- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.121
Bu haftada olmazsa zaten bırakacam buraları..Aerim kiz bunlar sana yol su olarak doncek:)
Ooo aşırı ama çok tatlı yaaKizida fenaymis ozaman:)
Yoğurt yiycez, salata yiyceezz sebze yiycez.Brokoli karnabahar pırasa yiycezz.Ispanak yiycez mantar yiycezz.Bol bol çorba içiceğizzz..Ne yicez biz yahu? Pirinc yok bulgur yokAy cinlerim tepeme cıkıyor
İçine dert oldu demi???benimkinide yazaydıda bende kurtulaydım
Yok ole sonra sisko patates olarsin birakmak yok kizarim bak ben kime rakibem diycem sen gidersenBu haftada olmazsa zaten bırakacam buraları..
Boşu boşuna yüzdeyi düşürüyorum.
Sen azımle devan ettikten sonra gerisi palavrabenim hedefimde 55 kızlar ama benim yolum daha çok
Aferin kız iyi atlamışınEvet bak ben yarısını atladım bile bugun
O zamn izin alırım. Çünkü böyle takımı kötü etkiliyorum.Veya liste dışı devam ederim bilmiyorum ki??Yok ole sonra sisko patates olarsin birakmak yok kizarim bak ben kime rakibem diycem sen gidersen
bırakmak yok azimle devam kızlar o laflar nerden çıkıyor allah aşkınaBu haftada olmazsa zaten bırakacam buraları..
Boşu boşuna yüzdeyi düşürüyorum.
Ne yapayım ya olmuyor.Pskolojim bozuldu.Yani tam olarak bırakmak istemiyorum zaten ama her hafta ortalamayı düşürmek moralimi bozuyor.bırakmak yok azimle devam kızlar o laflar nerden çıkıyor allah aşkına
Aranlı çorba yap canımm.Yani seviyorsan.Ben çok severimebrusonmez kiz bense mer corbasindan biktim ya acaba ne corbasi icsem
ben yarın lahana çorbası yapıcam bakalım nasıl olucakebrusonmez kiz bense mer corbasindan biktim ya acaba ne corbasi icsem
Bende cok severim yarinda onu yapayim ozman yarmayla mi yapiyosun sendeAranlı çorba yap canımm.Yani seviyorsan.Ben çok severim
İçine nanede koyunda harika oluor
Iyyyy:)ben yarın lahana çorbası yapıcam bakalım nasıl olucak
:) benim anacimda biraz kilo almisti bende kizdim baya ona:) ama o p.tesi baslar sali birakir diyeti:)Ooo aşırı ama çok tatlı yaa
Sürekli zayıfla diyor annesine. Bişey ikram edince annem yemezz.Anneme getirme falan diyoo.
Bkuzum kacamak hic yapmiycan ben seni takip etcem kacamka yaparsan bide ben ceza verrim valla sana hem kuserimde bak:) sonra ikimizde apor yapcaz tamami cuma gunu bunlara ragmn kilo vermezsen izne ayrilirsin anlastikO zamn izin alırım. Çünkü böyle takımı kötü etkiliyorum.Veya liste dışı devam ederim bilmiyorum ki??
Bakalım sonuca göre
Bende sana çok alıştım rakibem.
niyee kızzzz kötümü daha yapmadan çorbadan soğuttun beniIyyyy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?