- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.881
Evet ya çok haklısın.Canım hepimizin var bi bahanesi ama burasıda zayıflama yarışmasııebrucum sana son kez yazıyorum ve son kez uyarıyorum kac aydır burdasın aynı kilodasın hala, bu hafta da ekside olmazsan ve tek bir kacamagın olursa seni ceza listesinden cıkarıcam ve hicbir menunle sporunla sorunla ilgilenmiycem uzgunum
canım bi haftada neyin kacamagı afedersin ama!!! ben 6 ay kacamak yapmadım!!!! hadi bir dilim nefsini korelttin ikincisi ne!!!! bugun ku sporunda menunde eksi, daha diyete baslayalı olmus bi hafta ve bana getirdigin menu BAKLAVA!!!! bi daha gormeyim!!!
gunun son sakası da gelmis!!! kızlar topluca benimle dalga geciyor bugun!!!
hanımlar zayıflama yarısmasındayız ve hepiniz TONTİSSİNİZ!!!
bende özür dilerim bi daha olmıcak cezamıda yazarsan sevinirim...ebrucum sana son kez yazıyorum ve son kez uyarıyorum kac aydır burdasın aynı kilodasın hala, bu hafta da ekside olmazsan ve tek bir kacamagın olursa seni ceza listesinden cıkarıcam ve hicbir menunle sporunla sorunla ilgilenmiycem uzgunum
canım bi haftada neyin kacamagı afedersin ama!!! ben 6 ay kacamak yapmadım!!!! hadi bir dilim nefsini korelttin ikincisi ne!!!! bugun ku sporunda menunde eksi, daha diyete baslayalı olmus bi hafta ve bana getirdigin menu BAKLAVA!!!! bi daha gormeyim!!!
Aaa sağolasın yaaBide yarim armut vardi aksam
:) ders calisman lazimsa simdi bu mutlulukla kalk basla:)ayayyy çok güldüm kendimeeehale bak yaşlılık belirtileri ödemi ödev diye algılıyorum
ama vicdanende rahat değilimki sazanlığımı esirgememişim ..çok güldüm akşam akşamm
Sana kizdiydimya ondan unutmadim kollontai kizlara kizmaktan senin lahmacunh es gecti sanirsam bunda yirttin bidahakine oyar vallla:)Aaa sağolasın yaa
Benuykusuz kalınca kafa çalışmıyorr. O kadar düşündümki bişey daha vardı diyee...
Neredeyse kocişe telefon açıp soracaktımm..
daha ne dicek lahmacunu unutmuşmuşSana kizdiydimya ondan unutmadim kollontai kizlara kizmaktan senin lahmacunh es gecti sanirsam bunda yirttin bidahakine oyar vallla:)
Benim yaş 26 canım
Ben yedim azarımı, doydum. Artık 1 hafta bi sey yememKiz ben 2 dilim pizza yedim kahvaktida duymadigim laf kalmadi pizzadan tiksindim bi ara kuruyemise sarmistim kollontai bi laf etti simdi yanina yaklasmiyorum kuruyemisin yoksa yerimizde saycaz iyi oluyo boyle:)
Yaşıt sayılırmışız ya :)25 canim 26 ya az kaldi:)
Ben Ankaralı degilim ama Ankara'da yaşıyorum :) Benzer yönlerimiz artıyor mu neKuzum ben ankaraliyim
Senin rakipler fenaymıs. Benimkiler de az degil gerci. Baksana arkamdan o sonuncu olur diye gülüp eglenmisler
Elimize düseceksin elbeeet!sana bişey diyimmi ben size bağırdığıma ayrıca tırstım... keşke haşlamasaydım demeye başladım sizi kendi elimle gelecek hafta kaçamak günümü hiç ettim siz o gün canıma okursunuz
Diyene bakın hele... Aylardır gram eksilmiyormussun kollontai sagolsun soyledi de ögrendim. Ben yarısmaya başladıgımdan beri 3 kilo verdim 1 ayda nabeeerEvet bu hafta kallontai bize verdii.Malum yeni adetleri bimez terletelim iyicene diye
Listeyi düzenleyene kadar dedi ama :))
Bence kalabilir kolay bi rakipppmorordek
Güzel hayaller bunlar tabi...Bencede oyle birincilik bende bakalim 2. Kim olcak:)
Aferin armudu bilerek mi yemedin yoksa menuye eklemeyi mi unuttun? Gunduz yazdıgında vardı..
