- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.101
Hmm yarina kalincada iciyon yani:)Açsambastırsın diye çok içiyorum bitiyorr. ama bazen bitiremiyorum yarına kalıyorr.
Aerim kiz bunlar sana yol su olarak doncek:)Yaptığım pastanın tadına bile bakamadım yaa.Kenerından tırnak ucu kadar baktım.Ahh ahh
ben yarına kalınca içmem dökerimHmm yarina kalincada iciyon yani:)
Kizida fenaymis ozaman:)Kadın 50 yaşında ama kızı sürekli ben kilolu anne istemiyorum.Benimne günahım var falan diyor.Kadında gaza geldi bende videoyu açınca hep beraber yaptık
bi sana yazdı zatenBana yazdı valla, 1000 ipli
Mustela krem mi acaba? Ben onun ismini baya duymustum da seninki farklıysa diye ondan sormustum canım :)Adini unuttum canim ya ama eczanede baya pahali ise yarayan kremler var ben cogunu denemistim en cok kullandigim iste bitkilerden olusan dedigimdi
Kiz ben cigkofte yapinca yaridan fazlasini tadina bakmak icin goturrum valla aferimsanaBana da masum geliyor.Tamm şişiriyor ama şişirdiği için insan tok oluyor. Hemide öğlen...
Aman neyse tuzuna falan baktım.Yemedim.
Yok mustelanin sampuanini kullaniyodum oglusuma o degil canim ya disi mor tupte bi kremMustela krem mi acaba? Ben onun ismini baya duymustum da seninki farklıysa diye ondan sormustum canım :)
Ne yicez biz yahu? Pirinc yok bulgur yokBulgur kilo vermeyi yabaslatiyo beybisi
Evet ya bu bilinen evrensel bi gercektir yani bulgur tok tutarBana da masum geliyor.Tamm şişiriyor ama şişirdiği için insan tok oluyor. Hemide öğlen...
Aman neyse tuzuna falan baktım.Yemedim.
Benim o menüye yazılmıcak gibi degildi ki, napsınbi sana yazdı zaten
57 tatlim oda mutlu etmezse 55:)Bir ortak nokta daha
Hedefim 58 canım, senin kaç?
benimkinide yazaydıda bende kurtulaydımbi sana yazdı zaten
Hmm neyse o gün geldiginde eczanede bulurum heraldeYok mustelanin sampuanini kullaniyodum oglusuma o degil canim ya disi mor tupte bi krem
benim hedefimde 55 kızlar ama benim yolum daha çok57 tatlim oda mutlu etmezse 55:)
Boyun kaç canım?57 tatlim oda mutlu etmezse 55:)
Evet bak ben yarısını atladım bile bugunbenimkinide yazaydıda bende kurtulaydım
Verirsin canım, bu grupta kilo vermemek imkansız nerdeyse :)benim hedefimde 55 kızlar ama benim yolum daha çok
167 tatlimBoyun kaç canım?
Evet kalıncada içiyorumm..Ama kalınca tadı daha yoğun oluyor..Hmm yarina kalincada iciyon yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?