- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.081
:) ohh iyi onuda alistir birlikte yapinBende
Üzerime bi ağırlık çökti ki sormayın. Daha spor yapacağım.Komşumla leslie 1 mill yaptım.Ama yarım sayılır ona da göstereyim derken tamamlayamadım.
İyi dayanmıssın valla tebrik ederim. Ben cuma günü hem yaptım hem yedimYaptığım pastanın tadına bile bakamadım yaa.Kenerından tırnak ucu kadar baktım.Ahh ahh
Kadın 50 yaşında ama kızı sürekli ben kilolu anne istemiyorum.Benimne günahım var falan diyor.Kadında gaza geldi bende videoyu açınca hep beraber yaptık:) ohh iyi onuda alistir birlikte yapin
Zaten kalanını da buzluğa attım istesende yiyememm.Ne yapalım mecbur bu kilolar gidecekk.İyi dayanmıssın valla tebrik ederim. Ben cuma günü hem yaptım hem yedim
belkide ondan pahalıdır evet tane tane poşetli satılan hurmalar bile var dediğin gibiEvet medine hurmasiymis evde peygamber hurmasi bulundurmak bereket verirmis
Öyle valla, gitmesi icin irade lazım..Zaten kalanını da buzluğa attım istesende yiyememm.Ne yapalım mecbur bu kilolar gidecekk.
Aaa ayniyiz hemem hemn canim senin hedefin kacBi de o kadar zılgıt yedim dün ama bu sabah dayanamayıp tartıldıgımda gramı gramına aynıydım: 62,1. O kadar börege iyi cıktım bence
pasta yapıpta yemediysenYaptığım pastanın tadına bile bakamadım yaa.Kenerından tırnak ucu kadar baktım.Ahh ahh
Alisik degilim hicte sevmedim yayok hayatım öyle çok kötü olur 1 çay kaşığı 1 kupa yada fincan için birde alışık değilsen 20 dakikadan fazla demleme ben 2 saat sonra bile içiyorum ama ben seviyorum
Bana yazdı valla, 1000 iplikızlar kollontai daha cezaları yazmadı değil mi?
Ciğköfte bile yemedim oda kendi elcığazımla yaptımm..pasta yapıpta yemediysensana
Bir ortak nokta dahaAaa ayniyiz hemem hemn canim senin hedefin kac
Ya ben anlamıyorum çiğ köftenin nesi var bulgur diye mi? Hadi pirinci anlıyorum da bulgur bana masum geliyor yaCiğköfte bile yemedim oda kendi elcığazımla yaptımm..
Pazartesi demişti yanlış hatırlamıyorsamkollontai cezalarımızı ne zamn yazacaksın.??
Adini unuttum canim ya ama eczanede baya pahali ise yarayan kremler var ben cogunu denemistim en cok kullandigim iste bitkilerden olusan dedigimdiHangi krem o canım? Şimdiden böyle bilgiler edinmek lazım :))
Bulgur kilo vermeyi yabaslatiyo beybisiYa ben anlamıyorum çiğ köftenin nesi var bulgur diye mi? Hadi pirinci anlıyorum da bulgur bana masum geliyor ya
Bana da masum geliyor.Tamm şişiriyor ama şişirdiği için insan tok oluyor. Hemide öğlen...Ya ben anlamıyorum çiğ köftenin nesi var bulgur diye mi? Hadi pirinci anlıyorum da bulgur bana masum geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?