Hayatımda böyle azar yemedim ben yahuebrucum sana son kez yazıyorum ve son kez uyarıyorum kac aydır burdasın aynı kilodasın hala, bu hafta da ekside olmazsan ve tek bir kacamagın olursa seni ceza listesinden cıkarıcam ve hicbir menunle sporunla sorunla ilgilenmiycem uzgunum
bi tane kacamak degil tatlım orada aynı gun yenen bissuru sey var ve spor dedigin leslie 3 mile yaktıgın kalori 400 aldıgın 1400!!Pirinc corbası evde vardı ondan. Çiğ köfte de 1 tanecik yaaa!
Başla sen şimdiden kolay gelsin
tatlım senin bugun ve dun ki cezan toplam 1000 ipli ipNe fırsatcılıgıymıs dün aksam da dünyaları yiyince vurun kırbacı, verin cezamı dedim gelen giden yok ben napimRazıyım ben cezalarıma, bugun icin de verilirse yaparım ama verilmiyor. Belki pazartesi toptan keserler biletimi, bilemeyiz
ben diyecegimi dedim canım lutfen dikkat et o zamanYaa hayıırrrrr...Sensiz şirinesiz ben ne yaparımmm.
Tamm bu hafta asla kaçamak yok sporumada ağırlık verecemm.
Beni yabana atma lütfenn.
Ve bu hafta kilo verecem....Söz veriyorumm..Söözz
Bide yarim armut vardi aksam
tamam canım aldıgın kalori 800 yaktıgın 0 bilgin olsunbende özür dilerim bi daha olmıcak cezamıda yazarsan sevinirim...
Pek es geçmedi aslında :))Sana kizdiydimya ondan unutmadim kollontai kizlara kizmaktan senin lahmacunh es gecti sanirsam bunda yirttin bidahakine oyar vallla:)
Demi yani??daha ne dicek lahmacunu unutmuşmuş
Oldu o zaman, aldım cezamı da gidiyorum bentatlım senin bugun ve dun ki cezan toplam 1000 ipli ip
zıplamadan gelmeeeOldu o zaman, aldım cezamı da gidiyorum ben
Unutmuşum canm..Aferin armudu bilerek mi yemedin yoksa menuye eklemeyi mi unuttun? Gunduz yazdıgında vardı..
Tamm bu hafta çok dikkat edecemmm..ben diyecegimi dedim canım lutfen dikkat et o zaman
Pekibi tane kacamak degil tatlım orada aynı gun yenen bissuru sey var ve spor dedigin leslie 3 mile yaktıgın kalori 400 aldıgın 1400!!
tatlım senin bugun ve dun ki cezan toplam 1000 ipli ip
ben diyecegimi dedim canım lutfen dikkat et o zaman
hepsine topluca kızdım
tamam canım aldıgın kalori 800 yaktıgın 0 bilgin olsun
cezaları yarın topluca yazarım bugun ebrununda nilsubunda menuleri iki eksi cezalarda iki katı olacak !!! ebru bugunki sporunu da saymıyorum ayrıca
Tamam içiyorum hemenbugun ki kacamak aşıkları yatmadan bitki cayı ya da yesil cay icin bi kupa!!!!
Bende yarın alıcam artık karşılıklı atlarızz.Oldu o zaman, aldım cezamı da gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?