Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende hastalık yaptı tartı.Wc yegiddikten sonra bile tartılıyorumm.Ama yarın tartılmayacağımm.Sadece sabah bi bakayım ama gün içinde sözzz

Olsun bi sekilde azmediyor musun azmediyosun önemli olan o :) Böyle giderse rahat rahat verirsin kiloları
Ya lütfen yedigim zamana ve sporuma da bakarak kızar mısınız? Sabah yedim, deli gibi spor yaptım yakayım diye Daha ne cezası yahuuu
ha haaaa börekler tatlılar afiyet bal şeker olsun @kollontai gelince toptan atmazsa hepimizi bari
Ben senin gibi oglen yemedim en azından, hem spor yapıp yaktım

bugun hurma aldırdım bugun buranın pazarı var dediğin gibi yapıcam akşamdan suya koyucam kilosu 8 tl imiş ben daha pahalı zannediyodum
hurmanında çeşidine göre değişiyo .. 8 tl normal yani .. tane hesabı satılanlar bile var yemelik değil resmen seyirlik almıyım bakıcıyım diyosun fiyatı duyunca :))

Ooo maşallah bu ne kızz???
HAdi kahvaltı neyse akşam niye pirinç çorbası ve çiğköftee
Neyseki spor süper

sabaha kadar ip atlarım artık bende

sporun gayet iyi ona lafım yok ama o sporla hangisini yakıcaksın paçangayı mı ? irmiği mi ? yoksa miflöyle çiğ köfteyimi ? sonuç olarak kaçamağın bile sınırı var haftada 1 gün 1 adet kaçamağa lafım yok sabahları..
ama sen anacım yoldan çıkmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…