Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum kabul ettim
um=seaBahAR, post: 3194808, member: 30138"]

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & hedef38beden & muska77

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

[/QUOTE]
Okuduu
Kaptanım çalışıyor fazla sık takilamaz.
Ama umarım verir kilolarini
Enson 3subatta 127,9du
Bugün 123 çıkmış.
Merhaba elimden geldiğince katılmaya çalışcam

Okuduu

Merhaba elimden geldiğince katılmaya çalışcam[/QUOTE]
Hoşgeldin o zaman.
Her akşam menü su ve sporunu yaz tatlım.
Bide cuma günü öğleye kadar kilonu yaz olurmu?

Tamam
Okuduu

Hoşgeldin o zaman.
[/QUOTE]
tamam akşam
Okuduu

Hoşgeldin o zaman.
[/QUOTE]
Grşz

Hanımlar merhaba, anca bilgisayar başına geçebildim. Bize laf ederken siz de geceden beri doldurmussunuz mesajları
Ben bu sabah tartıldım, cumartesi günkü kaçamaklardan sonra pazar toplamaya calısmıstım basarılı olmus muyum diye merak ettim veeeee 61,8'i gördüm Cumadan bu yana -300 gr gitmis.

2 haftada bir olmak üzere de ölcülerimi alıyorum. Göbek 3 cm, bel 2 cm ve gögüs 2 cm azalmıs. Lakin kalça ve basen 1 cm artmış. Bunun sebebi squat olabilir mi? Gerci bu son 2 haftada cok asırı squat da yapmadım ama göbek ve belden eksilenler kalçaya mı gitmiş ben anlamadım bu işi Benim kalça, basen inceltici hareketlere ihtiyacım var. Gerci genetik ve vücut yapısı geregi o kısımlar bende biraz geniş kalıyor, annemin de öyle. O yüzden incelse de bi yere kadar Çok incelmesini beklemiyorum ama artıya da gitmesin bari bu ne

Olurmu kız?
Aynı yerden olcememissindir.

Tatlım 87,1 çıktım sabah..
Simdi carsidayim fatura falan kosturuyorum eve gelince ayrıntılı okuycam herşeyi haydin kaçtım ben grşrzzz

Tebrik ederim canım menün ve sporun cok iyi
sabah yenilen simit yakılıyo tatlım ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı bilirim afiyet olsun
simit için zıplamaya değer :)))))))))))))))))))))
Bence de yaa, ben simidi cok severim, o yüzden benden simidi almasınlar nolur
ben geçende pirinçsiz yaptım güzel oldu 2 kaşık taze fasulye yemeğim vardı içine koydum mercimekle pişirdim blendrda parçaladım enfestii naneli falan..ayrıca yağ koymadım..
Yağ koymadan yapamam muhtemelen ama pirinc koymadan mercimek ve bulgurla yapabilirim sanırım
ederiiim, bi lokmacık simidne de laf ederiiiim!!! ekmek ye simit yeme
Yaa ama,ama Hafta 1 de olsa yesem olmaz mı? Ben simidi cok severim
morordek canım yanlıs bilmiyosam bu hafta bizim takımın listesindeesin
Yihuuu
Ben eksi gördüm bugüüün
kızlar ben sabahtan hastanede olucam yarın ameliyat mevzuu netlesecek ancak ogleden sonra gelebilirim, arada girebilirsem yazarım yine cok yazmayın len gecmisi okurken fenalık basıyo
Geçmiş olsun canım..
morordek kız cok sikayet etme cezadan garibim @ycfa kacamaga tesvik ettigi icin durduk yere ac haliyle ceza aldıydı benden, her turlu isyanı bastırırız takım icinde
Ya ben isyan etmiyorum aslında, bu cezalar falan beni daha cok motive ediyor :) O yüzden yanlıs anlasılmak istemem, hak edince bas cezamızı :))
Cok iyi canım tebrik ederim

Selaammmm
Kızçemi doktora götürdüm geldim, hafif bir soğukalgınlığı çok bişeyi yok:)
Sabah kahvaltısında ekmek yemedim ve hala sadece su içirek duruyorum. Çok fena gaza geldim inşallah :))
10 haftam var ve en az 15 kilo vermem gerek. Aç yaşıycam, tutcam kendimi. Zaten moralim bozulunca gittim kısacık kestirdim saçlarımı iyice dombili görünüyorum.
Şu evdeki işlerimi bi bitireyim gelicem yine

leynn niye saçlarını kestiriyorsun...................

Çok daralınca kadınların saçlarıyla oynadığı doğruymuş :)) ama güzel olmadı

bende yaptım tam bir yıl erkek gibi bir numara saçla dolaştım tam bir fiyaskodu :)) hele kiloluyken hiç hiç hiçç olmadıydı... ablamla fotolara bakıyoruz ablam diyor ki benim böyle bir kardeşim yok :))) erkek gibi dik dik yapıyodum bi de saçlarımı :))

Artık mümkün olduğunca yedikçe yazıcam, biraz kafanızı şişirmiş olursam kusura bakmayın, azıcık sıkı diyete adapte olurum belki :))) akşama topluca tekrar yazarım
Biraz önce 1,5 kepçe yayla çorbası içtim
şimdi yeşil çayımı içmeye gidiyorum :)

Benim biraz daha uzun kulak altı gibi ama katlı kesince yaş da kırkı geçti :))) aslında güzel olmuş diyo millet ama bence saçtan çok kilo bana çok çirkin geliyo ondan beğenmiyorum kendimi. Şimdi zayıf olsam bu saç da giderdi

Canım valla baya bi denedim, kaç kez aldım ölcü bi görsen :) Ama gene de içime kurt düsürdün bak şimdi yarın bidaha ölceyim bari..
Sen bi daha olc canım. Bence onların kalınlaşması zor yani.
Ac yaşama sağlıklı yiyeceklerle doy. Ozaman kilo verirsin işte.
Az daha versen yeter yakişmasına tatlım. Sen bu motive ile yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…