- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.841
:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))Evet taş gibi rakibem varr..
Geçsen geçilmez. Atsan atılmazz( pek uymadı ama)
kız tekrarlarını kaç kere verdiler bide hayat ağacı vardı aay çok mu yaşlıyım nekız dallası yakalayamadım ben o jenerasyondan değilim ne yazıkki :))))
Araştırma çok yaparım.Meraklıyım ama ''o ne dedi- bu ne yaptı''değil merakım.Araştırmayı okumayı severim.Özellikle biyolaji kimyayı severimm. Yani nefes aldığımızda vucudumuzda neler oluyor.gibi şeyleriyiki yok bide olsa ne olcak bilmem
Bencede oyle birincilik bende bakalim 2. Kim olcak:)Evet bu hafta kallontai bize verdii.Malum yeni adetleri bimez terletelim iyicene diye
Listeyi düzenleyene kadar dedi ama :))
Bence kalabilir kolay bi rakippp @morordek
benimde çalışmam lazım ders ama toto pc başında oturmaya alıştı kitaplar bana bakıyo ben onlara:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))
Bende öyleyim canım:) dogru valla ben niye buyutuyosam hemen yasimi:)
Vaaayyyy kısas yaniio günü dört gözle bekliyorum şekerim
Bende netten baktım zatennkız dallası yakalayamadım ben o jenerasyondan değilim ne yazıkki :))))
biyoloji kimya deyince kampüsteki iyoloji öğrencileri aklıma geliyo 2 tospa bulduk bahçeye saldık 2 ders sonra adamlar hayvancağızları denek yapmışlarAraştırma çok yaparım.Meraklıyım ama ''o ne dedi- bu ne yaptı''değil merakım.Araştırmayı okumayı severim.Özellikle biyolaji kimyayı severimm. Yani nefes aldığımızda vucudumuzda neler oluyor.gibi şeyler
Yoksa atamu parçalamanın yöntemlerini okumuyorum.
Evet ama zaten sen sabit dedin ya dün.:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))
ben bidaha kaçamak mı yaparım yapmam herkesin kaçamak yapıcağı günleri beklicem pusuya yatmış kurt gibiVaaayyyy kısas yanii
Vayy vaayy vayyyBencede oyle birincilik bende bakalim 2. Kim olcak:)
Kiz benimki odev digil odem:)benimde çalışmam lazım ders ama toto pc başında oturmaya alıştı kitaplar bana bakıyo ben onlara
biyoloji kimya deyince kampüsteki iyoloji öğrencileri aklıma geliyo 2 tospa bulduk bahçeye saldık 2 ders sonra adamlar hayvancağızları denek yapmışlaro gün bugündür biyolojiyi sevmem
Tabi ne sandindi:) sen niye sabit ciktin buhafta oysaki kendi ellerimlen sana yenilcektim:)Vayy vaayy vayyy
Hemen 1.liğide kesinleştirdik bakıyorummm..
Muska cuma sabah kahvalti disindakacamak yapmaz digerlerininde belli olmaz sen kimseye uyma:) kacamakta yapma en iyisi:)ben bidaha kaçamak mı yaparım yapmam herkesin kaçamak yapıcağı günleri beklicem pusuya yatmış kurt gibi
Evet yaaTabi ne sandindi:) sen niye sabit ciktin buhafta oysaki kendi ellerimlen sana yenilcektim:)
valla muska beni cuma sabahı kahvaltının yanında çıtır çıtır yerMuska cuma sabah kahvalti disindakacamak yapmaz digerlerininde belli olmaz sen kimseye uyma:) kacamakta yapma en iyisi:)
onu bilmem de kollantai menüleri nasıl bulcak ay inşallah bulamazda benim kaçamak gözünden kaçarKızlar ne gevezeyiz ya
Millet yarın 200 sayfa yazıyı nasıl okuyacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?