- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.261
:) muska hurma bende de cok ise yaradi Allah razi olsun:)Bende diyorum kafam niye aciyo
Ama Valla wcye gitmeye korkuyom msj birikecek diye
Muska77 senin sayende diger arkadaşların yardımıyla inşallah başarcamBen geldim canım senin sayende beş kilo verdim
Ne demek tatlım. İşe yarasin yeterki.:) muska hurma bende de cok ise yaradi Allah razi olsun:)
Birtanem ilk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerek.Muska77 senin sayende diger arkadaşların yardımıyla inşallah başarcam
Başarcam senin sayendeOh be kuzen hoşgeldin.
Bebeğim dahada vereceksin..
İnşallah canım.Başarcam senin sayende
Teşekkür ederim canmçok iyi menunde sporunda
O yorgunluğun üstüne yaptığıma hala inanamıyorum.Ama devam inşallahVay vay vay sporun yikiliyo tatlim menunde harika corbanim yaninda ne yaomiyoruz ekmek yemiyoruz:) boyle devam spora
Yok canım.Günaydın kızlar yazmak iyide geçmişi okumak sinir bozucu:)
Günaydın rakibemGunaydin kizlarrr
Bence boynuz kulağı geçmiş canm.Vallahi beynim sulandı okumaktan kaptanım
Gevezeliğimi bulaştırdım bunlarada
Muska77 senin sayende diger arkadaşların yardımıyla inşallah başarcam
Muskacım nerelerdesin sen yahu ozlettim kendini kızlar hemen bi dijital tartı almam lazım şimdi tartıldım 79 ile 80 arasında çok sevindim ama dijital olmadığı için anlamadım tam
Aaayyy çok güldüm ben okumazdım 1000 mesajı inanki başum sğrırdı dun kim demişti okumuktan midem bulandı diye:)O yorgunluğun üstüne yaptığıma hala inanamıyorum.Ama devam inşallah
Hemen al bi tane. Ama o normal tartıdan azcik fazla tartar şaşırma sonra.Muskacım nerelerdesin sen yahu ozlettim kendini kızlar hemen bi dijital tartı almam lazım şimdi tartıldım 79 ile 80 arasında çok sevindim ama dijital olmadığı için anlamadım tam
alınganlık yapma deryacım seni kimsenin dışladığı falan yokcanım benim olayım spor yapmaktan üşenmek falan değil..dediğim gibi hızlı vermek istemiyorum..kas yapmıyım hemen..80 in altına düşünce yapıcam dedim..şimdi yağ yaktığımı biliyorum..
gelen mesajı ben çok güzel algıladım..
neyse ben bildirimi yaparım yine..takımın dışında tutulduğumu bilmek te iyi oldu..ona göre yazarım..
muska yaptıysa hepimiz yapabiliriz hoşgeldin canımMuska77 senin sayende diger arkadaşların yardımıyla inşallah başarcam
söylemiştin tatlım daha önce artık daha sık katılım bekliyoruz ayşehüldenİnşallah canım.
Kızlar bu arkadaş benim kuzen.
Teyze kızım..
yaaa biz neler çektik bi bilsenGünaydın kızlar yazmak iyide geçmişi okumak sinir bozucu:)
ben sana söylemiştim tatlım hemen al hiç vakit kaybetmeMuskacım nerelerdesin sen yahu ozlettim kendini kızlar hemen bi dijital tartı almam lazım şimdi tartıldım 79 ile 80 arasında çok sevindim ama dijital olmadığı için anlamadım tam
Kaptanım çalışıyor fazla sık takilamaz.alınganlık yapma deryacım seni kimsenin dışladığı falan yok
muska yaptıysa hepimiz yapabiliriz hoşgeldin canım
söylemiştin tatlım daha önce artık daha sık katılım bekliyoruz ayşehülden
yaaa biz neler çektik bi bilsen
ben sana söylemiştim tatlım hemen al hiç vakit kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?