Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai bu yazdıgın cezaları normalde 1 günde mi yapmamız gerek? Mesela bana yazdıgın 1000'i ben 2 güne bölmüstüm ama? Öyle yapmamalı mıyım?
evet tatlım birgun de yapıyoruz sen listdede olmadıgın icin bolmene bisey demedim, birde ceza yapılamayacak kadar olursa boluyoruz, ama 100 ip atlama oldu mu bolunce komik olur zaten

Bide koca totodan bahsediyo gıcık

Yok ben fazladan yürürüm..

Aman be fazladan yüryecem bugünkü menüyede eksiyazamıcak
yuru yuru rakibem bu hafta bana ancak yetisirsin

Cok gecmis olsun canim ins hayirlisiyla atlatirsin ameliyati
insallah canım, cok sagolasın

evet tatlım birgun de yapıyoruz sen listdede olmadıgın icin bolmene bisey demedim, birde ceza yapılamayacak kadar olursa boluyoruz, ama 100 ip atlama oldu mu bolunce komik olur zaten
Hmmm anladım, sagol sekerim :)
1000 ip fazlaydı ama ya 1 günde yapamam ben onu, insallah bidaha bu kadar fazla ceza almam Bi sorum daha var (nolur bıkma benden ) diyelim ki gene 1000 ceza aldım, 500'ünü ip atlayıp kalanını farklı bir spor aktivitesi ile telafi edebiliyor muyum??

Sen bi daha olc canım. Bence onların kalınlaşması zor yani.

Ac yaşama sağlıklı yiyeceklerle doy. Ozaman kilo verirsin işte.

Az daha versen yeter yakişmasına tatlım. Sen bu motive ile yaparsın.
İnşallah canım, şimdilik iyi gidiyorum ve biran önce altılı rakamları görmek istiyorum

Telden girdigim icin oku oku bi hal oluyom gi bak sizi birakir baska sakin bi takima giderim cenenizi tutun azcik:) sabahtan beri temizlik yaptim canim cikti ya oglumda hic durmdi bi hafta tatilde olmam bana hic iyi gelmedi kizlar ya daha cok acikiyorum olcem acliktan resmen kafam agriyo yaaaa

Ana gacıya bak..
Kız kimse yazmasa motivasyonu nasıl alcan..

Squattan daha mı cok zorluyor? Merak ettim bak şimdi, eve gecince yapayım hemen.
En az cezalı oldugundan 1. olmussun bence

ben zorlandım şahsen acaba squattan sonra yaptığım için mi titreyerek yapıyorum bilemedim ama :)

kıskanmayalım çalış seninde olur hıhhhh :))

Duymuyooom

Hah sen öyle san ezip geçicem hepinizi..
ahahaaa beni ezip gececekmis ahahahhaa
jumping jack yapabilirsin onun yerine ama o daha zor yada 50 ip 15 dk yuruyuse esit muskam atlama yapamadıgı icin yuryus yapıyo onun cezası 500 du mesela 2 saat yuruyus yapacak

O zaman bende hemen saframı aldırırım

Vaayyyy tehdiittt :)) Ben de bir başlasam işe çok iyi olacak, evde ben de çok zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…