatana kadar bi sey yemicek misin pekii?Ama üç buçuk akşam sayılmaz diye düşündümm..
Kandirma kiz kendini:)Ama üç buçuk akşam sayılmaz diye düşündümm..
Yok canim yemez galiba sanirsam:) sen en gec kacta yiyosum yemegini3:30'dan teee yatana kadar bi sey yemicek misin pekii?
MaşallahMenum
sabah
1 dilim ekmek
3zeytin
1salatalik
ogle
1kase mer corba
salata
aksam
1kase mer corba
su 4 lt
spor
200 ip
50 mekik
20 squat
30 dk yuruyus
lesli2mil yapcam
3:30 cok erken bi saat benim icin günü kapatmayaYok canim yemez galiba sanirsam:) sen en gec kacta yiyosum yemegini
Vermem lazim canim yediklerim bana 1 ay yeter:)MaşallahRakibelerim pek fenasınız ya
Hmm bende 4.20 de yedim bugun en gec 5 olmaz bile bende alisinca 3 te bile kapatirim3:30 cok erken bi saat benim icin günü kapatmaya
Genelde 5-6 gibi yiyorum akşam yemeklerini. En geç 7'yi buldugu olur, o da nadiren.
Gerçi sen gecen hafta ara vermissin galiba di mi yanlıs mı hatırlıyorum? Oyleyse sıkı başlamıssın tabi dogal olarak :))Aldigim kilolari
Vermem lazim canim yediklerim bana 1 ay yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?