Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu sabah 59.9 cıktım +1 kg yarına veririm ben onu
ameliyat tarihimde 17 mart :)
şekerim dün 59,1 mi neydin yahuu
neyse sen beni al listelere bu hafta bende ceza ve menü listesindeyim tatlım haberin ola
haa bu arada kız 1000 ip atlama nasıl yapılır bi günde diz sakatlanır mazallah herkes sen değilkine

genel repliğimi söyliim hemen su iç suuuu.....

:) safra kesen kac kiloysa gitcek iste tabi verirsin:)
kız o yarım kilo ancak vardır hatta yoktur bile ama yemek yiyemiyomussun 3 ay ameliyattan sonra o zman resmen eriyomussun

65 i görmek te yetmiyo yani :))) 65,1 olcez oooyhhh gruptakiler bana saldırcak yakında :))) aç yamyamlar :))
sen dua et 64.9 dmedim

ben memnunu kesemle kimselere vermem.....
Aman verme
Acımasız şirin oldu bu kaptanım yaa..
boşver kız çok arar bizi hııhhh....
Hiç...
Hııhhh

benim iki teyzemde kilo verdi :) ama gene de iyileşince aldılar kiloları :) ama tabi onlar homili gırtlak tumba yatak :))
ben yemeeeeem
tamam kaptanım seni aldım listeye bi kendime 1100 yazdım zaten ya kaptanım 1100 cezamı gordun +800 sebebi o ama ben yarın 58.9 cıkarım sen meraklanma

ben zorlandım şahsen acaba squattan sonra yaptığım için mi titreyerek yapıyorum bilemedim ama :)

kıskanmayalım çalış seninde olur hıhhhh :))
Du bakalım akşam 2'sini de deneyeyim, tecrübelerimi yazarım :)
Kıskanmıyorum şekerim, daha cok kilo ver ki biz de 1 gün ödül alalım Ben tamamen senin arkandayım

jumping jack yapabilirsin onun yerine ama o daha zor yada 50 ip 15 dk yuruyuse esit muskam atlama yapamadıgı icin yuryus yapıyo onun cezası 500 du mesela 2 saat yuruyus yapacak
Kız hic acıman yok mu senin?
Heh bak kaptanım da arkamda, nasıl yapayım ben 1000 atlamayı 1 günde

Yok Valla, uyanık olduğun sürece spor yapacan diycek yakında korkuyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…