Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar menumu yazayim hemen
sabah 2dilim tb ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
5zeytin
ogle 1kase mer corba
yogurt
aksam
4kasik sebzeli kiyma
yarim lavas
1bardak ayran
su
4lt
spor
2mil lesli
50 yana agirlik
50 mekik
200 ip
bisey daha yapmistim ama hatirlamadim

kollontai , d_mndc

Dünkü menüm

sabah 50 ip
ılık su

sabah 1hş yumurta
1 parça çeçil peynir
domates + biber salata miss

öğlen 2 bardak ayran

akşam 3 parça tavuk baget

sonra
3 mil lesli
100 ceza vardı onu yaptım
105 squat
105 üçgen

sonra birde yürüyüş 1 saat....

Kizlar benim kaslarim kendiliginden dokuluyo baya bi seyreldi kuaforumde sarimsak yagi kullan dedi bugun basladim bakalim nolcak netten okudumda kullanan herkes cok memnun benim gibi sorunu olan varsa tavsiyem olsun:)

İkinizin de menüleri gayet iyi hanımlar tebrik ederim

gayett güzel bir menü canım

geldiim :))) hafta sonu gezmelerimi aksatamam :)) kapı kapı dolaştım geldiiim....

sen gezz bakalım dün yediklerin tamam bugün neler yedin bize onu anlat ( yalnız bu laf aslında yediğin içtiğin senin olsun neler yaptın anlattı ama burda format farklı anacımm )

Ben aldırdım canım dun eşime 1kilo demiştim 8tl demişler oda 10tl lik almış çokta güzel tertemiz hani öyle kotude değil acaba ywr farkından mı?
Olabilir canim benim hurmalarda normal yani sasirdim:) neyse olsun ise yarasinda muskanin dedgini yaptim ikitaneyi cizip attim suya yarin icicem sende ise yaradimi denedinmi

kollontai , btlbetul
neyse bende menümü yazıyım bari..
sabah limonlu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
yarım kk ev yapımı peynir
yarım salatalık
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

ara 2 fincan yeşilçay yanında 2 badem

öğlen 4 kaşık karnıbahar yemeği
2 kaşık ıspanak borona yağsız

akşam 2 kepçe sebze çorbası

bugün 3 lt su içtim
sabah 1 mili 2 tur yaptım 300 ip atladım..demin 60 yarım mekik çektim daha yapıcaktım ama karnıma bir ağrı girdi baktım hastalanmışım daha fazla yapmayayım dedim .. bugün tükkanı kapadık yani artık sadece 1 fincan daha yeşil çay içerim bide içersem su ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…