Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizemiymiş cumartesi çoştuk ta çoştuk
okudunmu bilemem cumartesi 2 dilimcik ev yapımı baklava yedim öğlen yemeğini es geçtim tabi annnaaammmm zehir oldu cumartesi akşımı kızlar beni rezil rusva ettiler bi daha mı tövbe elimde yeşil çay dolanıyorum şimdi evde

Okudum iyi yapmışlar.
Onlarınki yeterli olmuştur diye ben bisey demedim.

eee ben muskanın öğrencisiyim
Gevezenin öğrencisi de geveze olur doğru

benim de aynı sorundan canım sıkılıyor
30 gün squat programına başladım bu gün 7. günüm bakalım işe yarayacak mı ama hiç ölçü almamıştım keşke alsaymısım

hemde nasıl hemde nasıl çok utandım bırak onuda kızlar bana çok takıldı ama sonra kollontai onların menülerinede kızdı morordek 1000 ip ceza aldı çatladım gülmekten
Cok hosuna gitmiş cezam bakıyorum da şaka şaka ben hak etmiştim o cezayı

benim de aynı sorundan canım sıkılıyor
30 gün squat programına başladım bu gün 7. günüm bakalım işe yarayacak mı ama hiç ölçü almamıştım keşke alsaymısım
Squat kalçayı biçimlendirdiği için dışarı doğru çıkması normal diye okudum bi yerlerde, o yüzden kalçamın artışını anlamlandırabiliyorum biraz ama o kadar da cıkmaması lazım sanki :)) Bilemedim ben bu işi kaptanım.
Bence yarın sen de ölcülerini al, bi de program bitince bakarsın 3 haftadaki degisimi görmüs olursun

hemde nasıl hemde nasıl çok utandım bırak onuda kızlar bana çok takıldı ama sonra kollontai onların menülerinede kızdı morordek 1000 ip ceza aldı çatladım gülmekten
sen bi 500 ip atla tatlım hazır olsun cezan fazlası varsa gene yaparsın fazla yaptıysan da spor yapmış olursun hazır :)

evet tatlım yaa sen ölçü aldım deyince kafam dank etti benim hem sadece squat değil aklıma geldikçe betüşün üçgen hareketini falan da yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…