Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah sana hayatım tebrik ederim

Olabilir canim benim hurmalarda normal yani sasirdim:) neyse olsun ise yarasinda muskanin dedgini yaptim ikitaneyi cizip attim suya yarin icicem sende ise yaradimi denedinmi
ayy ben normalde herşeyi yerim ama ay çok fena oluyor hurmalar sabah zorla yedim ve bu saat oldu işe yaramadı ben kayısı yapıyodum geri kayısıya donucem

Ohh ohh iyi yapmissin kacamak yaomamissindir sormama gerek yok:)

yok yapmadım.... hiç bişi yemedim evde yiyip çıktım... evime geldim yedim..... kahvaltıya ablamdaydım zaten onunda işi varmış beni bıraktı getti :)) gene yalnız kaldım haşladım yumurtamı yedim :)

kollontai d_mndc

Bu günkü menüm
sabah
2 hş yumurta minikti
2 parça peynir
2 zeytiin

öğlen duble kahve 1 kase nesfit sütsüz yedim öyle....

akşam 3 baget - kase süt -- bagetler haşlama ve derisiz

su :2 lt

spor : 1 saat yürüyüş

şimdi de 1 bardak süt içiyorum ve dişlerimi fırçalayıp yeme olayını noktalıyorum....

Bende damlattim acaba cok mu attimki cayini yada demleme suresiji uzunmu tuttum anlamadim
Fazla bekletme canim, durdukca daha acı oluyor.

Masallah canim cok iyi menun

Kizlar benim kaslarim kendiliginden dokuluyo baya bi seyreldi kuaforumde sarimsak yagi kullan dedi bugun basladim bakalim nolcak netten okudumda kullanan herkes cok memnun benim gibi sorunu olan varsa tavsiyem olsun:)

kokusu çok var mı.... benimde gözlerimde arpacık çıktığı için kirpiklerim dökülüyor çok seyrek gıcık oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…