- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.301
ay sağolun hemen havalara girmim tam 79 olmadan inanmıcam :)ohhh ohhh 70 ler gelmiş hayırlı olsun....
bizemiymiş cumartesi çoştuk ta çoştukNeyse @btlbetul taş bize değilmiş kız!
mart geliyo ya ondandırCuma günü 66,3
Bu gün 66,2 -- malum günlerde başladı nihayet.... havalardan mıdır nedir o kadar gecikti ki bir ara hamileyim sandım :))) eşeysiz ürüyorum herhalde dedim :)) artık tabi hormonlar da bi yerden sonra isyeeaaaaan ettiyse demek....
İvet sizeymis..bizemiymiş cumartesi çoştuk ta çoştuk
okudunmu bilemem cumartesi 2 dilimcik ev yapımı baklava yedim öğlen yemeğini es geçtim tabi annnaaammmm zehir oldu cumartesi akşımı kızlar beni rezil rusva ettiler bi daha mı tövbe elimde yeşil çay dolanıyorum şimdi evdebizemiymiş cumartesi çoştuk ta çoştuk
eee ben muskanın öğrencisiyimİvet sizeymis..
Okudum iyi yapmışlar.okudunmu bilemem cumartesi 2 dilimcik ev yapımı baklava yedim öğlen yemeğini es geçtim tabi annnaaammmm zehir oldu cumartesi akşımı kızlar beni rezil rusva ettiler bi daha mı tövbe elimde yeşil çay dolanıyorum şimdi evde
Gevezenin öğrencisi de geveze olur doğrueee ben muskanın öğrencisiyim
aman diyim deme tövbe ettim bırak kızları bide üstüne kollontai geldimi görsen cümbüşüOkudum iyi yapmışlar.
Onlarınki yeterli olmuştur diye ben bisey demedim.
Gevezenin öğrencisi de geveze olur doğru
Hepsini okudum canım.aman diyim deme tövbe ettim bırak kızları bide üstüne kollontai geldimi görsen cümbüşü
hemde nasıl hemde nasıl çok utandımHepsini okudum canım.
Rakibem de iyi azarlamis oh canıma değsin!
benim de aynı sorundan canım sıkılıyorHanımlar merhaba, anca bilgisayar başına geçebildim. Bize laf ederken siz de geceden beri doldurmussunuz mesajları
Ben bu sabah tartıldım, cumartesi günkü kaçamaklardan sonra pazar toplamaya calısmıstım basarılı olmus muyum diye merak ettim veeeee 61,8'i gördümCumadan bu yana -300 gr gitmis.
2 haftada bir olmak üzere de ölcülerimi alıyorum. Göbek 3 cm, bel 2 cm ve gögüs 2 cm azalmıs. Lakin kalça ve basen 1 cm artmış. Bunun sebebi squat olabilir mi? Gerci bu son 2 haftada cok asırı squat da yapmadım ama göbek ve belden eksilenler kalçaya mı gitmiş ben anlamadım bu işiBenim kalça, basen inceltici hareketlere ihtiyacım var. Gerci genetik ve vücut yapısı geregi o kısımlar bende biraz geniş kalıyor, annemin de öyle. O yüzden incelse de bi yere kadar Çok incelmesini beklemiyorum ama artıya da gitmesin bari bu ne
Cok hosuna gitmiş cezam bakıyorum dahemde nasıl hemde nasıl çok utandımbırak onuda kızlar bana çok takıldı ama sonra kollontai onların menülerinede kızdı morordek 1000 ip ceza aldı çatladım gülmekten
iyi sen aldın yaptın kurtuldun bizimki daha kesilmedi stres stres basıyo ha bire ip atlarken aklıma geliyo kaç tane vericek diyeCok hosuna gitmiş cezam bakıyorum daşaka şaka ben hak etmiştim o cezayı
sen şimdiden başla atlamaya tatlım en azından cezadan düşersin abla tavsiyesi sanaiyi sen aldın yaptın kurtuldun bizimki daha kesilmedi stres stres basıyo ha bire ip atlarken aklıma geliyo kaç tane vericek diye
Bugün ögleden sonra da bizim okulun stadında koşu yapıp kalan cezalarımı atlayacagım bitecek insallahiyi sen aldın yaptın kurtuldun bizimki daha kesilmedi stres stres basıyo ha bire ip atlarken aklıma geliyo kaç tane vericek diye
ne güzel kurtuldun sen cezadan bakalım nilsu ne yapacakBugün ögleden sonra da bizim okulun stadında koşu yapıp kalan cezalarımı atlayacagım bitecek insallah
Squat kalçayı biçimlendirdiği için dışarı doğru çıkması normal diye okudum bi yerlerde, o yüzden kalçamın artışını anlamlandırabiliyorum biraz ama o kadar da cıkmaması lazım sanki :)) Bilemedim ben bu işi kaptanım.benim de aynı sorundan canım sıkılıyor
30 gün squat programına başladım bu gün 7. günüm bakalım işe yarayacak mı ama hiç ölçü almamıştım keşke alsaymısım
sen bi 500 ip atla tatlım hazır olsun cezan fazlası varsa gene yaparsın fazla yaptıysan da spor yapmış olursun hazır :)hemde nasıl hemde nasıl çok utandımbırak onuda kızlar bana çok takıldı ama sonra kollontai onların menülerinede kızdı morordek 1000 ip ceza aldı çatladım gülmekten
evet tatlım yaa sen ölçü aldım deyince kafam dank etti benim hem sadece squat değil aklıma geldikçe betüşün üçgen hareketini falan da yapmaya çalışıyorumSquat kalçayı biçimlendirdiği için dışarı doğru çıkması normal diye okudum bi yerlerde, o yüzden kalçamın artışını anlamlandırabiliyorum biraz ama o kadar da cıkmaması lazım sanki :)) Bilemedim ben bu işi kaptanım.
Bence yarın sen de ölcülerini al, bi de program bitince bakarsın 3 haftadaki degisimi görmüs olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?