- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.001
kıyamam çiçek açmışlar bademmi ne o kız ?
heryer burda boyole badem ağacı canım bayıldım bugun eşimde geldi benimle yürüdük geldik:)kıyamam çiçek açmışlar bademmi şeftalimi ne o kız ?
telden attım 2 kere olmuş:)
eyvah eyvah bademlerin açmaması lazım daha bu senede erken uyanıyolar ağaçlarheryer burda boyole badem ağacı canım bayıldım bugun eşimde geldi benimle yürüdük geldik:)
belkide bir fincan için ben 1 çay kaşığı atıyorum fazlası acı oluyor sen ne kadar attın? fincan dediğim kupaBende damlattim acaba cok mu attimki cayini yada demleme suresiji uzunmu tuttum anlamadim
maşallah sana hayatım tebrik ederimkollontai , btlbetul
neyse bende menümü yazıyım bari..
sabah limonlu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
yarım kk ev yapımı peynir
yarım salatalık
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara 2 fincan yeşilçay yanında 2 badem
öğlen 4 kaşık karnıbahar yemeği
2 kaşık ıspanak borona yağsız
akşam 2 kepçe sebze çorbası
bugün 3 lt su içtim
sabah 1 mili 2 tur yaptım 300 ip atladım..demin 60 yarım mekik çektim daha yapıcaktım ama karnıma bir ağrı girdi baktım hastalanmışım daha fazla yapmayayım dedim .. bugün tükkanı kapadık yani artık sadece 1 fincan daha yeşil çay içerim bide içersem su ...
maşallah sana hayatım tebrik ederim
ayy ben normalde herşeyi yerim ama ay çok fena oluyor hurmalar sabah zorla yedim ve bu saat oldu işe yaramadı ben kayısı yapıyodum geri kayısıya donucemOlabilir canim benim hurmalarda normal yani sasirdim:) neyse olsun ise yarasinda muskanin dedgini yaptim ikitaneyi cizip attim suya yarin icicem sende ise yaradimi denedinmi
Ohh ohh iyi yapmissin kacamak yaomamissindir sormama gerek yok:)
hurman yokmu 1 2 hurma ye tatlı sayılırteşekkür ederim canım ama bugün zor zaptediyorum kendimi kanşekirim düştü herhalde hastalandım ya canım nasıl tatlı istiyo..
teşekkür ederim canım ama bugün zor zaptediyorum kendimi kanşekirim düştü herhalde hastalandım ya canım nasıl tatlı istiyo..
Aaaaa bende kaldırmım tartımı kızlar sabahtan beri 5 kere tartıldım bu nedir ya cumaya kadar tartılmak yok hadi bakalım
akşam yemem hurma kalorisi çok ona göre düzenledim günümü :)) birazdan geöer herhalde reklamlarda gofret reklamı falan çıkmazsa yırttımhurman yokmu 1 2 hurma ye tatlı sayılır
Fazla bekletme canim, durdukca daha acı oluyor.Bende damlattim acaba cok mu attimki cayini yada demleme suresiji uzunmu tuttum anlamadim
Masallah canim cok iyi menunkollontai , btlbetul
neyse bende menümü yazıyım bari..
sabah limonlu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
yarım kk ev yapımı peynir
yarım salatalık
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara 2 fincan yeşilçay yanında 2 badem
öğlen 4 kaşık karnıbahar yemeği
2 kaşık ıspanak borona yağsız
akşam 2 kepçe sebze çorbası
bugün 3 lt su içtim
sabah 1 mili 2 tur yaptım 300 ip atladım..demin 60 yarım mekik çektim daha yapıcaktım ama karnıma bir ağrı girdi baktım hastalanmışım daha fazla yapmayayım dedim .. bugün tükkanı kapadık yani artık sadece 1 fincan daha yeşil çay içerim bide içersem su ...
Kizlar benim kaslarim kendiliginden dokuluyo baya bi seyreldi kuaforumde sarimsak yagi kullan dedi bugun basladim bakalim nolcak netten okudumda kullanan herkes cok memnun benim gibi sorunu olan varsa tavsiyem olsun:)
Bi kaçamak yap da elimize düs bakalimakşam yemem hurma kalorisi çok ona göre düzenledim günümü :)) birazdan geöer herhalde reklamlarda gofret reklamı falan çıkmazsa yırttım
sende ne karamsarsın hayu :)yalancı bahara aldanan saftirik çiçekler :)
öylemi ben yedim bugun 2 tane ara öğünde ne kadar kalorisi?akşam yemem hurma kalorisi çok ona göre düzenledim günümü :)) birazdan geöer herhalde reklamlarda gofret reklamı falan çıkmazsa yırttım
bağlasalar durmam :)) tartısız yaşanır mıymış...
ay yok düşmez o biz böyleBi kaçamak yap da elimize düs bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?