- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.041
Ay ama lütfen minicik simitti yedigim. Kahvaltıda o kadarcık da yiyemiceksem baya çatışıcaz demek ki kendisiylesim
simit olmayaydı iyiydi kollontai simite kızıyor
oda öyle diyo o kadar susamlı şey yenirmi diyoAy ama lütfen minicik simitti yedigim. Kahvaltıda o kadarcık da yiyemiceksem ama baya çatışıcaz demek ki kendisiyle
Hem o kadar cok spor yaptım ki bugun o simitin tek bir susamı bile yağa dönüsmemistir bence
O kahvaltıda ne cikolatalar, ne tatlılar, ne pankekler vardı daaa hicbirine dönüp de bakmadım. Yarımcık simidime laf ettirmemoda öyle diyo o kadar susamlı şey yenirmi diyo
hadi bakalım kim tutar seniO kahvaltıda ne cikolatalar, ne tatlılar, ne pankekler vardı daaa hicbirine dönüp de bakmadım. Yarımcık simidime laf ettirmem
Kuzum nekadar guzel olmus burda yok daha cicek falan
Ayyy ben 2 tatli kasigi atmistim yaaaabelkide bir fincan için ben 1 çay kaşığı atıyorum fazlası acı oluyor sen ne kadar attın? fincan dediğim kupa
yok hayatım öyle çok kötü olur 1 çay kaşığı 1 kupa yada fincan için birde alışık değilsen 20 dakikadan fazla demleme ben 2 saat sonra bile içiyorum ama ben seviyorumAyyy ben 2 tatli kasigi atmistim yaaaa
benimkilerde normaldi sağol inşallah yaza kadar hepimiz istediğimiz kiloya ineriz:)nilsu cum benim diyetisyeni eğer küçükse 5 büyükse 2 hurma veriyordu sabah ara öğününde canım
menüler güzel kızlar hadi bakalım
evet benimde çok hoşuma gitti resim çekerken eşim ne yapıyosun dedi kızlara atıcam dedim güldü at bakalım diye eeee oda anladı buranın faydası olduğunu 1 haftada 2 kilo verdim şimdi tartılıyorum tam 80 onada gösterdim çok iyi dedi:)Kuzum nekadar guzel olmus burda yok daha cicek falan
Hurma ye tatlimteşekkür ederim canım ama bugün zor zaptediyorum kendimi kanşekirim düştü herhalde hastalandım ya canım nasıl tatlı istiyo..
Hmmm belki bende ise yararayy ben normalde herşeyi yerim ama ay çok fena oluyor hurmalar sabah zorla yedim ve bu saat oldu işe yaramadı ben kayısı yapıyodum geri kayısıya donucem
Iilk kez demeledim ondam beceremedim diyorum ebru 1lt nasil iciyo bidaha deniycem bakalimFazla bekletme canim, durdukca daha acı oluyor.
Masallah canim cok iyi menun
Tatlım misafirlerim yeni gitti. Bulaşıklarımı topladım.Kalan köfte ve tatlıları komşularımın eşlerine gönderdimm. Çorbamla baş başa kaldımmm.ebrusonmez nerelerdesin tatlim
Maşallah canım akşama lavaş olmasa daha da güzel olurdu.Kizlar menumu yazayim hemen
sabah 2dilim tb ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
5zeytin
ogle 1kase mer corba
yogurt
aksam
4kasik sebzeli kiyma
yarim lavas
1bardak ayran
su
4lt
spor
2mil lesli
50 yana agirlik
50 mekik
200 ip
bisey daha yapmistim ama hatirlamadim
Pek bi kokusu yok canim kirpiklere kullanilirmi bilmem ama bi bak nettem istersenkokusu çok var mı.... benimde gözlerimde arpacık çıktığı için kirpiklerim dökülüyorçok seyrek gıcık oluyorum...
Banım ben tanesi 10 liraya bile görmüşüm.Çeşit çeşit. Eşin medine hurması mı aldı acaba??Hurmanin kilosunu kim 8 liraya almisti gi esime aldirdim az once 40 liraya almis kilosunu
Denemedim ama ben bioil iyi diye biliyorum bende hamileyken bi krem almistim tamamen bitki karisimi demisti eczaci ise yaradi valla dogum aninda zorlandigim icin az bi catlagim olustu yoksa hic olmamistikızlar ben diğer vücut bakım topiklerinde gezerken şey öğrendim çatlak tedavisi limon ve kahveyi karıştırıp çatlak bölgene sürüyosun 5 dk kurutup sonra yıkıyosun 2 hafta gibi sürede etki etmeye başlıyomuş çatlakları uzun sürede yaparsanız tamamen geçiriyormuş
duydunuz mu daha önce deneyen varmı aranız da ?
Hangi krem o canım? Şimdiden böyle bilgiler edinmek lazım :))Denemedim ama ben bioil iyi diye biliyorum bende hamileyken bi krem almistim tamamen bitki karisimi demisti eczaci ise yaradi valla dogum aninda zorlandigim icin az bi catlagim olustu yoksa hic olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?