- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.241
Bende diyorum kafam niye aciyomuska77 başımıza taş geldi kıııız :)
500ml lik şişelerle iç hem daha çok içersin hemde ölçebilirsin.
Bende çok severim resimlerimin arkasındaki yatak örtüsünü ben ördüm mesela....
Akşam yatarken badem yağı sür sabah bebe şampuanıyla yıkayıp durula bir hafta 10 gün sonra takma kirpik gibi olurlar
Her gece yatarken bir diş sarımsak yut 15 güne dökülme azalır..
muska77 başımıza taş geldi kıııız :)
yok yawww haftasonu gevezeliği size ait değil ki maşallah diğer kızlar coşmuş siz bu kadar çoşmuyordunuz cuma gece mesajları okudum ctesi fırsatım olmadı anam dün bi bakayım dedim 500 küsür mesaj arkasından onu bitrdim akşam 1 saat sonra bi daha baktım 100 küsür mesaj dahaBende diyorum kafam niye aciyo
Ama Valla wcye gitmeye korkuyom msj birikecek diye
daha tartılmadım, az sonra hastaneye gitcem giyinmeden once tartılcamkollontai senin kilo ne durumda tatlım.
canım benim olayım spor yapmaktan üşenmek falan değil..dediğim gibi hızlı vermek istemiyorum..kas yapmıyım hemen..80 in altına düşünce yapıcam dedim..şimdi yağ yaktığımı biliyorum..Canım alınganlık yapıyorsun
Sonuçta kollontai senin mesleğini bilemez..
Ayrıca kötü amaçlı söylemiyorki amacı bizi zayıflatmak..
Verdiğin kilo tabiki az değil ama azıcık yürüyüş yapsaydın iki kilo fazladan verirdin
Fenamı olurdu?
Neyseyok yawww haftasonu gevezeliği size ait değil ki maşallah diğer kızlar coşmuş siz bu kadar çoşmuyordunuz cuma gece mesajları okudum ctesi fırsatım olmadı anam dün bi bakayım dedim 500 küsür mesaj arkasından onu bitrdim akşam 1 saat sonra bi daha baktım 100 küsür mesaj daha
kaptanım bu yenilerin cenesi pek dusuk yaw ben sabah bi tur aksam bi tur okuyorum bitmiyo, hadi bizde yazalım biraz da gelince okumaktan fenalık gecirsinleryok yawww haftasonu gevezeliği size ait değil ki maşallah diğer kızlar coşmuş siz bu kadar çoşmuyordunuz cuma gece mesajları okudum ctesi fırsatım olmadı anam dün bi bakayım dedim 500 küsür mesaj arkasından onu bitrdim akşam 1 saat sonra bi daha baktım 100 küsür mesaj daha
ya canım neyi cok guzel algıladın ben anlamadım, bu kadar alınganlıga gerek yok gercekten, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim dedin orada yazıyo herkes gunde bees mesaj yazacak gunluk menu su spor bildirimi yapacak, ben sana kuralları soyledim sadececanım benim olayım spor yapmaktan üşenmek falan değil..dediğim gibi hızlı vermek istemiyorum..kas yapmıyım hemen..80 in altına düşünce yapıcam dedim..şimdi yağ yaktığımı biliyorum..
gelen mesajı ben çok güzel algıladım..
neyse ben bildirimi yaparım yine..takımın dışında tutulduğumu bilmek te iyi oldu..ona göre yazarım..
İkisinden de haberdar et bizi tatlışdaha tartılmadım, az sonra hastaneye gitcem giyinmeden once tartılcam
De bizde sen bilirsin demiştik.canım benim olayım spor yapmaktan üşenmek falan değil..dediğim gibi hızlı vermek istemiyorum..kas yapmıyım hemen..80 in altına düşünce yapıcam dedim..şimdi yağ yaktığımı biliyorum..
neyse ben bildirimi yaparım yine..takımın dışında tutulduğumu bilmek te iyi oldu..ona göre yazarım..
canım benim olayım spor yapmaktan üşenmek falan değil..dediğim gibi hızlı vermek istemiyorum..kas yapmıyım hemen..80 in altına düşünce yapıcam dedim..şimdi yağ yaktığımı biliyorum..
Gayet guzel bir menü olmuş canım afiyet olsundünkü menüm
sabah büyük bardak su ve ceviz
yarım simit söğüş yeşillk yumurta peynir 5 zeytin şkersiz çay
arada 1 yeşil elma
kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemeğini atladık..
akşama dogru 16.30 gibi balık salata ve su..ekmek yok..
:) yani tatlim goz onemli Allah korusundoğru dedin bakayım sonuçta göze sürcem :)) zaten envai çeşit mikrop var içimde yenileri gelmesin :)
rakip olarak birini seçmiştim hatta cuma günü de yazmıştım ama o başkalarıyla eş galiba.cevap gelmedi..neyse canım artık böyle takılıcam..kızz takımın daha ne kadan içinde olcen....... sporunu kafana göre yap ya da yapma sen biliin... rakip istiyosan birine meydan oku seni geçecem de... illa kollontai nin eşleştirmesi gerekmiyor...
rakip olarak birini seçmiştim hatta cuma günü de yazmıştım ama o başkalarıyla eş galiba.cevap gelmedi..neyse canım artık böyle takılıcam..
Ben geldim canım senin sayende beş kilo verdimEfendim canım...
Tamam derya sana meydan okuyorum.rakip olarak birini seçmiştim hatta cuma günü de yazmıştım ama o başkalarıyla eş galiba.cevap gelmedi..neyse canım artık böyle takılıcam..
çok şekersin yaaa..hımm o da karşı tarfın kararı gel rakip olalım benim kgler takılma modunda zaten :) kolay geçersin :)
Oh be kuzen hoşgeldin.Ben geldim canım senin sayende beş kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?