- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.401
Kaptanım ben geçen hafta 1750 bigecede atladım.şekerim dün 59,1 mi neydin yahuu
neyse sen beni al listelere bu hafta bende ceza ve menü listesindeyim tatlım haberin ola
haa bu arada kız 1000 ip atlama nasıl yapılır bi günde diz sakatlanır mazallah herkes sen değilkine
:) kiz millet dugun stresinden zayiflar sende de oyle olur ins bende tam tersi olmuatu gerci:)Şu an ayva yiyorum, ayvayı yemeden ayva yiyim bari :))) eee ne kötü espiri
Mini eteeeekkkkkko olur o zaman :)) bacaklardan başla bence onları bir ince göreyim dünya gözüyle :)
Kızım havada soğuk azcık sıcak espri yap yawŞu an ayva yiyorum, ayvayı yemeden ayva yiyim bari :))) eee ne kötü espiri
Saka lennn ben sizi birakirmiyim hic diywti birakirim sizi birakmam:)boşver kız çok arar bizi hııhhh....
bi gun yapıcam kendime o guzelligi iki de bira gumletcemKizz oalzaman simdi canin ne istiyosa ye ameliyattan sonra vercen nasilsa:)
Ay stres kilo yapıyo bende dur deme öyle :) banane iptal ederim düğünü müğünü, şişko gelin olmıycaaaammmmm:) kiz millet dugun stresinden zayiflar sende de oyle olur ins bende tam tersi olmuatu gerci:)
Hmmm ozman baslarsin ins bian onceYok canım ya ben eve çok alışık değilim, işte olunca daha düzenli oluyo insan, uykusu yemeği herşeyi
İşine geldi dimi uyanık..o olur o zaman :)) bacaklardan başla bence onları bir ince göreyim dünya gözüyle :)
İspiyoncuuuu..yaw sikayetci sirinlere bakın hele, yok acıma size, yemeyin bende yazmayım aaaaaaakaptanım toplight bu kızceler ceza yazmayınca dilim dilim baklava borek yiyolar
Kiz gunaha girme bea pasta ye ekmek ye ne yersen ye de o zikkimi icme bencebi gun yapıcam kendime o guzelligi iki de bira gumletcem
Tabiki olmayacaksın herkes böyleAy stres kilo yapıyo bende dur deme öyle :) banane iptal ederim düğünü müğünü, şişko gelin olmıycaaaammmmm
Çalış köle....azıcık temizlik yapayım azıcık da spor gelirim yine hanımlar
Dugunu iptal etmede bogazini tut eccikte spor yap gelinlikte siskoya hic yakismiyo yani:)Ay stres kilo yapıyo bende dur deme öyle :) banane iptal ederim düğünü müğünü, şişko gelin olmıycaaaammmmm
Hem miden de fenaolur canm.Kiz gunaha girme bea pasta ye ekmek ye ne yersen ye de o zikkimi icme bence
Cidden ya, anca öyleYok Valla, uyanık olduğun sürece spor yapacan diycek yakında korkuyorum :)))))
Seninki ipsizdi ama bana ipli yazdılar EbruşumKaptanım ben geçen hafta 1750 bigecede atladım.
Sen de haklısın simdi, bi sey diyemedim :))yaw sikayetci sirinlere bakın hele, yok acıma size, yemeyin bende yazmayım aaaaaaakaptanım toplight bu kızceler ceza yazmayınca dilim dilim baklava borek yiyolar
Güle güle..Yeni geçmişi bitirdim ama işimçok var.Ben kaçayım.Sonra görüşürüzz.
Daha karpuz kesecektik kizzz nereye:)Yeni geçmişi bitirdim ama işimçok var.Ben kaçayım.Sonra görüşürüzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?