- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.381
O zaman bende hemen saframı aldırırım
:) ev daha rahat degilmi kuzum ya simdi okadar yoruldumki gozum hic biseyi yemiyo:)Vaayyyy tehdiittt :)) Ben de bir başlasam işe çok iyi olacak, evde ben de çok zorlanıyorum.
şekerim dün 59,1 mi neydin yahuukızlar bu sabah 59.9 cıktım +1 kg yarına veririm ben onu
ameliyat tarihimde 17 mart :)
Telden girdigim icin oku oku bi hal oluyom gi bak sizi birakir baska sakin bi takima giderim cenenizi tutun azcik:) sabahtan beri temizlik yaptim canim cikti ya oglumda hic durmdi bi hafta tatilde olmam bana hic iyi gelmedi kizlar ya daha cok acikiyorum olcem acliktan resmen kafam agriyo yaaaa
kız o yarım kilo ancak vardır hatta yoktur bile:) safra kesen kac kiloysa gitcek iste tabi verirsin:)
sen dua et 64.9 dmedim65 i görmek te yetmiyo yani :))) 65,1 olcez oooyhhh gruptakiler bana saldırcak yakında :))) aç yamyamlar :))
Gül sen gülll cuma ünü görrsün yüzde nasıl olur....ahahaaa beni ezip gececekmis ahahahhaa
>Seni çatalıma takıcaaaaammm65 i görmek te yetmiyo yani :))) 65,1 olcez oooyhhh gruptakiler bana saldırcak yakında :))) aç yamyamlar :))
Bende cumartesi günü öyleydim:) temizlik cok yordu kuzum huysuzlugum tuttu:)
Ana gacıya bak..
Kız kimse yazmasa motivasyonu nasıl alcan..
Gül sen gülll cuma ünü görrsün yüzde nasıl olur....
>Seni çatalıma takıcaaaaammm
Bende cumartesi günü öyleydim
Yok canım ya ben eve çok alışık değilim, işte olunca daha düzenli oluyo insan, uykusu yemeği herşeyi:) ev daha rahat degilmi kuzum ya simdi okadar yoruldumki gozum hic biseyi yemiyo:)
Aman vermeben memnunu kesemle kimselere vermem.....
Acımasız şirin oldu bu kaptanım yaa..şekerim dün 59,1 mi neydin yahuu
neyse sen beni al listelere bu hafta bende ceza ve menü listesindeyim tatlım haberin ola
haa bu arada kız 1000 ip atlama nasıl yapılır bi günde diz sakatlanır mazallah herkes sen değilkine
Hiç...boşver kız çok arar bizi hııhhh....
ben yemeeeeembenim iki teyzemde kilo verdi :) ama gene de iyileşince aldılar kiloları :) ama tabi onlar homili gırtlak tumba yatak :))
tamam kaptanım seni aldım listeyeşekerim dün 59,1 mi neydin yahuu
neyse sen beni al listelere bu hafta bende ceza ve menü listesindeyim tatlım haberin ola
haa bu arada kız 1000 ip atlama nasıl yapılır bi günde diz sakatlanır mazallah herkes sen değilkine
:) safra kesen kac kiloysa gitcek iste tabi verirsin:)
Ssimdi aksami yiycem cok sukur:)genel repliğimi söyliim hemen su iç suuuu.....
Du bakalım akşam 2'sini de deneyeyim, tecrübelerimi yazarım :)ben zorlandım şahsen acaba squattan sonra yaptığım için mi titreyerek yapıyorum bilemedim ama :)
kıskanmayalım çalış seninde olur hıhhhh :))
Kız hic acıman yok mu senin?jumping jack yapabilirsin onun yerine ama o daha zoryada 50 ip 15 dk yuruyuse esit muskam atlama yapamadıgı icin yuryus yapıyo onun cezası 500 du mesela 2 saat yuruyus yapacak
Heh bak kaptanım da arkamda, nasıl yapayım ben 1000 atlamayı 1 gündeşekerim dün 59,1 mi neydin yahuu
Kaçmaaaaaa!!!işte korktuğum olmaya başladı :))) açlık psikolojisi.....
Kizz oalzaman simdi canin ne istiyosa ye ameliyattan sonra vercen nasilsa:)kız o yarım kilo ancak vardır hatta yoktur bileama yemek yiyemiyomussun 3 ay ameliyattan sonra o zman resmen eriyomussun
sen dua et 64.9 dmedim
Kaçmaaaaaa!!!
Ay betüş söz önce fazlalıkların olduğu yerleri takıcam çatala..
Yok Valla, uyanık olduğun sürece spor yapacan diycek yakında korkuyorum :)))))Du bakalım akşam 2'sini de deneyeyim, tecrübelerimi yazarım :)
Kıskanmıyorum şekerim, daha cok kilo ver ki biz de 1 gün ödül alalımBen tamamen senin arkandayım
Kız hic acıman yok mu senin?
Heh bak kaptanım da arkamda, nasıl yapayım ben 1000 atlamayı 1 günde
Şu an ayva yiyorum, ayvayı yemeden ayva yiyim bari :))) eee ne kötü espiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?