- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.721
sen bu gazla kv eve bile sokmazsın bacımbu öğlen kayınvalideme uydum okuyamadım uymaz olaydım
Bende hastalık yaptı tartı.Wc yegiddikten sonra bile tartılıyorumm.Ama yarın tartılmayacağımm.Sadece sabah bi bakayım ama gün içinde sözzzBitter neyse de dedigim gibi emek verdim o kadar borek yaptım, yemeyeyim miYaparken harcadıgım kalorilere sayın
Bende o da yok, ne bicim hanımsam artık
Enem bir anormal ben miyim aranızda yahu :)
Pek güzel tebrik ederim
Yok anacım bende ölcek namına bi sey yok, ben aldım simdi 1.5 lt su şişemi 1 tanesini bitirmek üzereyim. Tabi siz yazdıktan sonra ona gectim, o zamana kadar da bi 1.5 lt daha icmisimdir bence
Naptııın kıııız? 2 dilim baklava nedir?Hic diyetteyim deme kendine maşşallah götürmüsün yani. Akşam da corbasından ekmegine doldurmussun karbonhidratları... Sporun olaydı bari, yaktın derdik ama o da pek yok Bence de hazırlan sen saglam bi cezaya...
"aşırıya kaçmadım sanırsam" demis bi de utanmadan
Allah bagıslasın canım pek tattlıymıs :)
Ne güldüm ya mesajını okurkenSende de iyi irade varmıs, bana tutustursalar o tabakları yerdim vallahi
ebrusonmez bak aklın yolu bir gordun mu? Ne o oyle gün icinde saat başı tartılmak....
bugun hurma aldırdım bugun buranın pazarı var dediğin gibi yapıcam akşamdan suya koyucam kilosu 8 tl imiş ben daha pahalı zannediyodumhayaller baklava gerçekler zıplama haydeeeeee zıplaaaaa bir ki üç ..bir ki üç...
Olsun bi sekilde azmediyor musun azmediyosun önemli olan o :) Böyle giderse rahat rahat verirsin kilolarıaa maşallah sanada hazır sandım valla çok güzel örmüşsün bende yok öle örgü işi 3 yılda bir atkı bitircem eşime inşallah :)))))
morordek betüşte ziyan olmasın diye kaç gündür lahana çorbası içiyordu, ziyan edemezmiş öleee .. benziyosunuz valla :)))
ayrıca teşekkür ederim benimkisi pek irade sayılmaz ...ortamda 70 küsür yaşındaki kadının vücudu bile fitken ..pantalonunun düğmesi fırlayıp her an birini yaralayabilecek tek insan olunca iradeli olmak kaçınılmazz
Ya lütfen yedigim zamana ve sporuma da bakarak kızar mısınız? Sabah yedim, deli gibi spor yaptım yakayım diyetamam ben huşuuluktan arşa değicem belli oldu bugün....
biri baklava yer biri miflöy,paçanga böreği,irmik tatlısı ..
ben ne diyim sizee yiyin yiyin büyütün totoşlarınızı .
yaz gelipte yok sıcak terliyoruz ,yok giydiğimiz yakışmıyo,yok denize gidicezama bu şekilde olurmu falan derseniz o zaman bugünleri hatırlatırım..
@kollontai yazsın size cezaları
Ben senin gibi oglen yemedim en azından, hem spor yapıp yaktımha haaaa börekler tatlılar afiyet bal şeker olsun@kollontai gelince toptan atmazsa hepimizi bari
elinde bişe olursa kapıyı açmıcam maskara oluyorum burda sonrasen bu gazla kv eve bile sokmazsın bacım
hurmanında çeşidine göre değişiyo .. 8 tl normal yani .. tane hesabı satılanlar bile var yemelik değil resmen seyirlik almıyım bakıcıyım diyosun fiyatı duyunca :))bugun hurma aldırdım bugun buranın pazarı var dediğin gibi yapıcam akşamdan suya koyucam kilosu 8 tl imiş ben daha pahalı zannediyodum
Ooo maşallah bu ne kızz???Bu da benim menüm...
Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su, 1 kocaman bardak da limonlu ılık su ictim.
Sabah:
1 dilim milföy
yarım dilim pacanga böregi
3 zeytin
ceyrek domates
ceyrek salatalık
2 yaprak kıvırcık
yarım dilim irmik tatlısı
2 fincan sekersiz cay
ara:
1 probiyotik yogurt
kucuk kase yogurtlu havuc salatası
1 fincan yeşil çay
Akşam:
1 kase pirinc corbası
3 yk taze fasulye
3 yk yogurt
yarım ince dilim kepekli ekmek
1 tane çiğ köfte
Spor:
3 mil Leslie, 150 ipli ip atlama, 25 squat, 20 mekik, 50 ipsiz ip atlama
sabaha kadar ip atlarım artık bendeOlsun bi sekilde azmediyor musun azmediyosun önemli olan o :) Böyle giderse rahat rahat verirsin kiloları
Ya lütfen yedigim zamana ve sporuma da bakarak kızar mısınız? Sabah yedim, deli gibi spor yaptım yakayım diyeDaha ne cezası yahuuu
Ben senin gibi oglen yemedim en azından, hem spor yapıp yaktım
Eh en azından sabahları tartıl da yalan yanlıs sayılar görüp kafanı karıstırmaBende hastalık yaptı tartı.Wc yegiddikten sonra bile tartılıyorumm.Ama yarın tartılmayacağımm.Sadece sabah bi bakayım ama gün içinde sözzz
güzele benziyolar valla vardır emimin pahalıları ama ne gerek var ?hurmanında çeşidine göre değişiyo .. 8 tl normal yani .. tane hesabı satılanlar bile var yemelik değil resmen seyirlik almıyım bakıcıyım diyosun fiyatı duyunca :))
Pirinc corbası evde vardı ondan. Çiğ köfte de 1 tanecik yaaa!Ooo maşallah bu ne kızz???
HAdi kahvaltı neyse akşam niye pirinç çorbası ve çiğköftee
Neyseki spor süper
Başla sen şimdiden kolay gelsinsabaha kadar ip atlarım artık bende
Rüyada bile inanmazdımm.bide şimdi @kollontai gelince diyomuşki öğlen baklava yemiş ama hem 2 dilim hemde yemek yememiş onun yerine tutmuş cezası yok diye...(neyin kafasını yaşıyosam)
bencede canım pahalıya gerek yok.. bende 8 tl ye aldımgüzele benziyolar valla vardır emimin pahalıları ama ne gerek var ?
hayatım senin boyunda uzun bana göregüzele benziyolar valla vardır emimin pahalıları ama ne gerek var ?
Benim 200 oldu ama devam edeceğim tabizıpla hayatım birazdan bende başlıcam çocuklar uyuyunca yoksa onlarda başlıyo yoruluyolar
ben hiç almamıştım umreden veya hacdan gelenler getiriyodu ben daha pahalı sanıyodum sen söyleyince işe yarıyo diye ondan aldım inşallah bendede işe yararbencede canım pahalıya gerek yok.. bende 8 tl ye aldım
Bencede biraz daha devam edersek kadın evlendiğine pişman olacak..O derece yaniisen bu gazla kv eve bile sokmazsın bacım
bende birazsan başlımBenim 200 oldu ama devam edeceğim tabi
sporun gayet iyi ona lafım yok ama o sporla hangisini yakıcaksın paçangayı mı ? irmiği mi ? yoksa miflöyle çiğ köfteyimi ? sonuç olarak kaçamağın bile sınırı var haftada 1 gün 1 adet kaçamağa lafım yok sabahları..Olsun bi sekilde azmediyor musun azmediyosun önemli olan o :) Böyle giderse rahat rahat verirsin kiloları
Ya lütfen yedigim zamana ve sporuma da bakarak kızar mısınız? Sabah yedim, deli gibi spor yaptım yakayım diyeDaha ne cezası yahuuu
Ben senin gibi oglen yemedim en azından, hem spor yapıp yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?