Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaz cezamı çok pişmanım dünden beri çok haklısın nasıl uğraşıyoruz vermek için ama almak çok kolay bizimle ilgilendiğin için sağol bundan sonra asla bende o günleri görmek istiyorum rahat rahat alışveriş yaptığım günleri :)

çok içten teşekkür ediyorum herkese birbirimiz ile ilgilenelim kızlar
tabikidie ilgileniriz canım :)
yok bende video takılmıyo valla istiyosan farklı bir sürücüden dene bugünlerde googelda sorun yaşıyorum yandexten giriyorum.. sıkıntı yok valla bende ..

Tatlim sen sporla inceldin ozaman baya 36 banada oluyo ama dar oluyo rahatsiz hissediyorum kendimi benimde incelmek icin 1 ay duzenli spor yapmam lazim bana onerilerin varsa alabilirim canim:) yazadaaz kaldi gercekten pisman olmamamk icin bugunden sıkı tutmak lazim isi sonra dugunler falan cikcak pisman olmayalim

Evet cnm 3 cumam olucak ..iyi bari bu hazır kendimi gazlamışım... bir işe yarayacak en azından
valla yanlıs bilmiyosam listedesin tatlım kaptana sorarım yine
sen yeter ki kilo vermenin pesini bırakma be 72 ile baslamıstım bak simdi 58 lerde geziyorum

aynen canım sporla inceldim, suan ki profil fotomda 62 kiloydum bakabilirsin, ama benm vucudum hep sıkıydı, hatta incelemem diye tırsıyodum o yuzden spor spor spor

valla yanlıs bilmiyosam listedesin tatlım kaptana sorarım yine
sen yeter ki kilo vermenin pesini bırakma be 72 ile baslamıstım bak simdi 58 lerde geziyorum
darısı başıma inanki yaptım
sabah 30 dakika yürüyüş
şimdi 50 ip 1 mile lessli yaptım şimdi hadi inşallah bu hafta bende 70 li rakamlara düşerim inşallah

tabikidie ilgileniriz canım :)
yok bende video takılmıyo valla istiyosan farklı bir sürücüden dene bugünlerde googelda sorun yaşıyorum yandexten giriyorum.. sıkıntı yok valla bende ..
bende yandex kullanıyorum ama neyse yaptım kısa bir süre takılıyor sonra devam ediyor bende hareketlere devam ediyorum geri gelene kadar

Bende limonlu suyumu içtim ve ipimi atladım.
Bizi fena paraladıı kollontai

Bende esim evde olunca pek bisey yapamiyorum ya esimde genelde evde isi erken bitiyo cok erken gelir ondan spor pek duzenli yapamiyorum
benim eşimde vardiyalı çalıştığından günümüz günümüze uymuyo ama oda ben verdikçe bana inanmaya başladı .. bildirim yapacağım gün bildirim yaptınmı .. yada ben not tutuyorum kilomu falan çizergemde falan onu yazdınmı falan diyee soruyo ondan onun yanında da olsa yapıyorum .. şahsen ben bu tarz sporları sevmiyorum yani bildiğin eziyet ama işte el mahkum.. takım sporu seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…